رادیو مجازی اتاق ایران ۲ دی 1403

رئیس اتاق اصفهان در نشست بررسی نقش تشکل‌ها در دیپلماسی تجاری

برای توسعه تعاملات تجاری، تسهیل صدور ویزا مدنظر قرار گیرد

امیر کشانی، رئیس اتاق اصفهان با تأکید بر نقش تشکل‌ها در دیپلماسی تجاری و توسعه مبادلات کشورها با یکدیگر، تسهیل صدور ویزا برای فعالان اقتصادی را برای تحقق توسعه تجارت بااهمیت و کارگشا دانست.

20 تیر 1402 - 11:46
کد خبر : 67036
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان گفت: تبادل هیات‌های تجاری، مشارکت در برگزاری نمایشگاه‌ها و استفاده از خدمات تجاری صنعتی، معدنی و کشاورزی متقابل می‌تواند نقطه عطف تعامل اتاق اصفهان و سفرای کشورها در ایران باشد.

امیر کشانی در نشست بررسی نقش تشکل‌های اقتصادی در دیپلماسی تجاری که با حضور جمعی از سفرای خارجی برگزار شد، اظهار کرد: این نشست فرصتی برای تقویت روابط تجاری و اقتصادی میان ایران و کشورهای شرکت‌کننده دانست.

وی افزود: اصفهان با تاریخی بی‌نظیر و فرهنگ غنی کار و تولید و با داشتن زیرساخت‌های قدرتمند، مقصد بسیاری از صنعتگران، گردشگران و سرمایه‌گذاران از اقصی نقاط دنیا است. امید و ایمان در مردم این شهر موج می‌زند و هم‌زیستی میان پیروان ادیان مختلف در این شهر با مشارکت علمی در تاریخ اصفهان ثبت شده است.

کشانی ادامه داد: اصفهان با مردمی توانمند و پرتلاش، توانسته است بسیاری از مشکلات از جمله تحریم‌ها را پشت سر بگذارد و قطعاً تاریخ ایران کشورهایی را که در روزهای سخت با ملت ایران همراهی کرده‌اند از یاد نخواهد برد.

رئیس اتاق اصفهان با بیان اینکه توسعه تجاری و سرمایه‌گذاری می‌تواند منجر به برقراری تعاملات بین کشورهای مختلف شود، تصریح کرد: اصفهان باوجود صنایع بزرگ، مرکز تولید فولاد ایران بوده و بزرگ‌ترین شرکت‌های تولید آهن، دارو، کاشی و سرامیک، نساجی، صنایع شیمیایی و... در این استان مشغول فعالیت هستند.

کشانی افزود: تنوع اقلیمی، رشد گردشگری، ژئوتوریسم، کویرگردی، گردشگری سلامت و صنعتی همواره در اصفهان مورد توجه بوده است.

 وی با اشاره به خواهرخواندگی اصفهان با ۱۷ شهر جهان، خطاب به سفرای حاضر در این نشست گفت: مردم اصفهان می‌توانند شریک تجاری خوبی برای مردم کشورهای شما باشند.

 کشانی از آمادگی اتاق اصفهان برای برقراری تعاملات تجاری و اقتصادی با اتاق‌های بازرگانی شهرهای اقتصادی کشورهای مختلف و ایجاد میزهای مشترک تجاری و تبادل هیات‌های تجاری میان طرفین خبر داد.

رئیس اتاق اصفهان، همچنین افزود: اصفهان می‌تواند انتقال تکنولوژی در صنایع مزیت دار را از کشورهای مختلف در دستور کار خود قرار دهد.

کشانی با اشاره به علاقه‌مندی اتاق اصفهان به توسعه صادرات به کشورهای دوست و همراه گفت: ما می‌توانیم با برگزاری دوره‌های آموزشی و کنفرانس‌های علمی و صنعتی مشترک با سفرای کشورهای مختلف همراهی کنیم.

وی در پایان پیشنهاد داد: به‌منظور توسعه تعاملات تجاری با معرفی اتاق اصفهان تسهیل صدور ویزا برای فعالان اقتصادی معرفی شده و متقابلاً حضور صاحبان کسب‌وکار در ایران با همراهی اتاق اصفهان، مدنظر قرار گیرد.

رئیس اتاق اصفهان از آمادگی این اتاق برای توجه ویژه بر انتقال تجربه و تکنولوژی به‌منظور تحقق توسعه پایدار در جهان، با توجه به موضوع مهم محیط‌زیست و توجه شرکای بین‌المللی به این امر و تلاش برای تأسیس کنسولگری کشورهای مختلف به دلیل پیشینه تاریخی و ظرفیت‌های بالای تجاری این شهر، خبر داد.

اصفهان نمونه خوبی به‌عنوان نماد قدرت تجاری ایران است

علی‌اکبر صالحی، وزیر اسبق امور خارجه کشورمان نیز در این نشست با اشاره به توجه ویژه مقامات ارشد کشور بر حوزه تولید، گفت: تولید دارای اقتضائاتی است که ایجاد سازوکار برای صادرات محصولات تولید شده یکی از لوازم آن است.

صالحی تأکید کرد: ایران با موقعیت جغرافیایی خود می‌تواند علاوه بر رفع نیازهای داخلی به صادرات نیز توجه ویژه داشته باشد.

 قایم مقام فرهنگستان علوم، تنظیم تعاملات بین‌المللی را یکی دیگر از ملزومات تولید دانست و تصریح کرد: تولید پایدار نیازمند بازار است و تبیین روابط بین‌الملل در تولید از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی ابراز امیدواری کرد: اصفهان با پیشینه و امکانات خود بتواند در راهگشایی این موضوع، پیشگام باشد.

صالحی در ادامه بر ضرورت برگزاری نمایشگاه‌هایی در شهرهای خواهرخوانده اصفهان تأکید و تصریح کرد: اصفهان نمونه خوبی به‌عنوان نماد قدرت تجاری ایران است.

وی افزود: اصفهان می‌تواند با تقویت نگاه دولت مبنی بر توجه ویژه به کشورهای همسایه و حمایت از رشد تولید، با فکر باز و هوشمندی وارد عرصه تجارت جهانی شود.

موضوعات :
در همین رابطه