هفته بسیج گرامی باد

رادیو مجازی اتاق ایران 30 آبان 1403

گلشیرازی در مراسم امضاء تفاهم‌نامه میان اتاق اصفهان و دانشگاه هنر

بدون سرمایه فرهنگی و اجتماعی، سرمایه اقتصادی محقق نمی‌شود

ماهیت صنعتی چند دهه گذشته، فرهنگِ هنرپرور اصفهان را به فرهنگ صنعتی تغییر داده و آثار این تغییر در معماری شهری و رفتار مردم قابل ملاحظه است.

08 بهمن 1398
کد خبر : 32047
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

تفاهم‌نامه همکاری‌های موثر بین اتاق اصفهان و دانشگاه هنر در راستای توسعه فعالیت‌ها در زمینه اقتصاد شهری و  توسعه فرهنگی استان امضاء شد.

مسعود گلشیرازی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان با بیان اینکه اصفهان، شهری با سابقه درخشان و پیشینه هنری و فرهنگی بسیار ارزشمند  است، افزود: ریشه فرهنگی اصفهان به واسطه صنعتی و مهاجرپذیری با هجمه‌ای روبرو شده که به موقع برای رفع آن چاره‌اندیشی نشده است.

وی این عارضه را در شکل شهر مشهود دانست و خواستار عزم و همت جمعی برای برگرداندن اصفهان به جایگاه اصلی خود شد.

گلشیرازی گفت: ماهیت صنعتی چند دهه گذشته، فرهنگِ هنرپرور اصفهان را به فرهنگ صنعتی تغییر داده و آثار این تغییر در معماری شهری و رفتار مردم قابل ملاحظه است.

رئیس اتاق اصفهان با تاکید بر اینکه بدون سرمایه فرهنگی و اجتماعی، سرمایه اقتصادی محقق نخواهد شد، رسالت دانشگاه هنر را در این زمینه بسیار مهمتر از بخش‌های صنعتی اصفهان دانست.

گلشیرازی خواستار تغییر بنیادی مدل‌های رفتاری در حوزه هنر شد و توجه به اقتصاد شهری و بازاریابی اجتماعی را جزو وظایف و رویکردهای اتاق‌های نسل سوم دانست و تصریح کرد: اتاق بازرگانی اصفهان در دوره نهم فعالیت خود این مهم را در دستور کار قرار داده است.

گلشیرازی ضمن تشریح اقدامات اتاق اصفهان درزمینه کمک به ایجاد جریان دانش در واحدهای صنعتی، از فعالیت‌های خوب دانشگاه هنر در این زمینه تقدیر کرد. وی فرهنگسازی و فراهم‌سازی زیرساخت‌های درک ارزش هنر در جامعه را بسیار ضروری دانست و افزود: اتاق اصفهان به منظور کمک به ایجاد زیرساخت‌های مغفول مانده اقدام به ایجاد مراکز رشد و شتاب‌دهنده‌های گوناگون شده است.

در ادامه رضا نصر اصفهانی، رئیس دانشگاه هنر با تاکید به ضرورت توجه به راهبرد اقتصادی  شهر، کمک به احیاء شهر را جزو رسالت‌های اجتماعی اتاق دانست و افزود: ایجاد اتاق فکر اقتصاد شهری جزو ضروریات امروز اصفهان است.

وی همچنین از اعلام آمادگی دانشگاه هنر برای تغییر شرح درس‌ها برای کمک به اقتصاد شهری خبر داد.

رئیس دانشگاه در ادامه با بیان اینکه اقتصاد هنر، اقتصادی پاک، خلاق و پربازده است، افزود: ارائه نقشه راه به هنرمندان برای اینکه بدانند چه محصولی را چگونه تولید کنند در کمک به اقتصاد اصفهان بسیار موثر است.

در ادامه فرشته امینی، عضو هیات رئیسه اتاق اصفهان، آشنایی هنرمندان با برند، برندسازی و تحقیقات بازار را در شکوفایی هر چه بیشتر اقتصاد هنر مهم ارزیابی کرد و خواستار اقدامات ویژه دانشگاه هنر برای آموزش این موضوع شد.

علی کرباسی‌زاده، مشاور عالی رئیس اتاق اصفهان نیز در ادامه با تشریح فعالیت‌های کمیسیون گردشگری و برند اصفهان، یکی از بخش‌های مورد حمایت اتاق اصفهان را، حوزه گردشگری عنوان و تصریح کرد: یکی از زمینه‌های همکاری اتاق اصفهان و دانشگاه هنر می‌تواند کمک به طراحی رویدادهای فرهنگی و هنری باشد.

وی گردشگری را محور توسعه اصفهان بیان کرد و افزود: تعامل اتاق و دانشگاه در کمک به ایجاد زیرساخت‌های قوی در حوزه گردشگری، تربیت نیروی انسانی ماهر و همچنین طراحی محصول در تبلیغات و بازاریابی دراین زمینه موثر است. 

در این جلسه تفاهم‌نامه همکاری‌های موثر بین اتاق بازرگانی و دانشگاه هنر اصفهان امضا شد.

موضوعات :
در همین رابطه