رادیو مجازی اتاق ایران - 5 اردیبهشت 1403

با هدف حمایت از تولید ملی و ارتباط بین صنعت و نخبگان

مرکز شتابدهی صادرات او جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

مرکز نوآوری و شتابدهی صادرات اتاق ایران با جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار، تفاهم‌نامه‌ای با هدف حمایت از تولید ملی و ارتباط بین صنعت و نخبگان امضا کرد.

11 خرداد 1400
کد خبر : 38337
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

مرکز نوآوری و شتابدهی صادرات با جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار تفاهم‌نامه‌ امضا کرد. این تفاهم‌نامه برای حمایت از نخبگان جوان، خلق ارزش، ثروت‌آفرینی و حمایت از تولید ملی توسعه دانش برای ارتقاء معنوی و مادی جامعه و تحقق توسعه ارتباط بین صنعت و نخبگان امضا شده است.

سرپرست مرکز نوآوری و شتابدهی صادرات در این مراسم با بیان اینکه هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه درآمدزایی، ارزآوری و اشتغال‌زایی است، گفت: این مرکز می‌تواند خوراک فکری و ایده تولید کند، این موضوع در کنار نخبگان و نیروی انسانی که در جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار وجود دارد و حمایت‌ها و امکاناتی که می‌توان از نهادهایی مانند اتاق ایران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دریافت کرد، مسئله حائز اهمیتی است.

مهدی اقتصادی ادامه داد: مرکز نوآوری و شتابدهی صادرات و مجموعه اتاق ایران تمایل دارند نقش مؤثری در فضای کسب‌وکار و نوآوری کشور داشته باشند؛ ازاین‌رو، رویکرد ما این است که بعد از انعقاد این تفاهم‌نامه‌ها به‌سرعت وارد فاز عملیاتی شده و ابتدا روی نقاط قوت موجود سرمایه‌گذاری کرده و سپس نقاط ضعف را بررسی و رفع کنیم.

پروژه‌ای با هدف حمایت از تولیدکننده

دبیر کل جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار نیز در این مراسم ضمن تاکید بر اینکه مسئله استارت‌آپ‌ها و فناوری‌های نو مسئله روز کشور است، گفت: در این راستا جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار در حوزه فضای دیجیتال و IT، درمان و حمل و نقل فعالیت‌هایی را انجام داده است.

حسین اسماعیلی گفت: در حوزه صادرات ایده‌ای تحت عنوان اپلیکیشن صادرات مطرح کردیم که هدف اصلی آن کمک به تولیدکنندگان است. این اپلیکیشن موضوع اصلی تفاهم‌نامه میان مرکز نوآوری و شتابدهی صادرات و جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار است.

او افزود: اپلیکیشن صادرات یک بحث فراسازمانی و بین‌المللی است که محورهای مختلفی را شامل می‌شود. بنابراین، هماهنگی بین مجموعه‌های مختلف باید شکل بگیرد تا این مجموعه عملکرد موفقی داشته باشد.

اسماعیلی ادامه داد: این پروژه دارای شاخصه‌های مثبتی است و با اولویت‌ها و سیاست‌های کلی نظام همخوانی دارد. ضمن اینکه در این پروژه مباحثی مانند تسهیل صادرات، تجار، تولید کننده و برگشت سرمایه دیده شده است.

موضوع کسب‌وکارهای خانگی و پتانسیلی که در جامعه هدف جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار وجود دارد، از موضوعات دیگری بود که در این جلسه به آن اشاره شد.

از دیگر محورهای یاد شده در این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک بر روی طرح‌های دارای توجیه فنی و اقتصادی پیشنهادی طرفین، ارائه خدمات ارزیابی مالی و اقتصادی و تدوین گزارش امکان سنجی و طرح کسب‌وکار پروژه‌های طرفین است.

همچنین درباره همکاری در برگزاری کارگاه‌ها، رویدادها، وبینارهای آموزشی و گردهمایی‌های پیشنهادی با توافق قبلی طرفین گفت‌وگو شد.

تخفیف فضای کار اشتراکی به تیم‌های متقاضی مورد توافق طرفین در مرکز نوآوری و شتابدهنده صادرات مورد توجه قرار گرفت.

دراین نشست درباره معرفی تیم‌های مستعد به صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه همکار جهت سرمایه‌گذاری مشترک، تبلیغات، حمایت و تعامل در شبکه‌های اجتماعی، همکاری برای تبادل دانش فنی و تبادل محتواهای علمی و آموزشی، ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان طبق ضوابط و آئین‍نامه‌های داخلی طرفین و همکاری برای تجاری سازی ایده‌های در اولویت مورد توافق طرفین گفت‌وگو شد.

در همین رابطه