محمودرضا حقیفام با بیان اینکه بر اساس برآوردهای صورت گرفته ۴۵۰۰ تا ۵۰۰۰ مگاوات نسبت به سال گذشته توان نیروگاههای آبی در پیک افزایش یافته است، اظهار کرد: طبیعتاً قدرت تولید شبکه برق افزایش مییابد، اما همچنان انتظار داریم که موضوع مدیریت مصرف در تمام بخشها مورد توجه قرار گیرد.
وی با تاکید بر این مساله که تنها تولید در صنعت برق کارساز نیست و باید به مدیریت توأمان تولید و عرضه توجه شود، تصریح کرد: بارشهای اخیر وضعیت شبکه برق را بهبود داد، اما این بدین معنی نیست که طرحهای تولیدی متوقف شود.
سخنگوی صنعت برق کشور با بیان اینکه طرحها را بر اساس برنامه زمانبندی شده پیش میبریم، ادامه داد: اگر نیروگاههای حرارتی در مدار بماند و کارها به خوبی پیش برود، قطعاً امسال هیچ مشکلی برای تأمین برق مشترکان نخواهیم داشت و میتوانیم با کمترین چالش تابستان را سپری کنیم.
به گفته حقیفام، ۲۱ واحد نیروگاهی جدید تا پیک وارد مدار میشود و تمام برنامهها را دنبال خواهیم کرد. در این مسیر نیز به طرحها و برنامههای مدیریت مصرف نیز توجه خواهد شد، چرا که تنها به وسیله مدیریت مصرف، بهسازی، کاهش تلفات و افزایش توان نیروگاهها میتوان تابستان را سپری کرد.
سخنگوی صنعت برق کشور با تاکید بر این مساله که اتکای ما به بارشها نیست، اظهار کرد: برنامههای متعددی را برای تابستان امسال در نظر گرفتهایم و انتظار داریم که تمام مشکلات برطرف شود.
تابستان سال گذشته بهدلیل وجود بحران آب، ایران باخاموشی برنامهریزی شده مواجه شد و پیشبینی میشد که امسال نیز این چالش ادامه داشته باشد چراکه طبق برآوردها قرار بود امسال ۸۰۰۰ مگاوات کمبود عملی برق داشته باشیم که ۵۲۲۳ مگاوات آن توسط نیروگاههای حرارتی و مابقی توسط نیروگاههای برق آبی تجدیدپذیر و همچنین مدیریت مصرف، تأمین شود.