هفته بسیج گرامی باد

رادیو مجازی اتاق ایران 30 آبان 1403

دبیرکل اتاق ایران مطرح کرد

بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد به دنبال ایجاد ثبات بیشتر است

ساسان شاه ویسی، دبیرکل اتاق ایران با تاکید بر اینکه تحول در بودجه‌نویسی، نیازمند شجاعت است، گفت: هیات رئیسه دور دهم این شجاعت را از خود نشان داده تا بودجه‌ریزی بر مبنای عملکرد را که از 4سال پیش مطرح شده بود، عملیاتی کند.

23 دی 1402
کد خبر : 68898
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

نشست آموزشی بودجه‌ریزی بر مبنای عملکرد با حضور نمایندگان واحدهای مختلف عملیاتی از اتاق‌های سمنان، کرج، قزوین، خرم‌آباد، شهرکرد، یاسوج و تهران در محل اتاق ایران برگزار شد.

در این نشست مراحل تهیه فرم‌های بودجه‌ریزی بر مبنای عملکرد توسط مشاور دبیر کل اتاق ایران مورد بررسی و آموزش قرار گرفت.

ساسان شاه ویسی، دبیر کل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در این نشست با تأکید بر ظرفیت‌های اتاق‌ها برای افزایش بهره‌وری منابع انسانی و ارائه خدمات به ذینفعان، گفت: هر حرکت تحولی با مقاومت‌هایی همراه است و تحول در بودجه‌نویسی، نیازمند شجاعت است که هیات رئیسه دور دهم این شجاعت را از خود نشان داده تا بودجه‌ریزی بر مبنای عملکرد که از 4 سال پیش مطرح شده بود را بالاخره امسال عملیاتی کند.

ساسان شاه ویسی افزود: اتاق ایران به عنوان امین جمع بزرگی از فعالان اقتصادی، نسبت به نحوه هزینه کرد منابع مالی و امانتی که فعالان اقتصادی با فراز و فرودهای کشور در اختیار آن قرار داده‌اند، مسئولیت دارد.

او با بیان اینکه مجموعه فعالیت‌های اتاق ایران با هدف تحقق اهداف قانونی انجام می‌شود، گفت: باید مشخص کنیم چه برنامه‌هایی برای تحقق این اهداف وجود دارد. اگر بر اساس اهداف ملی، عملکرد شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی را در نظر بگیریم باید بپرسیم این شورا چه اهدافی دارد و با چه برنامه‌هایی این اهداف را دنبال می‌کند، این برنامه‌ها شامل چه فعالیت‌هایی هستند و این فعالیت‌ها را چه کسی انجام می‌دهد و هزینه آن‌ها چقدر است. پس از آن باید مشخص شود شورای گفت‌وگو در یک سال بر اساس منابعی که دریافت کرده تا چه میزان توانسته به این اهداف تعیین شده برسد. این رویه به ما برای رسیدن به تناسب میان منابع و مصارف و اهداف قانونی سازمان کمک خواهد کرد.

شاه ویسی تأکید کرد: بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد، علاوه بر شفافیت عملکرد، دسترسی به نظام برنامه‌ای و اهداف و اقدامات را در یک خط قرار خواهد داد. این مدل بودجه‌ریزی به دنبال ایجاد ثبات بیشتر در سازمان است.

او گفت: اگر انحراف از برنامه بر اثر ضعف عملکرد فردی یا سازمانی باشد، باید اصلاح شود. در این راستا ممکن است لازم باشد تا تمرکززدایی شده و برخی وظایف از اتاق ایران به اتاق‌های سراسر کشور واگذار شود.

در همین رابطه