هفته بسیج گرامی باد

رادیو مجازی اتاق ایران 30 آبان 1403

خورشید گزدرازی در نشست شورای گفت‌وگوی بوشهر

از ظرفیت بخش خصوصی در بنادر و استان‌های مرزی برای تهاتر استفاده شود

خورشید گزدرازی، رئیس اتاق بوشهر در نشست شورای گفت‌وگوی این استان، تهاتر را فرصتی برای بنادر بوشهر و همچنین شهرستان‌های مرزی برشمرد و خواستار اندیشیدن تدابیری برای استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در این مناطق به‌منظور تأمین نیازهای کشور از طریق تهاتر شد.

17 آبان 1399
کد خبر : 35218
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق بوشهر گفت: تهاتر کالا با کالا در حوزه‌های واردات و صادرات برای تأمین نیاز کشور به‌ویژه در زمینه مواد اولیه کارخانه‌های تولیدی فرصتی ارزشمند برای رونق بیشتر بنادر این استان است.

خورشید گزدرازی در چهل و یکمین نشست شورای گفت‌وگوی استان بوشهر افزود: یکی از مصوبه‌های استانی و ملی شورای گفت‌وگو که بارها در نشست‌ها و مکاتبه‌های متعدد ارائه شد، تهاتر کالا است که بالاخره مورد توجه مجلس، بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته است.

دبیر شورای گفت‌وگوی استان بوشهر ادامه داد: با توجه به شرایط حساس کنونی کشور استان‌های مرزی می‌توانند نیازمندی‌های کشور را از طریق تهاتر کالا با کالا انجام دهند.

گزدرازی تصریح کرد: دراین‌ارتباط با توجه بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز آبی استان بوشهر با خلیج‌فارس برای جلوگیری از تمرکزگرایی مسئولان مربوطه باید ترتیبی لحاظ کنند تا در موضوع تهاتر کالا با کالا با تفویض اختیار لازم به استانداران از ظرفیت بخش خصوصی استان‌های مرزی به‌خوبی برای تحقق این مهم استفاده شود.

او درباره تأمین خوراک آبزیان اظهار کرد: در ارتباط با مشکلات ناشی از تفکیک نشدن سهمیه در نظر گرفته شده نهاده‌های اصلی در تأمین خوراک آبزیان انتظار است جهاد کشاورزی و شیلات همکاری لازم در این زمینه انجام دهند.

گزدرازی ادامه داد: تأمین خوراک لازمه اصلی حیات و پویایی واحدهای فعال در این حوزه است که در صورت محقق نشدن آن فشار زیادی بر واحدهای تولید خوراک وارد می‌شود.

او در ارتباط با استفاده از گاز متیل بروماید برای محصول خرما عنوان کرد: برای ضدعفونی و افزایش میزان نگهداری خرما پیش‌ازاین از گاز متیل بروماید استفاده می‌شد که به دلیل منسوخ شدن آن به دلیل خطراتی برای سلامت انسان پس از برگزاری نشست‌های متعدد کارشناسی فناوری پرتوافکنی بهترین گزینه برای جایگزینی این گاز شناسایی شد.

گزدرازی افزود: دراین‌ارتباط مکاتبه‌های عدیده‌ای با نیروگاه اتمی بوشهر انجام پذیرفت اما تاکنون هیچ پاسخی دریافت نشده است.

او یادآور شد: در ارتباط با پرتوافکنی شرکت جی لیان جی ابراز تمایل دارد و حتی مطالعات استقرار دستگاه پرتوافکنی را آغاز کرده است که دراین‌ارتباط می‌طلبد حمایت لازم از این شرکت صورت گیرد.

گزدرازی اظهار کرد: در ارتباط با ایجاد صندوق حمایت از خرما از وزارت جهاد کشاورزی کشور درخواست تأمین مالی اولیه برای تأسیس صندوق شد که تاکنون پاسخی در این زمینه دریافت نشده است.

او گفت: با توجه به شرایط موجود و مصوبه ملی انتظار است استاندار بوشهر این موضوع را برای حمایت از نخل داران در دستور کار قرار دهد.

گزدرازی اظهار کرد: با توجه به علاقه‌مندی وافر فعالان اقتصادی حوزه خرما به‌ویژه قشر جوان فعال در صنعت خرما انتظار است روند احداث شهرک صنعتی خرما در بوشهر شتاب بیشتری گیرد.

او افزود: در صورت موفق بودن ایجاد شهرک خرمایی ضروری است که یک پایانه تخصصی صادرات خرما در این استان ایجاد شود.

موضوعات :
در همین رابطه