مهمترین رویدادهای اتاق ایران در هفته‌ اول دی‌ماه

حسین پیرموذن در نشست شورای گفت‌وگوی استان اردبیل

دستگاه‌های اجرایی در شناسایی قوانین مخل کسب‌وکار همکاری کنند

رئیس اتاق اردبیل با اشاره به تشکیل کمیته ویژه‌ برای شناسایی مقررات مخل کسب‌وکار، از دستگاه‌های اجرایی خواست که با شناسایی قوانین مخل کسب‌وکار و اعلام آنها به این کمیته، در بهبود فضای کسب‌وکار همکاری کنند.

27 آذر 1401 - 12:13
کد خبر : 43409
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اردبیل گفت: دستگاه‌های اجرایی با شناسایی قوانین مخل کسب‌وکار و اعلام آنها به کمیته ویژه شناسایی قوانین مخل، در بهبود فضای کسب‌وکار همکاری کنند.

حسین پیرموذن در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی گفت: برای شناسایی مقررات مخل کسب‌وکار در حوزه صنعت و تجارت کمیته ویژه‌ای تشکیل شده است تا با همکاری دستگاه‌های مختلف برای رفع این قوانین اقدام شود.

او افزود: مشکلاتی مثل طولانی شدن استعلامات و صدور مجوزها، مشکلات مربوط به تأمین اجتماعی و امور مالیاتی موجب نامناسب بودن نسبی فضای کسب‌وکار در استان است که باید برای بهبود آن تلاش کنیم.

رئیس اتاق اردبیل تأکید کرد: لازم است که علاوه بر بهبود فضای کسب‌وکار، برای فعالان اقتصادی در استان مشوق‌هایی در نظر گرفته شود تا حجم سرمایه‌گذاری در استان افزایش پیدا کند.

پیرموذن ادامه داد: اتاق در راستای جذب سرمایه‌گذاران و توسعه واحدهای تولیدی استان اهتمام ویژه دارد و با برگزاری نشست‌های مرتبط و احصا نیازهای دانش‌بنیان واحدهای تولیدی به دنبال دانش‌بنیان شدن تولید و توسعه صنعتی استان است.

رئیس اتاق اردبیل تصریح کرد: یکی از راه‌های توسعه صادرات و رشد اقتصادی استان توجه ویژه به تولیدات صادرات‌محور بوده و باید با راه‌اندازی صنایع تبدیلی مجهز به فناوری‌های نوین برای ارتقای توان رقابت تولیدکنندگان داخلی در بازارهای جهانی گام برداشت.

ضوابط و مقررات سلیقه‌ای از مشکلات پیش روی بخش خصوصی است

دادستان اردبیل نیز در این نشست گفت: ضوابط و مقررات سلیقه‌ای با مرور زمان به مشکل اصلی فعالان بخش خصوصی تبدیل می‌شود.

عبدالله طباطبایی افزود: نباید ضوابط و مقررات سلیقه‌ای در بخش‌های مختلف مثل حوزه تولید حاکم باشد و باید در این حوزه سیاست‌های کلان وجود داشته باشد.

دادستان اردبیل تصریح کرد: صنعت‌های گردشگری و کشاورزی در اقتصاد استان تأثیر بسزایی دارند و باید در برنامه‌ریزی‌های کلان برای استان این موارد را در نظر داشته باشیم.

او تأکید کرد: به‌منظور توسعه اقتصادی استان باید مشوق‌های بیشتری برای فعالان اقتصادی استان در نظر گرفته شود و نباید در حوزه‌هایی مثل تأمین اجتماعی و امور مالیاتی مشکلاتی برای واحدهای تولیدی ایجاد شود.

طباطبایی ادامه داد: استان اردبیل یک استان محروم است و همه دستگاه‌های اجرایی استان باید با همکاری یکدیگر برای رشد و توسعه استان تلاش کنند و نباید دستگاه محور عمل کنند.

افزایش تولید کالا و خدمات راه چاره عبور از مشکلات استان است

استاندار اردبیل نیز در نشست شورای گفت‌وگوی این استان گفت: راه چاره عبور از مشکلات استان به‌ویژه مشکلات اقتصادی، افزایش تولید کالا و خدمات در استان است.

سیدحامد عاملی افزود: هدف اصلی ما باید افزایش تولید کالا و خدمات در استان باشد، اگر این اتفاق نیفتد افزایش ثروت و ایجاد اشتغال در استان پیش نمی‌آید و مشکلات استان پابرجا خواهد بود.

استاندار اردبیل افزود: برای رسیدن به هدف توسعه استان چند مشکل اساسی داریم، از جمله اینکه باید فضای کسب‌وکار در استان بهبود پیدا کند و در کنار آن باید اقدامات حمایتی از صنعت و تولیدکنندگان را در دستور کار داشته باشیم.

او تأکید کرد: باید در استان اردبیل همه برای ورود به حوزه تولید احساس امنیت داشته باشند که این امر در گرو بهبود فضای کسب‌وکار و البته تسهیل صدور مجوزهای این حوزه است.

عاملی ادامه داد: موضوع دیگر اهمیت کار مدیران استان است، مدیران باید در مجموعه خود طوری عمل کنند که نه‌تنها مشکلاتی برای بخش خصوصی ایجاد نکنند بلکه برای تسهیل امور نیز اقدام کنند و هر مدیری که در این زمینه موفق نباشد باید جای خود را به دیگران بدهد.

استاندار اردبیل خاطرنشان کرد: در شرایط موجود استان ما توانایی افزایش یک‌میلیون تنی تولیدات کشاورزی را داریم و همچنین ظرفیت افزایش ۲۵ هزار میلیارد تومانی درآمد در بخش صنعت وجود دارد که اگر به این موارد دست پیدا کنیم بسیاری از مشکلات استان رفع می‌شود.

او تصریح کرد: همچنین اتصال ریلی اردبیل به جمهوری آذربایجان یکی از مواردی است که می‌تواند ظرفیت بزرگی را برای استان ایجاد کند و ما در سطح ملی به دنبال این اتفاق مهم هستیم.

موضوعات :
در همین رابطه