هفته بسیج گرامی باد

رادیو مجازی اتاق ایران 30 آبان 1403

شهلا عموری در دوره آموزشی راهکارهای توسعه تجارت ایران و سوریه اعلام کرد

اتاق اهواز از صادرات خدمات فنی و مهندسی به سوریه حمایت می‌کند

رئیس اتاق اهواز می‌گوید: سوریه در مرحله بازسازی پس از جنگ، به محصولات ساختمانی و خدمات فنی و مهندسی نیاز دارد و اتاق اهواز از صادرات خدمات فنی و مهندسی به سوریه حمایت می‌کند.

25 مرداد 1401
کد خبر : 43475
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

عضو هیات رئیسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوریه با اشاره به ضرورت شناخت از بازار کشور سوریه به‌منظور صادرات محصولات تولیدی کشورمان گفت: اتاق اهواز از صادرات خدمات فنی و مهندسی به سوریه حمایت می‌کند.

شهلا عموری در دوره آموزشی راهکارهای توسعه تجارت ایران و سوریه که به‌صورت وبینار با همکاری اتاق اهواز و اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوریه برگزار شد، اظهار کرد: صادرات خدمات فنی و مهندسی به سوریه از مهمترین نیازهای کشور است که اتاق اهواز از فعالان اقتصادی این حوزه حمایت خواهد کرد.

وی افزود: استان خوزستان از ظرفیت و زیرساخت‌های لازم برای توسعه روابط اقتصادی با کشور سوریه برخوردار است.

رئیس اتاق اهواز با اشاره به فعالیت مرکز تجاری ایران در کشور سوریه گفت: در پیشنهادی به اتاق مشترک ایران و سوریه خواسته شد تا ارائه خدمات به فعالان بخش خصوصی به‌ویژه تجار و بازرگانان خوزستانی با تخفیف‌های مناسبی همراه باشد.

عموری با بیان اینکه بنادر از جمله راه‌های ارتباطی ایران با کشور سوریه است، عنوان کرد: همچنین اجرایی شدن خط آهن شلمچه به بصره باعث اتصال راه ریلی خوزستان به سوریه خواهد شد و اجرایی شدن این خط ریلی، کاهش هزینه حمل کالاهای صادراتی ایران را در پی دارد.

عضو هیات رئیسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوریه با اشاره به ظرفیت ایجاد شده در مرز شلمچه و دریافت کد ترانزیت کالا به عراق عنوان کرد: فعال شدن ترانزیت کالا از ایران به عراق که می‌تواند دربرگیرنده صادرات محصولات مختلف به سوریه نیز باشد با جدیت در دستور کار اتاق اهواز است.

وی بیان کرد: کشور سوریه در مرحله بازسازی پس از جنگ است و به محصولات ساختمانی و خدمات فنی و مهندسی در حوزه‌های مربوطه، نیاز زیادی دارد که این موضوع می‌تواند رونق واحدهای تولیدی استان خوزستان را در پی داشته باشد.

عموری ادامه داد: خوزستان به‌واسطه فعالیت ۴۰۰ شرکت تولیدی صنعتی که اغلب در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد فعالیت دارند، می‌تواند در کشور سوریه از بازار خوبی برخوردار شود.

رئیس اتاق اهواز به چشم‌انداز دولت سیزدهم برای توسعه روابط اقتصادی با کشورهای منطقه اشاره کرد و گفت: با توجه به تأکید دولت برای توسعه این روابط، نیاز است که بخش خصوصی بیش‌ازپیش موردحمایت قرار گیرد تا شاهد تحقق چشم‌اندازهای پیش‌بینی شده در حوزه تجارت خارجی باشیم.

وی همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای پذیرش یک هیات تجاری از کشور سوریه طی ۴۵ روز تا ۲ ماه آینده افزود: هماهنگی‌های لازم در این رابطه با همکاری دبیر کل اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوریه در مراحل نهایی قرار دارد.

عموری با اشاره به حجم مبادلات تجاری استان خوزستان با کشور سوریه تصریح کرد: ارزش صادرات محصولات از مرزهای استان به کشور سوریه از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان تیرماه امسال بیش از ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار بوده است.

عضو هیات رئیسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوریه خاطرنشان کرد: عمده محصولات صادراتی از خوزستان به کشور سوریه شامل محصول خمیرمایه، سود پرک، نخ، اسید استیک، کائوچو و پلی‌اتیلن سبک هستند.

وی میزان واردات از کشور سوریه به مرزهای خوزستان را بالغ‌بر ۲۷ میلیون دلار عنوان کرد و گفت: خاک فسفات، محصول وارداتی خوزستان از سوریه است.

رئیس اتاق اهواز همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، هدف از برگزاری این دوره آموزشی را آشنایی هرچه بیشتر فعالان اقتصادی خوزستان با بازار سوریه عنوان کرد و افزود: مشارکت اقتصادی ایران در دوره بازسازی کشور سوریه از دیگر اهداف برگزاری این دوره آموزشی است که با همکاری اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوریه برگزار شده است.

موضوعات :
در همین رابطه