هفته بسیج گرامی باد

رادیو مجازی اتاق ایران - 4 آذر 1403

در نشست معاون وزیر صنعت با فعالان اقتصادی اصفهان مطرح شد

هم‌افزایی در تولید استان اصفهان با شبکه‌سازی میان کارگاه‌های صنعتی

محسن صالحی‌نیا، مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در دیدار با اعضای هیات نمایندگان اتاق اصفهان، شبکه‌سازی میان کارگاه‌های صنعتی این استان برای بهبود هم‌افزایی در تولید را الزامی دانست.

14 تیر 1399
کد خبر : 33757
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

در نشست معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با فعالان اقتصادی اصفهان بر لزوم شبکه‌سازی بین کارگاه‌های صنعتی اصفهان تأکید شد.

محسن صالحی‌نیا، معاون وزیر صنعت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با اشاره به نقش خوشه‌های صنعتی در هم‌افزایی واحدهای کوچک، گفت: کمتر صنعتی اعم از صنایع بزرگ، متوسط و کوچک وجود دارد که در اصفهان نباشد و ازاین‌رو سطح انتظارات در استان متفاوت بوده و در برخی بخش‌ها حجم کار با چند استان برابری می‌کند.

او در ادامه حمایت از واحدهای موجودی که می‌توانند سطح دانش فنی، تنوع محصولات و کاهش قیمت را توسعه دهند، جزو سیاست‌های محوری این وزارتخانه بیان کرد.

صالحی نیا تصریح کرد: در چند ماه گذشته فضای کسب‌وکار به‌گونه‌ای است که شرایط تولید از جنبه‌های گوناگون ازجمله ایجاد ارزش‌افزوده و فروش وضعیت بهتری یافته است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تأکید کرد: وزارت صنعت به‌عنوان دستگاه سیاست‌گذار با سیاست‌های حمایتی تلاش می‌کند فرصتی برای ایجاد انگیزه بیشتر برای تولید توسط سرمایه‌گذاران به وجود بیاورد.

صالحی نیا مدیریت واردات و توسعه صادرات را از دیگر سیاست‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت برشمرد و افزود: تلاش می‌کنیم با منابع محدود ارزی، کالاهای اساسی، مواد اولیه خاص و کالاهای واسطه‌ای لازم را تهیه کنیم.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: امروز شرایطی فراهم شده است تا واحدهای تولیدی هم در بازار صادراتی و هم در داخل فرصت خوبی برای فروش داشته باشند.

صالحی‌نیا کمک به طرح‌های دارای پیشرفت لازم را از دیگر سیاست‌های وزارت صنعت برشمرد و افزود: هزار و ۶۰۰ طرح با پیشرفت بیش از ۶۰ درصد و ۹۰۰ طرح با پیشرفت بیش از ۸۰ درصد در حال حاضر در استان اصفهان وجود دارد که تلاش می‌کنیم در گام نخست طرح‌های با پیشرفت بیش از ۸۰ درصد و در گام بعدی طرح‌های با پیشرفت بیش از ۶۰ درصد به نتیجه برسد.

او همچنین بر حل مشکلات زیرساختی در شهرک‌های صنعتیِ سراسر کشور تأکید کرد.

مسعود گلشیرازی، رئیس اتاق اصفهان نیز در این نشست گفت: باوجود مشکلات موجود بر اساس آمار، اتخاذ سیاست‌های راهبردی در حوزه اقتصاد طی دو سال گذشته، رونق صنعتی کشور را در پی داشته که اصفهان نیز از این قاعده مستثنا نبوده است. وی افزود: زمانی که مؤلفه‌های مهم اقتصاد کلان کشور اعم از نرخ ارز، نرخ بهره و سیاست‌های تجاری و مالی درست سیاست‌گذاری شود، آثار آن در آمار اشتغال ملموس خواهد بود.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان بر ضرورت توجه به عوامل مؤثر بر شاخص‌های محیط کسب‌وکار کشور به‌ویژه عواملی چون تعدد تغییر قوانین و مقررات، مالیات ستانی ناعادلانه و رفتار بعضاً نامناسب تأمین اجتماعی در استان صنعتی اصفهان از سوی سیاست‌گذاران اقتصادی کشور تأکید کرد.

گلشیرازی گفت: در سال گذشته نرخ تشکیل سرمایه ثابت اصفهان نسبت به GDP یک درصد بهبود یافته است.

او انجام اقداماتی در حوزه بنگاه‌های اقتصادی، هیات امنای شهرک‌های صنعتی و سیاست‌های کلان ملی را در بهبود مؤلفه‌های رفاه اجتماعی و اشتغال مؤثر دانست.

او همچنین از تشکیل جلساتی با معاونت‌های صنایع، بازرگانی داخلی و معادن و همچنین رئیس سازمان توسعه تجارت با هیات رئیسه اتاق بازرگانی اصفهان در خصوص ایجاد میز اتاق بازرگانی اصفهان در وزارت صنعت خبر داد.

گلشیرازی در ادامه خواستار توجه ویژه مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به ایجاد شبکه‌سازی بین کارگاه‌های صنعتی اصفهان شد و افزود: این شبکه‌سازی در سال جهش تولید و تمرکز به ساخت داخل از اهمیت زیادی برخوردار بوده و لازم است روند مطلوب‌تری داشته باشد.

رئیس اتاق اصفهان مشکلات واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان با سیاست‌های اجرایی شرکت شهرک‌های صنعتی استان را ازجمله گلایه‌های مکرر فعالان اقتصادی نام برد.

گلشیرازی همچنین ایجاد ظرفیت‌های لازم در زیرساخت‌های اقتصاد کشور را مهم دانست و افزود: ایجاد شتاب‌دهنده صادرات و شتاب‌دهنده‌های تجارت الکترونیک در این راستا از سوی اتاق اصفهان، تجربه بسیار موفقی است که امید است با ادامه این روند، اصفهان صنعتی و فرهنگی بتواند مقدمه‌ساز اصفهان فرا صنعتی باشد.

موضوعات :
در همین رابطه