السَّلامُ عَلیَکِ یا فاطِمَةَ الزَّهرا (سلام الله علیها)

رادیو مجازی اتاق ایران 26 آبان 1403

رئیس اتاق مازندران درنشست هم اندیشی همکاری اقتصادی با روسیه

آماده تامین نیاز استان‌های جنوبی روسیه هستیم

عبداله مهاجر دارابی، رئیس اتاق مازندران می گوید ظرفیت های واحد و مشترکی در استان های شمالی وجود دارد و قالب نیازمندی های جنوب روسیه را می توانند تامین کنند.

04 شهریور 1397
کد خبر : 15065
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

نشست هم اندیشی همکاری های اقتصادی و تجاری با ولگاگراد روسیه در سالن همایش اتاق مازندران برگزار شد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران در این نشست به ظرفیت های مشترک و مختلف استان های شمالی اشاره کرد و گفت: استان های شمالی توان تامین نیازمندی های استان های جنوبی روسیه را دارا هستند.

عبداله مهاجر دارابی اظهار داشت: از سال ۹۵ تلاش برای برقراری تعاملات اقتصادی با بخش جنوبی روسیه آغاز شده است و امیدواریم بتوانیم به اهداف مدنظر دست یابیم.

دارابی با اظهار اینکه سه استان شمالی نگاه واحد به حوزه اقتصادی دارند تصریح کرد: ظرفیت های واحد و مشترکی نیز در استان های شمالی وجود دارد و قالب نیازمندی های جنوب روسیه را می توانند تامین کنند.

وی به بخشی ازمشکلات ناشی از انتقال پول و غیره اشاره کرد و گفت: این مشکلات را به صورت تهاتری می توان بین استان های شمالی و استان های روسیه برطرف کرد.

رئیس اتاق مازندران با اشاره به مراودات سیاسی خوب بین دو کشور تصریح کرد: متاسفانه این مراوادت در حوزه اقتصادی شرایط خوبی ندارد و ظرفیت های موجود قابل قبول نیست.

وی افزود: نمایندگان بخش خصوصی و دولت وظیفه سنگین تری برای حل مسائل فراروی اقتصادی دارند و عزم مسئولان دو استان برای رفع مشکلات و داشتن خروجی مناسب و عملیاتی شدن حوزه تجارت جزم است.

حجم تبادلات اقتصادی ایران و روسیه نامناسب است

رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه، آمارها و حجم تبادلات اقتصادی بین ایران و روسیه را نامناسب دانست  و گفت: در اتاق مشترک ایران و روسیه ترکیب جدیدی ایجاد کردیم و برای ارتباط تجاری با روسیه بررسی های زیادی انجام شده است.

هادی تیزهوش تابان ادامه داد: با توجه به امکانات خوب موجود در هر دو کشور، آمارهای خوبی در زمینه تبادلات اقتصادی نداریم و وظیفه بخش خصوصی این است موانع و نقاط ضعف کارها را شناسایی و برطرف کند.

تیزهوش تابان اضافه کرد: بخش دولتی برای تقویت زیرساخت های مناسبات اقتصادی از سوی بخش خصوصی در دو کشور در حال تلاش هستند و با موافقت حضور ایران در پیمان ارواسیا و عملیاتی شدن این پیمان سبب می شود تا واحدهای تولیدی و بازرگانان با تعرفه کمتری در روسیه و چهار کشور دیگر حضور یابند.

وی تصریح کرد: برگزاری نشست ها سبب تقویت و فعال شدن توسعه مناسبات اقتصادی می شود و باید موانع فراروی را حل کنیم.

تیزهوش تابان یکی از مشکلات روابط را اقتصادی را قوانین دو کشور بیان کرد و افزود: سازمان و جایگاهی وجود ندارد تا سندهای تنظیم شده را بررسی و ارزیابی کند و در اتاق مشترک ایران و روسیه سعی کردیم دایره حقوقی را فعال کنیم.

وی افزود: یکی از بحث های مهم، اختلافات احتمالی که ممکن است در بحث های تجاری ایجاد شود و باید نسبت به این مهم برنامه ریزی کنیم.

گفتنی است، در پایان این نشست میز تخصصی کشاورزی با مدیریت امیر میران آملی نایب رئیس اتاق، میز تخصصی صنعتی و تجاری با مدیریت سیدمحمدجعفری رئیس کمیسیون تخصصی بازرگانی و میز تخصصی گردشگری با مدیریت رییس کمیسیون تخصصی گردشگری و با حضور فعالان اقتصادی دو استان مازندران و ولگاگراد در اتاق برگزار شد.

موضوعات :
در همین رابطه