رادیو مجازی اتاق ایران - 8 دی 1403

بر اساس اعلام مرکز آمار ایران

تورم سالانه تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی به 24 درصد رسید

مرکز آمار ایران اعلام کرد: نرخ تورم تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور در آبان ماه به 23.9 درصد رسیده است که نسبت به تورم سالانه این خش در مهرماه سه درصد کاهش داشته است.

08 دی 1403 - 15:18
کد خبر : 72588
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، در آبان ماه سال ۱۴۰۳ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۵۹۶.۶ بوده است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۱.۱ درصد افزایش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه‌به‌نقطه) ۱۳.۱ درصد افزایش یافته است.

در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در ۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۲۳.۹ درصد افزایش یافته است.

در آبان ماه ۱۴۰۳ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۱.۱ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۵.۱ درصد)، ۴.۰ واحد درصد کاهش یافته است.

در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، بیشترین تورم نسبت به ماه قبل مربوط به مرغ حذفی (۶.۹ درصد) و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به پولت (۱.۸- درصد) است.

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه‌به‌نقطه) در آبان نیز ۱۳.۱ درصد بوده است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۱۱.۹ درصد) ۱.۲ واحد درصد افزایش داشته است؛ به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در آبان ماه ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۱۳.۱ درصد افزایش دارد.

در بین قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، بیشترین تورم نقطه‌به‌نقطه مربوط به تخم‌مرغ نطفه‌دار (۴۱.۵ درصد) و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به کود (۹.۵- درصد) است.

همچنین در این ماه تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۲۳.۹ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۲۶.۹ درصد)، ۳.۰ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به مرغ حذفی (۳.۶ درصد) و بیشترین آن مربوط به تخم‌مرغ نطفه‌دار (۵۶.۵ درصد) است.

موضوعات :
در همین رابطه