رادیو مجازی اتاق ایران - ۳ بهمن 1403

«پلنت»، اولین مرکز نوآوری صنعت بیمه در ایران افتتاح شد

غلامرضا سلیمانی، رئیس کل بیمه مرکزی با بیان این که بدون شک صنعت بیمه را با روش سنتی کنونی رشد بیشتری نخواهد کرد، گفت: امروز استارت آپ ها و اینشورتک ها، ایده های بسیار خلاقانه و جدیدی دارند که می‌توانند صنعت بیمه را متحول کنند.

22 خرداد 1398 - 18:57
کد خبر : 29047
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

اولین مرکز نوآوری صنعت بیمه در کشور با نام تجاری «پلنت»، امروز با حضور رئیس کل و اعضای هیات عامل بیمه مرکزی، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرعامل شرکت بیمه سامان، مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری سرآمد، جمعی از مدیران استارت آپ ها و اصحاب رسانه، افتتاح شد.

این مرکز در محل کارخانه نوآوری آزادی کار خود را آغاز کرده است. کارخانه نوآوری اولین شعبه اقماری پارک فناوری پردیس است.

آینده از آن استارت آپ هاست

رئیس کل بیمه مرکزی در مراسم آغاز به کار «پلنت» با بیان این که بدون شک صنعت بیمه را با روش سنتی کنونی رشد بیشتری نخواهد کرد، گفت: امروز استارت آپ ها و اینشورتک ها، ایده های بسیار خلاقانه و جدیدی دارند که می‌توانند صنعت بیمه را متحول کنند.

غلامرضا سلیمانی با اظهار خوشحالی از این که شرکت بیمه سامان و هلدینگ سرمایه گذاری سرآمد گام عملیاتی نخست را در ایجاد چنین مرکزی برداشته اند، گفت: بدون شک، آینده از آن استارت آپ هاست و چقدر خوب است که شرکت بیمه سامان و هلدینگ سرمایه گذاری سرآمد در این زمینه پیشرو بوده اند.

وی با تاکید بر این که ضریب نفوذ بیمه باید بر اساس اسناد بالادستی به 7 درصد برسد، ادامه داد: اکنون ضریب نفوذ بیمه 2.3 درصد است و برای رسیدن به هدف در نظر گرفته شده، باید طرحی نو در انداخت.

به گفته سلیمانی، آن چه می تواند صنعت بیمه را متحول کند، تحول در فروش و عرضه محصولات جدید با استفاده از ایده های نو ارائه شده توسط جوانان خلاق و خوشفکر است.

وی افزود: ایده های فراوانی در این زمینه وجود دارد، اما پیچ و خم های اداری و عدم توانایی تامین مالی از جمله چالش هایی است که مراکز نوآوری مانند «پلنت» می توانند آنها را برطرف کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به این که در سال گذشته 45 هزار میلیارد تومان بیمه نامه فروخته شده و پیش بینی می شود این رقم در سال جاری به 60 هزار میلیارد تومان برسد، خاطرنشان کرد: این رقم تا سال 1400 می تواند به 100 هزار میلیارد تومان هم افزایش یابد، اما ضرورت ایجاد تحول در فروش و عرضه، انکار ناپذیر است.

سلیمانی حمایت از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها را مورد تاکید مقام معظم رهبری و دولت خواند و گفت: بیمه مرکزی تمام قد در خدمت استارت آپ هاست و حتی شورای عالی بیمه آنها را به عنوان کارگزار پذیرفته است.

وی افزود: «پلنت» تنها متعلق به بیمه سامان نیست، بلکه همه شرکت های بیمه می توانند از ظرفیت آن استفاده کنند تا همه صنعت بیمه از این طرق متحول شود.

«پلنت» صنعت بیمه را متحول می کند

مدیرعامل شرکت بیمه سامان با بیان این که نمی توان بار توسعه صنعت بیمه را تنها به روی چند شرکت محدود انداخت، گفت: همه شرکت های بیمه باید در این رشد نقش داشته باشند و استفاده از ظرفیت مراکزی چون «پلنت» می‌تواند سرعت تحول در صنعت را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

احمد رضا ضرابیه در مراسم آغاز به کار اولین مرکز نوآوری صنعت بیمه در کشور با نام تجاری «پلنت» با بیان این که تحول در صنعت بیمه کشورمان به یک اکوسیستم و مدل کسب و کار جدید نیاز دارد، افزود: شرکت سرآمد به همین منظور تاسیس شد که رسالت اصلی آن، تکمیل زنجیره ارزش در صنعت بیمه است.

وی با تاکید بر این که نرخ رشد صنعت بیمه در مقایسه با سایر صنایع کشورمان بسیار خوب است، اما پتانسیل آن می تواند جهش قابل توجهی ایجاد کند، ادامه داد: یک شرکت بیمه در حال حاضر خدمات مختلفی ارائه می دهد و تنوع این خدمات باعث شده علیرغم تلاش زیاد، رضایت ذینفعان جلب نشود، بنابراین سرآمد تصمیم گرفته ا با نهادسازی، چرخه ارزش صنعت بیمه را تکمیل کند.

به گفته او، Insurance as a service نیاز امروز بیمه گذار است؛ یعنی هر زمان که مشتری نیاز دارد، خدمات بیمه ای به سرعت در اختیارش قرار بگیرد.

ضرابیه با تاکید بر این که «پلنت» می تواند استارت آپ ها را به عنوان یک مربی آموزش دهد، خاطرنشان کرد: انواع مشاوره مالی، مشاوره مالیاتی، حسابداری، قانون تجارت و ... در پلنت قابل ارائه است.

او ادامه داد: پلنت تا زمانی که کسب و کاری به او نیاز داشته باشد، در کنارش خواهد ماند و فضایی ایجاد می کند که نه تنها هر فرد صاحب ایده بتواند در حوزه بیمه برای خود کسب و کاری ایجاد کند، بلکه هر شرکت بیمه هم از این فضا استفاده کند.

مدیرعامل شرکت بیمه سامان همچنین با اشاره به این که صنعت بیمه ظرفیت بسیار خوبی برای صدور خدماتش دارد، تاکید کرد که با افزایش درآمد حاصل از صادرات خدمات بیمه ای، می توان ارز حاصل از صادرات را در داخل کشور به ریال تبدیل و از این طریق ضریب نفوذ بیمه را افزایش داد.

پیش به سوی جلب رضایت حداکثری ذینفعان

مدیر ارشد «شبکه نوآفرینی پلنت» نیز در این مراسم با بیان روند چگونگی پردازش ایده ایجاد این مرکز، گفت: کوتاه کردن زمان رسیدگی به نیاز مشتری، مهمترین چیزی است که امروز صنعت بیمه به آن نیاز دارد.

محمود کریمی با بیان این که حرکت همه پیکره صنعت بیمه، نیاز اساسی برای ایجاد رشد در این بخش است، خاطرنشان کرد: پلنت با حمایت از نخبگان و ایده پردازان این صنعت، راه ها را کوتاه تر و نتایج را ارزشمندتر خواهد کرد.

او ادامه داد: «پلنت» با هدف استقرار، آموزش، مشاوره و در نهایت سرمایه‌گذاری در حوزه استارتاپ‌های بیمه‌ای و مالی فعالیت خود را آغاز کرده است.

به گفته کریمی، هدف «پلنت» ایجاد شبکه نوآفرینی در صنعت بیمه است و علاوه بر این که خدمات رایج و تازه شرکت‌های بیمه را توسعه می‌دهد، این خدمات را از دیدگاه مشتریان نیز بررسی خواهد کرد تا دریچه‌های تازه‌ای به صنعت بیمه کشور باز کند.

مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری سرآمد نیز در ویدئویی، توضیحاتی درباره چکونگی ایجاد این مرکز و هزینه های آن ارائه کرد.

در این مراسم همچنین تفاهم نامه ای میان رئیس پژوهشکده بیمه و مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری سرآمد اندوخته سازان فردا  به منظور تبادل تجربیات علمی در جهت توسعه همکاری های کاربردی امضا شد.

موضوعات :
در همین رابطه