بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 27 هزار و 295 تن، ۴٩.١ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 23 هزار و 984 تن، بز و بزغاله با سه هزار و 403 تن، و سایر انواع دام با ٩٢٣ تن، بهترتیب ۴٣.١ درصد، ۶.١ درصد و ۱.۷ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در مرداد ۱۴۰۱ با ماه مشابه سال ۱۴۰۰ نشاندهنده افزایش ٥ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است. مقدار عرضه گوشت در مرداد ۱۴۰۱ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۰ برای گوسفند و بره ۱٩ درصد و گاومیش و بچهگاومیش یک درصد افزایش، و برای بز و بزغاله یک درصد، گاو و گوساله ٣ درصد و شتر و بچهشتر ٨ درصد کاهش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در مرداد ۱۴۰۱ نسبت به ماه قبل (تیر) در حدود ٧ درصد افزایش داشته است.