رئیس اتاق اصفهان از ایجاد سازوکاری برای راهاندازی مرکز فوریتهای تولید و سرمایهگذاری در این اتاق خبر داد.
مسعود گلشیرازی در دیدار با انجمن کارآفرینان نائین، با بیان اینکه در برهه کنونی اقتصاد کشور در دوران حساسی قرار گرفته است، گفت: در جنگ اقتصادی موجود شب و روز و دولت و بخش خصوصی، معنا نداشته و همه آحاد جامعه مسئول هستند تا با تلاش بیوقفه این دوران مهم را به سرانجام مقصود برسانیم.
او این دوران را فرصتی برای بخش خصوصی دانست و افزود: در این برهه بخش خصوصی میتواند به افزایش سهم 15 درصدی خود در اقتصاد ملی بپردازد.
او محرومیتها را نتیجه دولتی بودن اقتصاد کشور دانست.
گلشیرازی با تشریح اقدامات اتاق دوره نهم در زمان شیوع کرونا و ضرورت همت ویژه فعالان اقتصادی برای فقرزدایی از سطح جامعه گفت: عمل به تکالیف مالی مانند انفاق موجب از بین رفتن اختلافات طبقاتی خواهد شد این در حالی است که نظام اقتصاد دولتی و خصولتی به تکالیف خود در این حوزه عمل نمیکنند.
او تاکید کرد: با ارتقاء سهم اقتصاد خصوصی در کشور و اگر این اقتصاد به تکالیف اجتماعی خود بهدرستی عمل کند، شاهد برقراری عدالتی نهفته در جامعه خواهیم بود.
دبیر شورای گفتوگوی استان اصفهان گفت: اگر تنها درصدی سود بنگاههای دولتی و خصولتی استان اصفهان در حوزه مسئولیت اجتماعی صرف شود میتوان بسیاری از معضلات حادث شده در زمان شیوع کرونا را حل نمود.
او طرح مسئله، ارائه راهکار و ایجاد جریانی زاینده برای رفع مشکلات را از وظایف بخش خصوصی عنوان و تصریح کرد: علیرغم کجسلیقگی وعدم درک شرایط حساس کنونی از سوی برخی از مدیران دستگاههای اجرایی، تجربه نشان داده اگر بخش خصوصی پویا، فعال و مبتکر باشد بدنه دولت همراه با آنها خواهد بود.
او طرح، پیگیری، چارهاندیشی و نتیجه بخشی مسائل مربوط به بخش خصوصی در جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی را از مصادیق همراهی بدنه اجرایی دستگاههای دولتی استان با این بخش مطرح نمود.
گلشیرازی طرح مسئله بهصورت اصولی و تبیین مشکلات برای بخشهای اجرایی را در کمک به رفع مشکلات این بخش مهم ارزیابی کرد.
رئیس اتاق اصفهان تغییر دیدگاه در راستای تقویت فعال اقتصادی، بخش خصوصی و کارآفرین بهمنظور نقشآفرینی بهتر در جنگ اقتصادی موجود را اجتنابناپذیر دانست.
او همچنین از ایجاد سازوکاری برای راهاندازی مرکز فوریتهای تولید و سرمایهگذاری بهصورت عملیاتی در اتاق اصفهان خبر داد و افزود: در این مرکز پس از طرح مشکل توسط فعال اقتصادی، موضوع توسط اتاق بازرگانی تا حاصل شدن رضایت فعال اقتصادی پیگیری خواهد شد.
گلشیرازی افزود: در این مرکز نمایندهای از دستگاههای اجرایی حضور داشته و همزمان قائممقام هر دستگاه بهعنوان نماینده دفتر، مأمور پیگیری موضوعات ارجاعی خواهد بود. و در صورت عدم امکان رفع مشکل در دستگاههای اجرایی مربوطه، موضوع به ستاد تسهیل ارجاع میشود.
رئیس اتاق اصفهان ابراز امیدواری کرد: با این سازوکار، دستگاههای اجرایی عملگرایانهتر در تسهیلگری امور مربوط به بخش خصوصی نقشآفرینی کنند.
گلشیرازی در ادامه ستاد تسهیل، کمیته حمایت قضایی، ستاد اقتصاد مقاومتی و شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و کلیه واحدهای اجرایی اتاق اصفهان را ازجمله ظرفیتهای کمککننده به رفع مشکلات فعالان اقتصادی معرفی و بر ضرورت استفاده از این پتانسیلها تاکید کرد.
رئیس اتاق اصفهان در پایان از اعلام آمادگی تخصیص یکی از جلسات شورای گفتوگوی استان به طرح مشکلات شهرستان نائین و ارائه راهکارهای رفع آنها خبر داد.
در ادامه محمدحسین نصرتی، فرماندار شهرستان نائین با بیان اینکه به یمن تلاشهای صاحبان کسبوکار و کارآفرینان این شهرستان با کمترین مشکل در حوزه اشتغال در این شهرستان روبرو هستیم، گفت: تنها نگرانی ما این است که با کمتوجهی به مشکلات حوزه تولید، که بخش اعظم آن بهواسطه تحریمهای ناعادلانه ایجاد شده است، در روند تولید جهادگران این عرصه مشکلاتی ایجاد شود.
او افزود: تمامی توان شهرستان را برای رفع مشکلات فعالان اقتصادی به کار خواهیم گرفت و از ظرفیت ستاد تسهیل برای رفع موانع استفاده خواهیم کرد.
نصرتی با ابراز خرسندی از فعالیتهای انجمن کارآفرینان نائین گفت: با استفاده از پتانسیلهای اتاق اصفهان در کنار فعالیتهای این انجمن، میتوان بهعنوان اهرمی ارزشمند برای کمک به حل موانع تولید این شهرستان بهرهمند شد.
احمد رضوانی، مشاور استاندار نیز ضمن قدردانی از زحمات رئیس اتاق اصفهان گفت: علیرغم تلاشهای مجموعه ادارات شهرستان و در رأس آن فرمانداری، بسیاری از شهرستانهای دیگر، بعد از انقلاب به شهرستان تبدیل شدهاند، اما نائین با کم اقبالی مواجه شده است.
او در ادامه از کمکهای اتاق اصفهان که در زمان شیوع کرونا بهصورت فعالانه وارد عمل شد، تقدیر و تاکید کرد: بسیاری از مشکلات شهرستان با همت مسئولین شهرستان و تعامل اتاق اصفهان قابلحل است.