غلامرضا تقوی، مدیرکل گل وگیاهان زینتی و قارچ های خوراکی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به توانمندی نوشهر در تولید گل ارکیده توسط تولیدکنندگان گل و گیاه این شهرستان گفت: این شهرستان با وجود اینکه پتانسیل های خوبی در تولید گل ارکیده دارد اما وقتی شخصی وارد شهر میشود به وجود ظرفیتی این چنینی پی نمی برد.
وی افزود: نیاز است با کمک شورای شهر و شهرداری تندیسی از ارکیده به عنوان یک مطالبه عمومی تهیه شده تا این شهر برای کل ایران بهتر معرفی شود.
مدیرکل گل و گیاهان زینتی و قارچ های خوراکی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه با توجه به ظرفیت گردشگری این شهرستان، نیازهایی که یک گردشگر برای جلب و جذب دارد در نوشهر فراهم نیست تاکید کرد: فرصت تولید گل و گیاهان جدید به خصوص با مرکزیت ارکیده می تواند فضای جدیدی برای جذب و جلب گردشگر فراهم کند تا وقتی که گردشگر از شهر خارج شد، انگیزه ای برای بازگشت دوباره ایجاد شود.
تقوی با تاکید بر برنامه تبدیل گلخانه های سنتی به مدرن و نیمه مدرن گفت: دراین باره هم تسهیلات بانکی خوبی تعلق می گیرد و هم مجوزهای لازم وجود دارد.
وی تصریح کرد: گلخانه دارانی که تمایل دارند گلخانه های خود را به مدرن و نیمه مدرن تبدیل کنند اسامی آن ها از طریق جهاد کشاورزی شهرستان در اختیار جهاد کشاورزی استان قرار بگیرد.
مدیرکل گل و گیاهان زینتی و قارچ های خوراکی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: این شهرستان با وجود اینکه 65 سال سابقه تولید ارکیده دارد به نظر می آید که گلخانه های آن نیز 65 ساله شدند در حالی که در کنار این گلخانه ها باید گلخانه های جدید و نو، رویش پیدا کند.
این مسئول اضافه کرد: اگر روند گلخانه های نوشهر با این وضع ادامه یابد همین نسل تحلیل می روند و به جای اینکه شاهد رویش جدید گل و گیاه باشیم، شاهد ریزش خواهیم بود.
تقوی در ادامه گفت: اگر زلف کشاورزی و تولید گل و گیاه به بحث گردشگری در این منطقه گره بخورد هم اقتصادی تر است و هم اینکه دروازه های صادرات را هم برای گردشگر داخلی و هم خارجی باز می شود.
وی با تاکید بر حمایت از برگزاری همه جشنواره و نمایشگاه ها با موضوع گل و گیاه گفت: از همین امروز موضوع چهارمین جشنواره گل و گیاه یا با نام همان ارکیده به صورت ملی و بین المللی مطرح شود زیرا این ظرفیت در نوشهر هست و باید از همین امروز روی آن کار شود.