رادیو مجازی اتاق ایران ۲ دی 1403

سیدمهدی طبیب زاده در بازدید از دو واحد تولیدی کرمان

خرید قطعات داخلی برای صنعت، موجب صرفه‌جویی ارزی می‌شود

سیدمهدی طبیب زاده، رئیس اتاق کرمان در بازدید از دو واحد تولیدی این استان گفت: تولیدکنندگان داخلی به‌خصوص در استان کرمان توانایی تولید قطعات موردنیاز صنایع را با تکنولوژی بالا و کیفیت مناسب دارند و اگر صنایع به آنها اعتماد کنند و تأمین نیاز خود را به این واحدها بسپارند از خروج ارقام کلان ارز از کشور جلوگیری خواهد شد.

16 مهر 1399 - 11:26
کد خبر : 34892
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق کرمان گفت: بسیاری از واحدهای تولیدی کرمان می‌توانند قطعات موردنیاز صنایع استان را با تکنولوژی بالا و کیفیت مناسب تولید کنند که اگر به آنها اعتماد و خرید از این واحدها انجام شود، برای کشور صرفه‌جویی ارزی را در پی خواهد داشت.

سیدمهدی طبیب زاده در بازدید از دو واحد تولیدی کرمان به همراه جمعی از مدیران اجرایی و قضایی استان، ضمن تقدیر از حمایت جدی دستگاه قضایی از تولید، افزود: نظام پیمانکاری فرعی (spx) به‌عنوان رابط بین واحدهای کوچک تولیدکننده و مصرف‌کننده بسیار مهم است که در صورت اجراشدن، ارتباط سیستماتیک بین واحدهای کوچک تولیدکننده و شرکت‌های بزرگ مصرف‌کننده برقرار می‌شود.

طبیب‌زاده، خاطرنشان کرد: اتاق کرمان اطلاعات لازم در خصوص نیاز شرکت‌ها به قطعات مورداستفاده و لیست توان تولیدی استان را جمع‌آوری کرده تا بتواند این نظام را اجرا کند اما موانعی در سر راه وجود دارد که باید نظارت بیشتری صورت گیرد.

رئیس اتاق کرمان اظهار کرد: در راستای حل‌وفصل مسائل و مشکلات بخش تولید و انجام وظایف کمیته تحت حمایت قضایی و ستاد اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در قوه قضائیه، مسائل مربوط به شرکت‌های تولیدی و تجاری به این هیات منعکس و با حضور مقامات عالی قضایی و اجرایی در استان مسائل بررسی می‌شود.

وی ادامه داد: در این رابطه رویکرد مثبتی وجود دارد و همه اعتقاد و اذعان دارند که در حال حاضر تنها راه نجات کشور تولید است که متأسفانه با مشکلات عدیده داخلی و خارجی روبروست و بایستی به تولید کمک شود.

طبیب زاده گفت: در راستای حمایت از تولید و جهش تولید، بازدیدها و بررسی مسائل واحدهای تولیدی ادامه دارد و هر 15 روز یک‌بار جلساتی برگزار می‌شود تا تولید آسیب کمتری ببیند و بتوانند از این گردنه سخت عبور کند.

رئیس اتاق کرمان بیان کرد: مرکز کسب‌وکار اتاق در راستای کمک به بهبود فضای کسب‌وکار کرمان، با جمع‌آوری اطلاعات، دسته‌بندی مشکلات و ارائه آنها به مشاوران برای آنها راه‌حل‌هایی پیش‌بینی می‌کند که این راه‌حل‌ها مربوط به سیستم قضایی، اجرایی و بانکی است.

راهزنان اقتصادی شناسایی شوند

رئیس‌کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه در شرایط جنگ اقتصادی، تولیدکنندگان، افسران و سربازان خط مقدم این جبهه هستند، گفت: همه باید از آنها حمایت کنند و به همین دلیل دستگاه قضا احساس وظیفه می‌کند تا با همراهی و پشتیبانی از آنها موانع پیش رو را بردارد.

یدالله موحد، تصریح کرد: باوجود تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از تولید، هنوز واحدهای تولیدی با دغدغه‌هایی روبرو هستند که وظیفه ما مبارزه و مقابله جدی با مفسده‌های اقتصادی بدون لحظه‌ای غفلت و کوچک‌ترین اغماض است.

وی با بیان اینکه باید بین مجموعه‌های مختلف ازجمله سیستم بانکی و شرکت‌های بزرگ برای حل مشکلات واحدهای تولیدی تعامل ایجاد شود، اظهار کرد: بایستی همه ظرفیت اجرایی، قضایی، نظارتی و نمایندگان مجلس نیز به تولید و حمایت از بنگاه‌های تولیدی ورود کنند تا آنها احساس امنیت کنند.

موحد، با تأکید بر اینکه راهزنان اقتصادی را باید شناسایی کرد و آنها را به سزای اعمال خود رساند، افزود: در ستادها، کارگروه‌ها و کمیته‌ها مواردی به تصویب رسیده که بسیاری از آنها اجرایی نشده که این موضوع نگران‌کننده است و باید در سطح ملی و استانی پیگیری شوند.

رئیس‌کل دادگستری استان کرمان هدف بازدید از واحدهای تولیدی را آشنایی بیشتر با مشکلات و پیگیری حل آنها عنوان کرد و گفت: در بازدیدها اطلاعات بسیار ارزشمندی ارائه و مشخص شد با مجاهدت و تلاش شبانه‌روزی مدیران، کارگران و مهندسان این مجموعه‌ها سعی می‌شود قطعات موردنیاز صنعت و معدن استان تأمین شود.

وی ادامه داد: در صورت تأمین قطعات موردنیاز صنایع در کرمان، از خروج سالانه حداقل 50 میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری می‌شود. موحد، از مدیران اجرایی و قضایی درخواست کرد به کمک بخش تولید بیایند تا جهش تولید به‌عنوان منویات و تأکید مقام معظم رهبری، محقق شود.

وی اظهار کرد: در راستای حمایت از تولید تقریباً 201 پرونده حمایت قضایی از واحدهای تولیدی مانند روغن نباتی گلناز، جهان فولاد و کاشی و سرامیک آماتیس شهربابک در استان داشته‌ایم، هر 15 روز یک‌بار جلسه‌ای با بررسی دو پرونده حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری برگزار و با حضور مسئولان واحدهای تولیدی و مدیران اجرایی بر حل مشکلات آنها تلاش می‌شود که تصمیم‌گیری در بیشتر پرونده‌ها به نفع واحدهای تولیدی بوده است.

در ادامه این بازدیدها رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمان نیز با اشاره به اینکه کرمان علاوه بر قطب معدنی بودن، در حال تبدیل به قطب صنعتی کشور است، بیان کرد: قطعات تولیدی کارخانه‌های استان نیاز تکمیل زنجیره فولاد در استان است و باید بر تأمین قطعات شرکت‌های بزرگ در داخل استان تأکید شود.

مهدی حسینی نژاد، اظهار کرد: سال گذشته بین 100 واحد تولیدی صنعتی کرمان و شرکت ملی مس ایران برای تأمین قطعات موردنیاز ارتباط برقرار شد، امسال نیز 200 واحد دیگر به آنها اضافه شده اما متأسفانه برخی مشکلات و مسائلی پیش‌آمده که ابزارهای حاکمیتی قوی‌تر برای اجرای این تصمیم نیاز است.

گفتنی است جمعی از مدیران اجرایی، قضایی و نظارتی و بخش خصوصی از مجموعه گروه صنعتی قطعه گستر و کارخانه آلومینیوم هزار بازدید کردند و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این مجموعه‌ها ازجمله مشکلات بانکی قرار گرفتند.

به گفته مدیرعامل گروه صنعتی قطعه گستر در حال حاضر 200 نفر در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند و امکان ایجاد اشتغال برای 500 نفر دیگر فراهم است. همچنین در کارخانه آلومینیوم هزار 400 نفر در چهار نوبت کاری فعالیت دارند.

رئیس‌کل و معاون برنامه‌ریزی و توسعه قضایی دادگستری استان کرمان، دادستان کرمان، مدیرکل بازرسی استان، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان، رئیس اتاق کرمان، رئیس مرکز داوری و واحد حقوقی اتاق کرمان در این بازدید حضور داشتند.

موضوعات :
در همین رابطه