مبلاد با سعادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) مبارک باد

رادیو مجازی اتاق ایران - 24 دی 1403

جبار کیانی پور در گفت‌وگو با پایگاه خبری اتاق ایران

بیکاری استان کهگیلویه و بویراحمد با توسعه گردشگری و کاشت گیاهان دارویی علاج می‌شود

رئیس اتاق یاسوج معتقد است: برای کاهش نرخ بیکاری در استان کهگیلویه و بویراحمد، توسعه گردشگری و کاشت گیاهان دارویی در این استان باید در اولویت دولت قرار بگیرد.

15 شهریور 1400 - 11:45
کد خبر : 39465
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

 رئیس اتاق یاسوج می‌گوید: از میان مزیت‌ها و جاذبه‌های اقتصادی گوناگون در استان کهگیلویه و بویراحمد توجه و سرمایه‌گذاری بر دو حوزه گردشگری و کشت گیاهان دارویی زودتر می‌تواند نرخ بیکاری در این استان را پایین بیاورد.

جبار کیانی پور در گفت‌وگو با پایگاه خبری اتاق ایران با اشاره به اولویت‌های منطقه‌ای که دولت سیزدهم باید در استان کهگیلویه و بویراحمد دنبال کند، می‌افزاید: مهم‌ترین اولویت‌ها به ظرفیت‌های درونی جغرافیایی و استفاده از ظرفیت‌های موجود در هر استان برمی‌گردد. در استان ما استفاده از منابع خدادادی و توسعه گردشگری مهم است و از ظرفیت‌های خوب استان است.

او ادامه می‌دهد: با توجه به بحران آب در اکثر نقاط کشور و برخورداری کهگیلویه و بویراحمد از منابع خوب آبی، حمایت از بخش کشاورزی در این استان بسیار مهم است.

کیانی پور بابیان اینکه صنایع پایین‌دستی نفت و گاز از مزیت‌های دیگر استان هستند، می‌گوید: در اقلیم گرمسیری استان در صنایع پایین‌دستی نقت و گاز مثل پتروشیمی‌ها ظرفیت‌های خوبی برای ایجاد اشتغال وجود دارد. متأسفانه این صنایع بیشتر از آنکه برای استان عوایدی داشته باشند محرومیت ایجاد کرده‌اند. خواست ما از دولت جدید این است که بهره‌برداری از این صنایع را به‌گونه‌ای مدیریت کند که مردم منطقه بتوانند توسعه حاصل از این صنایع را ببینند.

او با همه این‌ها تأکید می‌کند: معتقدم عمده‌ترین اولویتی که می‌تواند نرخ بیکاری استان را پایین بیاورد توسعه گردشگری و توسعه کاشت گیاهان دارایی و بخش کشاورزی در این استان است.

رئیس اتاق یاسوج با انتقاد از رویکرد دولت‌های قبلی نسبت به برخی از استان‌ها، می‌گوید: مهم‌ترین عاملی که باعث شده استان ما کمتر توسعه پیدا کند، نبود زیرساخت‌های اساسی است. زیرساخت‌هایی که می‌توانند مشوق‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری باشند. آن چیزی که در استان ما اتفاق افتاده این است که به دلیل نبود زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاری نتوانسته شکل بگیرد و از طرفی منابع بودجه‌ای کشور به شکل متوازن با ظرفیت‌های استانی تخصیص نیافته است. طبیعی است که با مهیا نبودن زیرساخت‌ها توسعه شکل نخواهد گرفت. امیدوارم در دولت جدید این رویکردها تغییر کند.

در همین رابطه