رادیو مجازی اتاق ایران - 15 آبان 1403

در دومین رویداد مشاوره کسب‌وکار بررسی شد

مدیریت سرمایه‌‍‌های انسانی در دوران کرونا چگونه عملیاتی می‌شود؟

وبینار تخصصی «مدیریت سرمایه‌‍‌های انسانی» در سومین روز از دومین رویداد مشاوره کسب‌وکار برگزار شد.

14 بهمن 1399
کد خبر : 36792
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

دومین رویداد مشاوره کسب‌وکار با هدف توسعه و تقویت مدیریت درون بنگاهی به ابتکار کانون شبکه مشاوران مدیریت و مهندسی ایران و حمایت معاونت کسب‌وکار اتاق ایران از 11 بهمن سال جاری به مدت یک هفته به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

وبینار تخصصی «مدیریت سرمایه‌‍‌های انسانی» در سومین روز از این رویداد برگزار شد. عبدالرضا حافظی و آرمین خوشوقتی سخنرانان این وبینار بودند و درخصوص «استراتژی سازمان در مقابله با بحران کرونا»،« انگیزش و نگهداری منابع انسانی»، «آینده‌نگری در دوران پساکرونا» و «قوانین و مقررات تامین اجتماعی در دوران کرونا» بحث و گفت‌وگو کردند.

عبدالرضا حافظی، در این نشست درباره مهم‌ترین ویژگی‌های کار و کسب در دنیای امروز صحبت کرد و عدم قطعیت و ابهام، فرصت‌های زودگذر، ناپیوستگی و ناپایداری، تغییرات ویرانگر را به عنوان مهم‌ترین مولفه‌های کسب و کارهای فعلی عنوان کرد.

حافظی با بیان اینکه در شرایط فعلی، «حرفه‌ای گرایی» یکی از مهم‌ترین مولفه‌هایی است که باید در نظام کار مورد توجه قرار گیرد، به انتقاد از تورم نیروی انسانی در برخی مشاغل پرداخت و تاکید کرد باید به دنبال طراحی نظامی باشیم که مبتنی بر حرفه و عملکرد افراد است.

او تاکید کرد: هدف اساسی مدیریت استراتژیک منابع انسانی، خلق قابلیت استراتژیک از طریق تضمین و مطمئن شدن از این نکته است که سازمان از کارکنان شایسته، متعهد و باانگیزه برای تلاش در راستای حصول به مزیت رقابتی پایدار برخورداراست.

حافظی همچنین تاب‌آوری در سازمان را مورد توجه قرار داد و مولفه‌های تحقق این هدف را سرمایه انسانی حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیر عنوان و تاکید کرد باید سرمایه‌گذاری هوشمندانه‌ای در این حوزه صورت گیرد.

او با تاکید بر بهره‌مندی از تغییر و تحولات ICT در حوزه کسب‌وکارها، مقاومت در برابر نوآوری از سوی کسب‌وکارهای به‌ویژه سنتی را مطرح کرد و افزود: در شرایط فعلی خلق ارزش مشترک میان مشتری و فروشنده در گروی بهره‌مندی از این روش‌های نوآورانه است.

بعد از آن، آرمین خوشوقتی به ارایه توضیحاتی در خصوص شرایط فعلی دورکاری و الزامات حقوق آن طبق قانون کار کشور پرداخت.

به گفته او، درآمد کارکنان در 9 ماهه اول سال نسبت به سال پیش حدود 11 درصد کاهش یافته است و بیش از 850 هزار نفر ظرف پنج ماه نخست سال جاری شغل خود را از دست داده‌اند.

او سپس به ارایه توضیحاتی درباره نحوه محاسبات و نظام پرداخت دورکاری در شرایط فعلی پرداخت و به سوالات حقوقی حاضران در این وبینار پاسخ داد.

در همین رابطه