رادیو مجازی اتاق ایران: 27 بهمن 1403

مظفر علیخانی در مجمع عمومی مؤسسین انجمن نوردکاران فولادی

ارائه راهکارهای علمی و کاربردی، وظیفه تشکل‌ها برای برون‌رفت از مشکلات اقتصادی است

معاون استان‌ها و تشکل‌های اتاق ایران در نخستین جلسه هیات مؤسس انجمن نوردکاران فولادی گفت: با توجه به شرایط فعلی اقتصاد، انتظار اتاق ایران از انجمن نودکاران فولادی این است که با ارائه راهکارهای عملیاتی و مشوقانه به برون‌رفت از شرایط فعلی کمک کنند.

14 تیر 1399 - 13:26
کد خبر : 33687
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

نخستین مجمع عمومی مؤسسین انجمن نوردکاران فولادی با حضور حداکثری اعضای این انجمن و مظفر علیخانی معاون امور استان‌ها و تشکل‌های اتاق ایران برگزار و پس از انجام رأی‌گیری، اعضای هیات مدیره این تشکل انتخاب شدند.

پس از تصویب اساسنامه توسط اعضا که به رای گذاشته شد و ثبت‌نام کاندیداهای هیات‌مدیره، نخستین رای‌گیری انجمن نوردکاران فولادی ایران انجام و با تصویب اکثریت اعضا، ترکیب هیات‌مدیره مشخص شد. به این ترتیب سیداحمد رضوی‌نیک از شرکت نیک صدرا طوس با ۳۶ رای، مصطفی عبدالهی از صنایع نورد گرم فلز و نورد تهران با ۳۳ رای، کریم رحیمی از شرکت فولاد ناب تبریز با ۳۳ رای، کریم سلیمی از فولاد آناهیتا گیلان با ۳۰ رای، سیدعلی محمد ابوئی‌مهریزی از شرکت فولاد بافق با ۲۸ رای، احمد خوروش از شرکت فولاد کویر با ۲۶ رای و امید اسماعیل ظفر از شرکت فولاد ظفر بناب با ۲۳ رای به‌عنوان اعضای اصلی هیات‌مدیره انجمن تازه‌تاسیس نوردکاران فولادی ایران انتخاب شدند. همچنین احمد امینی‌فر از شرکت فولاد آتیه خلیج‌فارس و محمد عبدی به‌عنوان اعضای علی‌البدل و مجید سعیدیان از فولاد خرمدشت به‌عنوان بازرس اصلی و غلامرضا سروی به‌عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب شدند.

رونق‌بخشی به اقتصاد؛ وظیفه اصلی تشکل‌ها

مظفر علیخانی معاون استان‌ها و تشکل‌های اتاق ایران در این جلسه با اشاره به اهمیت پیگیری اهداف جمعی در انجمن گفت: در تشکل‌ها نباید هر عضوی شروع به نامه‌نگاری کند و دنبال مطالبات خود باشد، بلکه باید خواسته‌ها با اجماع اعضای و به‌صورت متحد پیگیری شود نه فردی.

علیخانی با تأکید بر اهمیت تأسیس تشکل‌ها در شرایط فعلی و همچنین بابیان اینکه هویت اتاق ایران وابسته به تشکل‌ها و بنگاه‌های اقتصادی است، تأسیس انجمن نوردکاران را در شرایط فعلی، اقدامی حائز اهمیت تلقی و هدف از تأسیس آن را رفع مشکلات تأمین مواد اولیه نوردکاران فولادی اعلام کرد.

معاون  استان‌ها و تشکل‌های اتاق ایران افزود: همه صاحب‌نظران اقتصادی بر این عقیده هستند که اقتصاد ما با مشکلات عدیده‌ای دست‌وپنجه نرم می‌کند؛ تحریم‌های خارجی در کنار آن خودتحریمی‌ها کافی است تا کشتی هر بنگاه‌هایی به گل نشانده شود که متأسفانه در این وضعیت شیوع ویروس کرونا هم مزید بر علت شده و مشکلات محیط کسب‌وکار را چند برابر کرده است.

علیخانی تصریح کرد: با توجه به شرایط فعلی اقتصاد، انتظار اتاق ایران از انجمن نوردکاران فولادی این است که با ارائه راهکارهای عملیاتی و مشوقانه به برون‌رفت از شرایط فعلی کمک کنند؛ اما نکته‌ای که نباید فراموش شود حفظ کارگران، مدیران و کارکنان بنگاه‌های اقتصادی است که هرروز با نگرانی ناشی از بیکاری مواجه هستند و منجر به ایجاد جو روانی منفی بین 84 میلیون خانوار می‌شود.

علیخانی تحریک تقاضا و بازارهای صادراتی به‌خصوص در کشورهای منطقه را یکی از مهم‌ترین راهکارهایی عنوان کرد که در حال حاضر به‌خصوص امسال که سال جهش تولید نام‌گذاری شده است، باید موردتوجه دولتمردان قرار گیرد.

او تصریح کرد: تعریف ما از تشکل‌ها به‌عنوان یک‌نهاد مدنی، به‌طور خلاصه به‌عنوان یک «پل ارتباطی» خلاصه می‌شود که از یک‌سو ارتباط بین اعضای تشکل‌ها باهم را میسر می‌سازد و از سوی دیگر ارتباط کلیه اعضای تشکل‌ها با تأمین‌کننده نهاده‌های تولید ، مشتریان داخلی و خارجی و در کل کلیه نهادهای ذینفع را فراهم می‌کند. در همین ارتباط، خواسته اصلی معاونت تشکل‌های اتاق ایران این است که ارتباط تشکل‌ها تنها به برگزاری مجمع عمومی سالیانه منتهی نشود و برای اثرگذاری بیشتر با حفظ مشارکت حداکثری، اعضای تشکلها به طور مدام با اتاق ایران ارتباط داشته باشند.

علیخانی خاطرنشان کرد: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران عملکرد وزارت خانه‌ای ندارد که اگر نقدی از سوی تشکل‌ها وجود داشته باشد امکان بیان آن‌ها به راحتی وجود نداشته باشد. بلکه مدیریت اتاق ایران آماده شنیدن حتی تندترین نقدها از سوی تشکل‌هاست.

او گفت: با توجه به وضعیت فعلی که بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها به‌صورت خالق الساعه صادر می‌شوند، ضروری است که توان واکنش سریع در تشکل‌ها شکل گیرد تا هر زمان که ایجاب شد تا نمایندگان تشکل‌ها در جلسه‌ای حاضر شوند یا گزارشی تهیه کنند این کار در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شود.

معاون امور استان‌ها و تشکل‌های اتاق ایران با علائم اینکه 115 شورای مشورتی و کمیسیون در بدنه اتاق ایران وجود دارد، تأکید کرد: هرکدام از این شوراها ایجادشده‌اند تا صدای تشکل‌ها در حوزه‌های مختلف باشند، به‌شرط اینکه تشکل‌ها حمایت‌های لازم را از اتاق ایران داشته باشند.

او در پایان ابراز امیدواری کرد که اعضای انجمن نوردکاران فولادی با تشریک مساعی منافع ملی را تحقق بخشند.

در همین رابطه