السَّلامُ عَلیَکِ یا فاطِمَةَ الزَّهرا (سلام الله علیها)

رادیو مجازی اتاق ایران - 23 آبان 1403

رئیس اتاق اهواز در نشست شورای گفت‌وگوی استان خوزستان

مدیران بی‌مسئولیت، عملکرد دولت را تحت‌الشعاع قرار داده‌اند

شهلا عموری، رئیس اتاق اهواز در نشست شورای گفت‌وگوی استان خوزستان گفت: غیبت برخی از مدیران دولتی در جلسات شورای گفت‌وگو، عملاً عملکرد دولت را تحت تأثیر قرار داده است و باعث شده اهداف مورد انتظار این شورا در حل سریع مسائل و مشکلات محقق نشود.

07 مهر 1399
کد خبر : 34775
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق اهواز با انتقاد از غیبت مدیران دستگاه‌های اجرایی در نشست شورای گفت‌وگوی استان خوزستان گفت: برخی مدیران بی‌مسئولیت با بی‌توجهی به قوانین و دغدغه‌های بخش خصوصی، حضور بسیار کمرنگی در جلسات مشورتی این شورا دارند و عملکرد دولت را تحت‌الشعاع قرار داده‌اند.

شهلا عموری در پنجاه و دومین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان خوزستان افزود: حاضر نشدن مدیران دولتی در جلسات دولت، به این معناست که مسئولان استانی حاضر نیستند صدای بخش خصوصی را بشنوند و این موضوع مشکلات استان را بیشتر کرده است.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در خوزستان ادامه داد: برای طرح مشکلات بخش خصوصی استان کارگروه‌های کارشناسی و تخصصی متعددی تشکیل می‌شود تا مدیران دستگاه‌های اجرایی با اشراف بهتری در خصوص مسائل تصمیم‌گیری کنند اما غیبت آنها در این نشست‌ها باعث می‌شود همه این تلاش‌ها از بین برود.

رئیس اتاق اهواز افزود: حضور نمایندگان مدیران در این نشست‌ها عملاً کاربردی برای رسیدگی به مشکلات بخش خصوصی ندارد و افرادی که حاضر می‌شوند اغلب از اختیارات کافی برخوردار نیستند. به‌عنوان نمونه شهردار کلان‌شهر اهواز که بخشی از امور مربوط به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را در اختیار دارد تاکنون در هیچ‌کدام از نشست‌های شورا شرکت نکرده است.

عموری تصریح کرد: شهرداری اهواز باید در خصوص مسائل و مشکلات بخش خصوصی پاسخگو باشد تا بخشی از فرآیندهای سرمایه‌گذاری تسهیل گردد.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان همچنین بخش مهمی از دغدغه‌های فعالان اقتصادی و بخش خصوصی استان را در حوزه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد و افزود: مدیرکل این اداره نیز از دیگر مسئولان استانی است که بدون توجه به مسائل فعالان بخش خصوصی در هیچ‌کدام از نشست‌های شورا شرکت نکرده است.

او خواستار پیگیری این بی‌توجهی مسئولان از سوی معاونت اقتصادی استانداری خوزستان شد و گفت: این رویه باعث می‌شود دستاوردها و اقدامات دولت در کشور و استان تحت‌الشعاع قرار دهد.

عموری با بیان اینکه بخش قابل‌توجهی از بدنه دولت در تلاش برای بهبود فضای کسب‌وکار است، گفت: بااین‌وجود در استان خوزستان شاهد هستیم که برخی مدیران برای خود امپراتوری‌هایی ایجاد کرده‌اند و حاضر به شنیدن مشکلات بخش خصوصی نیستند.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان تصریح کرد: اغلب زمانی که این مدیران متوجه می‌شوند که استاندار و یا یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در شورا حضور پیدا می‌کند برای اینکه غیبت دائم آنها موردتوجه قرار نگیرد و یا زیر سؤال نروند، در این نشست شرکت می‌کنند.

تولیدکنندگان واقعی صنایع پایین‌دست پتروشیمی در خوزستان باید شناسایی شوند

معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان نیز در این نشست با اشاره به اینکه اختصاص سهمیه مواد اولیه صنایع پایین‌دست پتروشیمی در استان باید ساماندهی شود، گفت: شناسایی تولیدکنندگان واقعی برای تعیین میزان سهمیه مواد اولیه همچنین به‌منظور قطع برخی فعالیت‌های سوءاستفاده گرایانه در بورس کالا ضروری است.

نوراله حسن‌زاده اظهار کرد: در این رابطه باید به‌صورت شفاف، سازوکار روشنی همراه با رعایت موازین قانونی تعریف و تهیه گردد تا روند تولید در صنایع استان از شرایط بهتری برخوردار شود.

او با بیان اینکه برخی افراد سودجو با تأسیس شرکت‌های صوری موفق به اخذ پروانه و همچنین راهیابی به بورس کالا برای تهیه مواد اولیه شده‌اند گفت: چنین شرکت‌های فاقد هرگونه فعالیت تولیدی هستند و تنها با استفاده از سهمیه‌ای که در بورس دارند به کار دلالی مشغول هستند.

معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان ادامه داد: برای ساماندهی سهمیه‌های موجود واحدهای تولیدی پیشنهاد مشخص کارگروه تخصصی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان در حال حاضر ایجاد تعاونی‌های تأمین مواد اولیه صنایع پایین‌دست پتروشیمی است.

این مقام مسئول در استانداری خوزستان تصریح کرد: در همین راستا طی همکاری مشترکی که بین انجمن پلیمری استان و سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان صورت می‌گیرد باید واحدهای تولیدی واقعی شناسایی شوند.

او با اشاره به شناسایی و برخورد با برخی واحدهای تولیدی زیرمجموعه صنعت پتروشیمی طی سال‌های گذشته در منطقه آزاد اروندکنار گفت: بعد از بررسی‌هایی که صورت گرفت، مشخص شد که این واحدها باوجود دریافت مواد اولیه، اما محصولی تولید نمی‌کنند.

معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان اضافه کرد: درنهایت این واحدها به خاطر عرضه آزاد سهمیه مواد اولیه به دادگاه معرفی شدند.

موضوعات :
در همین رابطه