هفته بسیج گرامی باد

رادیو مجازی اتاق ایران 30 آبان 1403

رئیس اتاق اهواز مطرح کرد

مدیریت مصرف برق نباید باعث خسارت واحدهای تولیدی شود

محمدجواد امانی، رئیس اتاق اهواز می‌گوید: مدیریت و برنامه‌ریزی مصرف برق صنایع در فصل تابستان باید به‌گونه‌ای باشد که خسارتی به واحدهای تولیدی تحمیل نشود.

22 خرداد 1402
کد خبر : 56714
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز گفت: اعمال مدیریت مصرف برق استان در تابستان باید به‌گونه‌ای باشد که واحدهای تولیدی با مشکل روبه‌رو نشوند و این موضوع باید در اولویت برنامه‌ریزی تصمیم گیران قرار گیرد.

محمدجواد امانی در نشست خبرگزاری ایرنا، با تأکید بر اینکه به‌واسطه انعقاد قراردادهای کاری، واحدهای تولیدی باید در زمان مشخص نسبت به تحویل محصولات اقدام کنند ادامه داد: در برخی مواقع، مدیریت مصرف برق در استان باعث شده تا واحدهای تولیدی نتوانند مطابق با قراردادهای منعقد شده، محصولات خود را تولید کنند.

امانی اضافه کرد: همین موضوع می‌تواند باعث وارد کردن ضرر و زیان به واحد تولیدی و کاهش نیروی انسانی شود، به همین دلیل از تصمیم گیران حوزه صنعت برق شرایط پایداری را برای تولید و مصرف برق مورد نیاز فراهم کنند.

رئیس اتاق اهواز افزود: سال گذشته خاموشی برنامه‌ریزی شده زیادی به صنایع استان تحمیل شد که انتظار می‌رود امسال در این خصوص از راهکارهای کاربردی‌تری استفاده شود.

امانی ادامه داد: ضروری است که سازمان آب و برق استان با صاحبان صنایع نشستی را در خصوص زمان و نحوه قطعی برق در تابستان داشته باشد تا واحدهای تولیدی، متحمل خسارت نشوند.

نداشتن ثبات قیمت مواد اولیه از مشکلات واحدهای تولیدی

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز ثبات قیمت مواد اولیه در بخش تولید را با اهمیت عنوان کرد و ادامه داد: قیمت تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی باید از رویه‌ای ثابتی برخوردار باشد تا مصرف‌کنندگان دچار مشکل نشوند.

امانی اظهار کرد: یکی دیگر از مشکلات صنایع پرداخت نشدن مطالبات آن‌ها از سوی دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف است و همین موضوع باعث شده تا تحت‌فشار مالی زیادی باشند.

وی ادامه داد: فرآیند دریافت ارزش‌افزوده از سوی اداره مالیات نیز از دیگر مشکلات واحدهای تولیدی است چراکه در اغلب موارد واحد تولیدی هنوز مطالبات خود از بابت فروش یا تحویل محصول تولیدی را دریافت نکرده و مجبور هستند مبلغ مربوط به ارزش‌افزوده محصول تولیدی را پرداخت کنند.

امانی با گله‌مندی از مبلغی که به‌تازگی از سوی تأمین اجتماعی از تولیدکننده‌ها دریافت می‌شود بیان کرد: تأمین اجتماعی به‌تازگی هفت درصد علاوه بر هزینه بیمه از تولیدکننده دریافت می‌کند و این موضوع فشار مضاعفی بر صنعتگر وارد کرده است.

رئیس اتاق اهواز خاطرنشان کرد: متأسفانه تولیدکننده اگر این هفت درصد را پرداخت نکند با جرائم سنگینی روبه‌رو خواهند شد.

بازارچه‌های مرزی حافظ منافع اقتصادی و صادراتی خوزستان

رئیس اتاق اهواز با بیان اینکه به دنبال تقویت بازارچه‌های مرزی در استان خوزستان هستیم، افزود: بازارچه‌های مرزی حافظ منافع صادراتی و اقتصادی استان هستند.

امانی با اشاره تسهیل در صادرات آبزیان و دام از طریق بازارچه‌های مرزی را ضروری عنوان کرد و افزود: بازارچه مرزی ظرفیت بسیار خوبی برای رونق معیشت مردم منطقه است.

وی با بیان اینکه بازارچه‌های مرزی می‌توانند ضامن امنیت استان باشند اظهار کرد: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز در تلاش است تا زمینه رونق تجاری در مناطق مرزی با هدف بهبود معیشت مردم را فراهم کند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز با بیان اینکه بازارچه‌های مرزی کشورهای همسایه بسیار پیشرفته و با رونق هستند تأکید کرد: نیاز است که بازارچه‌های مرزی استاندارد در ۲ مرز چذابه و شلمچه پ راه‌اندازی شود.

امانی گفت: در شرایطی که برای جابه‌جایی ارز حاصل از صادرات و فروش کالا به کشورهای دیگر با مشکل مواجه هستیم؛ بازارچه‌های مرزی ظرفیت مطلوبی برای توسعه مبادلات تجاری محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه برخی تصمیم‌گیری‌های شتاب‌زده باعث کاهش سهم ایران در بازار عراق شده است گفت: این شرایط زمینه حضور فعال ترکیه در بازار عراق را به وجود آورده است.

امانی همچنین بر حفظ بازارهای فعلی از جمله عراق و همچنین توسعه مبادلات تجاری با دیگر کشورها تأکید کرد و افزود: خوزستان با داشتن صنایع مهم و بزرگی همچون پتروشیمی‌ها، سیمان و فولاد ظرفیت بسیار خوبی برای رقابت و فعالیت در بازار کشورهای دیگر دارد.

خصوصی‌سازی ملی حفاری ضربه سنگینی به صنعت نفت وارد می‌کند

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز بیان کرد: خصوصی‌سازی شرکت ملی حفاری ایران ضربه سنگینی به صنعت نفت و همچنین صنایع کوچک وارد می‌کند.

امانی افزود: شرکت ملی حفاری ایران با ۲۰ هزار کارگر در صنعت نفت کشور نقش مهمی را بر عهده دارد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز با اشاره به اینکه متأسفانه خوزستان نمونه‌هایی از خصوصی‌سازی ناموفق را تجربه کرده است بیان کرد: این تصمیم زنگ خطری محسوب می‌شود که ممکن است این شرکت به سرنوشت گروه ملی و یا هفت‌تپه دچار شود.

وی تأکید کرد: خصوصی‌سازی این شرکت نه‌تنها برای این مجموعه مشکلاتی ایجاد می‌کند بلکه برای شرکت‌هایی که سازنده یا تأمین‌کننده قطعات و تجهیزات ملی حفاری هستند نیز چالش و مشکلات جدی را رقم خواهد زد.

موضوعات :
در همین رابطه