مهمترین رویدادهای اتاق ایران در هفته‌ اول دی‌ماه

سیدمهدی طبیب زاده در دیدار با مدیرعامل شرکت ملی مس

اتاق کرمان، راه‌اندازی مدارس پرورش استعدادهای فنی و حرفه‌ای را پیگیری می‌کند

رئیس اتاق کرمان با اشاره به فعالیت‌های این اتاق در پویش مدرسه‌سازی کرمان دانا، گفت: راه‌اندازی پروژه‌ای به نام مدارس پرورش استعدادهای فنی و حرفه‌ای در کنار واحدهای تولیدی نیز با جدیت پیگیری می‌شود.

01 آذر 1401 - 12:16
کد خبر : 44677
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، گفت: این اتاق در بخش‌های مختلف با کمک فعالان اقتصادی فعالیت‌های عام‌المنفعه انجام داده و در ادامه پویش کرمان دانا با توجه به کمبودهای آموزشی شهر و استان کرمان تشکیل شد و قرار است 120 مدرسه با کمک فعالان اقتصادی ساخته شود.

سیدمهدی طبیب زاده در نشست با مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اشاره به ساختمان بدون استفاده یکی از کارخانه‌های قبلی در شهر کرمان با امکانات زیرساختی، افزود: شرکت مس تواند این مجموعه را از بنیاد مستضعفان بگیرد و در اختیار مراکز شتاب‌دهنده قرار دهد تا بتوان به تولید ثروت پرداخت.

وی ادامه داد: علاوه بر مدرسه‌سازی، فعالیت‌هایی مانند مهارت‌آموزی نیز آغاز شده که در این زمینه در رودبار مجتمع آموزشی مهارت‌آموزی به‌صورت شبانه‌روزی برای دانش آموزان در حال راه‌اندازی است.

 طبیب زاده تصریح کرد: به دنبال راه‌اندازی پروژه‌ای به نام مدارس پرورش استعدادهای فنی و حرفه‌ای در کنار کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی هستیم که این موضوع با جدیت پیگیری می‌شود.

در این نشست، رئیس اتاق کرمان از شرکت ملی صنایع مس ایران درخواست کرد برای احداث 10 مدرسه در پویش کرمان دانا مشارکت کند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران نیز در این نشست با اشاره به اینکه کرمان قطب تولید مس کشور است، گفت: از اتاق کرمان درخواست داریم برای تحقق توسعه صنایع پایین‌دستی، ایجاد ارزش‌افزوده بیشتر و جلوگیری از خام فروشی و واردات، یکسری از پروژه‌های پایین‌دستی مس را هدف‌گذاری و سرمایه‌گذاران را برای مشارکت در اجرای این طرح‌ها دعوت کند.

علی رستمی افزود: طی سال‌ها فعالیت، تولید مس از 140 هزار تن به 250 هزار تن رسیده اما تولیدات صنایع جانبی مس از 70 هزار تن به 40 هزار تن کاهش یافته که به همین دلیل برنامه‌ریزی برای گسترش تولیدات جانبی مس ضروری است و به همکاری اتاق کرمان برای راه‌اندازی سه تا چهار پروژه ذوب برای ایجاد ارزش‌افزوده بیشتر نیاز داریم.

وی اظهار کرد: همچنین از مرحله اکتشاف تا پایین‌دست، ضعف اساسی در دستگاه‌های حفاری وجود دارد که در این زمینه فقط دو شرکت مهندسی و حفاری اکتشافی فعال هستند و باید برای راه‌اندازی تعداد بیشتر این شرکت‌ها برنامه‌ریزی کرد.

رستمی، در بخش دیگری با اشاره به شرکت‌های دانش‌بنیان و برنامه‌ریزی شرکت مس برای فعالیت بیشتر در این زمینه خاطرنشان کرد: آمادگی خود را برای مشارکت و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان اعلام می‌کنیم تا بتوانند با شتاب‌ده‌ی بیشتر در استان و کشور رشد کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، در رابطه با پویش کرمان دانا گفت: پویش مدرسه‌سازی«کرمان دانا» بسیار پیشرفته، عالمانه و آینده‌نگرانه است که امیدواریم همه بتوانیم در این مسیر قدم‌های بزرگی برداریم.

رستمی، با اشاره به اینکه خروج ثروت از پویش کرمان دانا باید صورت بگیرد که این مهم با تقویت دانش‌بنیان‌ها ممکن خواهد بود، افزود: این پویش در مسیر مدرسه‌سازی، مهارت‌آموزی و دانش‌بنیان نیازمند پلتفرم ویژه‌ای است که می‌توان اقدامی نمونه و قابل‌ارائه در سطح ملی با تدبیر اتاق انجام داد.

موضوعات :
در همین رابطه