هفته بسیج گرامی باد

رادیو مجازی اتاق ایران - 3 آذر 1403

در نشست اتاق ایران مطرح شد

اتاق مشترک ایران و استرالیا به دنبال بهره‌گیری از ظرفیت‌ فارغ‌التحصیلان ایرانی دانشگاه‌های استرالیا

همایش «توسعه روابط اقتصادی ایران و استرالیا» باهدف ارائه نمونه‌های عملی از فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و اقتصادی بخش خصوصی، بررسی بازار محصولات ارگانیک، توسعه همکاری‌های مشترک درزمینهٔ مبادلات فرهنگی و اجتماعی، بررسی امکان فعالیت مشترک در حوزه شرکت‌‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های میان ایران و استرالیا به همت اتاق بازرگانی مشترک ایران و استرالیا و با همکاری کمیسیون تجارت و سرمایه‌گذاری دولت استرالیا برگزار شد.

10 بهمن 1397
کد خبر : 17463
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

همایش «توسعه روابط اقتصادی ایران و استرالیا» با رویکرد شبکه‌سازی میان فارغ‌التحصیلان ایرانی دانشگاه‌های استرالیا، مهاجران و شرکت‌های کوچک و متوسط با همکاری کمیسیون تجارت و سرمایه‌گذاری دولت استرالیا و اتاق بازرگانی مشترک ایران و استرالیا برگزار شد.

 ارائه نمونه‌های عملی از فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و اقتصادی که با بهره‌گیری از توان و نوآوری بخش خصوصی در ایران و استرالیا به اجرا درآمده است، محور اصلی برگزاری این رویداد تخصصی بود.

 در این همایش که یان بیگز سفیر استرالیا در ایران، سنکری رئیس دفتر کمسیون تجارت استرالیا در تهران، اسداله عسگراولادی رئیس افتخاری اتاق بازرگانی مشترک ایران و استرالیا و جمعی از فعالان اقتصادی دو کشور حضور داشتند، حمیدرضا مناقبی رئیس اتاق بازرگانی مشترک  ایران و استرالیا با اشاره به مشکلات نقل‌وانتقال مالی در میان شرکت‌های بزرگ، بهره‌گیری از ظرفیت‌های بالقوه مهاجران و فارغ‌التحصیلان ایرانی دانشگاه‌های استرالیا را در قالب توسعه همکاری میان بنگاه‌های کوچک و متوسط مؤثر دانست.

به گفته مناقبی، بهره‌گیری از این ظرفیت و از طریق شبکه‌سازی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی شیوه‌ای مناسب برای تبدیل تهدیدها به فرصت است.

 بیگز سفیر استرالیا در ایران نیز با اظهار خوشنودی از روند رو به رشد حجم مبادلات بازرگانی، بر عزم جدی دولت استرالیا جهت توسعه همکاری‌های علمی، فرهنگی و اقتصادی میان دو کشور تأکید کرد.

 سنکری رئیس دفتر کمسیون تجارت استرالیا در تهران هم با ارائه گزارشی از مبادلات اقتصادی رسمی میان دو کشور تاکید کرد که با توجه به انجام برخی مبادلات با واسطه کشورهای ثالث، حجم واقعی مبادلات اقتصادی میان ایران و استرالیا را باید 2برابر ارقام فعلی دانست. او در ادامه به تشریح برنامه سفر هیات‌های علمی، فرهنگی و اقتصادی در 6ماهه اول سال میلادی پرداخت.

 بررسی بازار محصولات ارگانیک، توسعه همکاری‌های مشترک درزمینهٔ مبادلات فرهنگی و اجتماعی، بررسی امکان فعالیت مشترک در حوزه شرکت‌‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها نیز از دیگر محور‌های همایش توسعه روابط اقتصادی ایران و استرالیا بود.

 

 

در همین رابطه