رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران از ضرورت تدوین و تصویب طرح جامع غذا در کشور متناسب با نیازهای امروز، صحبت کرد و گفت: در تعامل با نمایندگان مجلس و مرکز پژوهشهای اتاق ایران کمیته فنی را شکل دادیم تا در چارچوب آن، طرح جامع غذا را تدوین کرده و در قالب لایحه به تصویب برسانیم.
محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران در گفتوگو با اتاق ایران آنلاین گفت: در راستای حل چالشها با محوریت حمایت از فعالان صنعت غذا، پیگیر مسائل بوده و به صورت تخصصی با حضور معاونان وزارتخانههای مربوطه، سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو، سعی داریم موضوعات را مطرح و حلوفصل کنیم.
او ادامه داد: قانون غذا در ایران مصوب 1346 است. به دلیل قدیمی بودن، طرحی را دنبال میکنیم که به عنوان طرح جامع غذا به تصویب برسد. برای این منظور تعاملاتی را با نمایندگان مجلس داریم و با مرکز پژوهشهای اتاق ایران، کمیته فنی تعریف کردیم تا این طرح را تدوین و به صورت لایحه به تصویب برسانیم.
این عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، تشکیل کمیسیونهای صنایع غذایی در اتاقهای استانی را به عنوان یکی دیگر از مسائلی که توسط این کمیسیون دنبال میشود، مطرح کرد؛ گفت: سعی داریم تا پایان سال در استانهای مختلف، کمیسیون صنایع غذایی را شکل داده و شرایطی را فراهم کنیم تا صنعت غذا، همصدا و یکپارچه در کشور حرکت کند.
امینی استفاده از ظرفیت اتاقهای مشترک و ایجاد ارتباط بین کمیسیونها و اتاقهای مشترک برای بهرهمندی از ظرفیت آنها را ضروری ارزیابی کرد و افزود: اتاقهای مشترک به منظور پل ارتباطی برای حضور در کشورهای هدف موثر هستند، پس این تعاملات باید مستحکم شود و با هم برای افزایش سطح تجارت برنامهریزی کنیم.
رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران از اعزام یک هیات تجاری از کمیسیون صنایع غذایی برای حضور در نمایشگاه گلفود دبی که اواخر بهمن در امارات برگزار میشود خبر داد و گفت: قرار است این اعزام با همکاری اتاق مشترک ایران و امارات انجام شود. نشستهای رودررو با فعالان اقتصادی حاضر در این نمایشگاه نیز ترتیب داده شده است تا ضمن آشنایی با صنعت غذای دنیا، ظرفیتهای خود را به آنها معرفی کنیم.