رادیو مجازی اتاق ایران ۲ دی 1403

رئیس اتاق شهرکرد در نشست شورای گفت‌وگوی چهارمحال و بختیاری

تثبیت اشتغال باید یکی از اولویت‌های اقتصادی باشد

رئیس اتاق شهرکرد با تاکید بر اینکه حمایت از بخش خصوصی موجب ایجاد و تثبیت اشتغال خواهد شد، گفت: تثبیت اشتغال در سال آینده باید یکی از اولویت‌های اقتصادی در استان باشد.

26 اسفند 1402 - 09:16
کد خبر : 68225
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرکرد با بیان اینکه تثبیت اشتغال در سال آینده یکی از اولویت‌های اقتصادی در استان است، گفت: حمایت از بخش خصوصی موجب ایجاد و تثبیت اشتغال خواهد شد و این مهم باید در دستور کار سیاست‌گذاران حوزه اقتصادی قرار گیرد.

شهرام زارع در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اینکه در راستای بهبود فضای کسب‌وکار باید دولت از بخش خصوصی حمایت به عمل آورد، ابراز امیدواری کرد: با تشکیل جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی بتوانیم در راستای حل مشکلات این بخش گام برداریم و نرخ بیکاری استان را کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی چهارمحال و بختیاری برای تأمین نیروی کار ماهر با مشکل مواجه هستند، توضیح داد: بنابراین با انعقاد تفاهم‌نامه مابین بخش خصوصی و سازمان فنی و حرفه‌ای درصدد هستیم تا نیروی کار ماهر موردنیاز واحدهای تولیدی را تربیت کنیم، امیدواریم با حمایت نهادهای آموزشی نزدیک به ۱۵۰ نیروی ماهر را تربیت و به واحدهای تولیدی جهت اشتغال معرفی کنیم.

زارع در خصوص برگزاری دوره‌های آموزشی کارآفرینان و بازرگانان نسل فردا در چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: در چشم‌انداز اولیه ۵۰ نوجوان در این دوره‌ها شرکت خواهند کرد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرکرد با اشاره به اینکه در سال جاری ۱۱ نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با حضور مقامات ملی و استانی برگزار شده است، خاطرنشان کرد: این جلسات ۷۰ مصوبه استانی، ۱۲ مصوبه ملی و ۱۰ دستاورد ملی داشته است.

وی افزود: تأمین آب شهرک صنعتی، تعیین ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری در زنجیره ارزش، تعیین شعبه رسیدگی به پرونده‌های قضائی بخش خصوصی در دادگستری (۱۰۲ دادگاه قضائی و ۱۰ حقوقی) بخشی از مهم‌ترین دستاوردهای شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری است.

زارع بیان کرد: تعداد کارت‌های بازرگانی اتاق شهرکرد به ۵۸۰ عدد افزایش پیدا کرده است، به همین علت نمایندگان اتاق شهرکرد در اتاق ایران به ۶ نفر افزایش پیدا کرده و افق بلندمدت حضور ۸ نماینده از استان در اتاق ایران است.

رئیس اتاق شهرکرد در پایان تأکید کرد: بسیاری از مشکلات فعالان اقتصادی، تجار و بازرگانان استان در کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی و شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان حل می‌شود.

تحقق مصوبات سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری دنبال شود

در ادامه غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه استان در مسیر توسعه قرار گرفته است، اظهار کرد: رابطه بین بخش خصوصی و دولتی باید تقویت شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به مأموریت‌های اتاق بازرگانی، گفت: تقویت همکاری بین بخش‌های مختلف صنعت، معدن و کشاورزی یکی از مأموریت‌های اصلی اتاق است و اتاق باید در راستای بهبود فضای کسب‌وکار و فضای سرمایه‌گذاری گام بردارد.

وی با تأکید بر اینکه توسعه اقتصادی موجب توسعه سایر بخش‌های کشور می‌شود، عنوان کرد: باید اتاق بازرگانی به تأمین نیروی کار ماهر اهتمام بورزد، نیروی ماهر در محیط‌های صنعتی می‌تواند به جلوگیری از خام‌فروشی کمک کند.

حیدری با بیان اینکه راه‌اندازی بازارچه‌های دائمی عرضه و فروش کالاهای تولیدی در استان در دستور کار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان قرار بگیرد، یادآور شد: تولیدات مشاغل خانگی و کشاورزی می‌تواند در این بازارچه‌ها عرضه شود، این اقدام در کاهش تورم نیز مؤثر است و رضایت‌مندی در بین تولیدکننده و مصرف‌کننده را نیز افزایش می‌دهد.

استاندار چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: صنعت گردشگری باید در استان رونق پیدا کند، مناطق گردشگری در استان معرفی شود، رونق گردشگری موجب ایجاد اشتغال و افزایش تولید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کارگروه کشاورزی و دام‌پروری در چهارمحال و بختیاری فعال شده است، عنوان کرد: در تمامی شهرهای استان باید واحد دام‌پروری ایجاد شود، حل مشکلات بخش کشاورزی و دام‌پروری موجب تثبیت اشتغال و ایجاد اشتغال پایدار خواهد شد.

حیدری با تأکید بر اینکه تحقق مصوبات سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری باید با جدیت دنبال شود، گفت: تعهدات هلدینگ‌های بزرگ سرمایه‌گذاری در استان باید بررسی و دنبال شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه باید توسعه شهرک‌های صنعتی در تمامی شهرهای استان در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی دنبال شود، تصریح کرد: ایجاد و راه‌اندازی صنایع ‌تبدیلی و تکمیلی نیز در دستور کار قرار بگیرد، همچنین تکمیل زنجیره ارزش محصولات تولیدی در استان در دستور کار قرار بگیرد.

وی با اشاره به سند توسعه استان‌های زاگرس نشین، یادآور شد: باید از تمامی امکانات و ظرفیت‌ها برای توسعه استان بهره‌مند شویم.

حیدری گفت: تسهیلات بانکی موردنیاز بخش خصوصی از محل‌های مختلف ازجمله سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری از سوی شورای هماهنگی بانک‌ها پیگیری شود، پرداخت تسهیلات موجب تحول می‌شود، افزایش صادرات غیرنفتی و کاهش نرخ بیکاری نمونه‌ای از این تحولات است.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان در این استان ساماندهی شده است، اظهار داشت: باید از ظرفیت این شرکت‌ها برای ایجاد اشتغال پایدار و افزایش تولید بهره‌مند شد.

امسال شاهد رشد ۲۵۰ درصدی صادرات از گمرک هستیم

در ادامه امین مالکی، نایب‌رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرکرد با بیان اینکه در حوزه صادرات استان کارهای خوبی انجام شده است، اظهار کرد: شاهد رشد ۲۵۰ درصدی صادرات از گمرک هستیم.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از کارفرمایان در حال حاضر دغدغه‌هایی در خصوص قانون اصلاح عناوین شغلی و تعیین دستمزد سوابق ناشی از کمیته‌های احتساب سوابق (موضوع بندهای الف و ب) سازمان تأمین اجتماعی دارند، گفت: حدود هفت پیشنهاد برای حل این مشکل ارائه شده است.

مالکی در پایان با اشاره به فعالیت‌های نمایشگاه‌های بین‌المللی چهارمحال و بختیاری، توضیح داد: در تلاشیم با برپایی نمایشگاه‌های فصلی، ماهانه به‌صورت مستمر به ارائه کالا با قیمت مناسب کمک کنیم، حداکثر تخفیف برای غرفه‌ها و کالاها در نظر گرفته می‌شود.

موضوعات :
در همین رابطه