رادیو مجازی اتاق ایران: 27 بهمن 1403

نتایج بیست و یکمین دوره ارزیابی عملکرد شوراهای گفت‌وگوی استانی منتشر شد

شورای گفت‌وگوی استان خراسان رضوی در صدر جدول رتبه‌بندی | استان‌های کرمان و مازندران، دوم و سوم شدند

بر اساس نتایج بیست و یکمین دوره ارزیابی و پایش عملکرد شوراهای گفت‌وگوی استانی، استان خراسان رضوی با کسب امتیاز کامل (100 امتیاز) طی شش‌ماهه اول 1403 در صدر جدول رتبه‌بندی قرار گرفت.

17 بهمن 1403 - 11:34
کد خبر : 73475
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

در ادامه ارزیابی و پایش عملکرد شش‌ماهه شوراهای استانی گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، نتایج بیست و یکمین دوره ارزیابی اعلام شد که بر اساس نتایج به دست آمده، استان خراسان رضوی با کسب امتیاز کامل (100 امتیاز) طی شش‌ماهه اول 1403 در صدر جدول رتبه‌بندی عملکرد شوراهای استانی قرار گرفت، همچنین کرمان رتبه دوم و استان مازندران نیز رتبه سوم را کسب کردند.

محمد زائری، رئیس مرکز بهبود کسب‌وکار اتاق ایران در گفت‌وگو با اتاق ایران آنلاین با اشاره به نتایج اعلام شده، گفت: ارزیابی شوراهای استانی از سال 1396 توسط دبیرخانه شورای گفت‌وگوی ملی صورت می‌پذیرد و تاکنون در روند بهبود عملکرد این شوراها تأثیر قابل ملاحظه‌ای داشته است.

او در ادامه به ماهیت و فلسفه برگزاری جلسات شورای گفت‌وگو اشاره کرد و افزود: شورای گفت‌وگو فضایی است که در آن فعالان اقتصادی مسائل و مشکلات خود را به صورت مستقیم و بی‌واسطه با بخش دولتی و حاکمیتی مطرح می‌کنند و مدیران برتر اقتصادی بخش خصوصی با همکاری سه قوه و در کنار یکدیگر برای شکوفا کردن اقتصاد کشور گام برمی‌دارند. بنابراین در طول زمان، شناخت و آگاهی استان‌ها نیز درباره اثربخشی بالای این نهاد در بهبود فضای کسب‌وکار افزایش یافته و شاهد تعامل و گفت‌وگوی سازنده و صمیمانه‌تری بین دولت و بخش خصوصی در جلسات شورای گفت‌وگوی استانی هستیم.

رئیس مرکز بهبود کسب‌وکار اتاق ایران تصریح کرد: خوشبختانه در این مسیر وزارت کشور نیز با دبیرخانه شورای گفت‌وگوی ملی همگام شده و میزان استفاده استانداران از ظرفیت قانونی برگزاری جلسات شورای گفت‌وگو در استان‌ها را به عنوان یکی از معیارهای ارزیابی عملکرد آنها در نظر می‌گیرد.

زائری خاطر نشان کرد: در این راستا طبق هماهنگی و همکاری انجام شده با وزارت کشور، گزارش ارزیابی عملکرد شوراهای استانی توسط دبیرخانه شورای گفت‌وگوی ملی تنظیم شده و سپس برای ارزیابی عملکرد استانداران در اختیار وزارت کشور قرار می‌گیرد.

رئیس مرکز بهبود کسب‌وکار درباره ارزیابی عملکرد این دوره نیز گفت: مشابه سنوات گذشته، عملکرد شوراهای استانی در نیمه اول سال 1403 بر مبنای دستورالعمل ارزیابی این شوراها مورد سنجش و پایش قرار گرفت و طبق نتایج به دست آمده در این دوره، از 4 گروه تعیین شده برای ارزیابی عملکرد شوراهای استانی، بیش از نیمی از استان‌ها در گروه اول با «عملکرد شایسته و در حد انتظار» قرار گرفتند و استان‌های خراسان شمالی، خوزستان و زنجان نیز در مقایسه با نیمه اول 1402، علاوه بر ارتقای عملکرد و قرار گرفتن در گروه بالاتر، سطح رتبه‌بندی آنها نیز تغییر کرده و بیش از 10 رتبه افزایش یافته است.

او با بیان این مطلب که از 128 جلسه برگزار شده شوراهای استانی طی شش‌ماهه اول سال 1403، میانگین امتیازات استان‌ها در این دوره نسبت به مدت مشابه در سال قبل، افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است، تأکید کرد: این جلسات از رقم 64.84 به 74.49 امتیاز رسیده است که عمده‌ترین دلیل آن را می‌توان در افزایش تعداد جلسات برگزار شده نسبت به شش‌ماهه اول 1402 و نیز افزایش تعداد دستاوردهای ارسالی از سوی استان‌ها دید.

زائری در ادامه خاطرنشان کرد: این رقم در مقایسه با میانگین امتیازات استان‌ها در نیمه دوم 1402 با کاهش مواجه شده است که امیدواریم با توجه به مکاتبه وزیر کشور با استانداران سراسر کشور در مهر ماه سال جاری، پیرامون اهتمام جدی استانداران به عنوان رؤسای شوراهای استانی، در برگزاری جلسات شوراهای گفت‌وگو، شاهد عملکرد بهتری از شوراهای استانی در شش‌ماهه دوم سال 1403 نسبت به ادوار گذشته باشیم.

گزارش تحلیلی نتایج ارزیابی و پایش عملکرد شوراهای گفت‌وگوی استانی در نیمه اول 1403 از اینجا قابل مشاهده است.

در همین رابطه