رادیو مجازی اتاق ایران: 27 بهمن 1403

حسین پیرموذن در نشست شورای گفت‌وگوی استان اردبیل مطرح کرد

سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر نیازمند حمایت‌های مالی و قانونی است

نایب‌رئیس اتاق ایران با اشاره به تلاش برای کاهش وابستگی به سوخت فسیلی و رفع ناترازی برق از طریق انرژی تجدید پذیر، موفقیت این راهبرد را نیازمند حمایت‌های قانونی و مالی از سرمایه‌گذاران حوزه تجدیدپذیر دانست.

28 بهمن 1403 - 12:04
کد خبر : 73692
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، گفت: در شرایطی که به دنبال کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی هستیم، سرمایه‌گذاری در بخش انرژی‌های نو و تجدیدپذیر نیازمند حمایت‌های مالی و قانونی دولت است.

حسین پیرموذن در صد و سی و سومین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اردبیل که به‌منظور بررسی جایگاه انرژی‌های تجدیدپذیر در صنایع استان برگزار شد، اظهار کرد: در قانون سرمایه‌گذاری، مشوق‌ها به‌عنوان ابزاری برای جذب سرمایه‌گذاران و تشویق به سرمایه‌گذاری در پروژه‌ها و صنایع مختلف در نظر گرفته می‌شوند و در شرایطی که در سطح کشور ناترازی انرژی مطرح است حمایت از سرمایه‌گذاری در این حوزه توسط دولت ضروری است.

او با اشاره به اینکه اردبیل جزو استان‌های پیشتاز در تشکیل کمیته ناترازی و شروع برنامه‌ریزی برای استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر بود افزود: تحقق اهداف مستلزم هماهنگی و توازن در تصمیم‌گیری‌ها است و گاها ناترازی مدیریتی باعث کاهش کارایی، اثربخشی و عدم تأمین اهداف می‌شود.

نایب‌رئیس اتاق ایران با تأکید بر توسعه زیرساخت‌های در بحث انرژی‌های تجدیدپذیر، گفت: در شرایطی که بسیاری از واحدهای تولیدی متقاضی سرمایه‌گذاری در بحث انرژی‌های تجدیدپذیر هستند تخصیص زمین، توسعه زیرساخت‌های انتقال و ذخیره‌سازی انرژی در کنار حمایت‌های مالی و قانونی و ایجاد مشوق‌ها برای سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان انرژی تجدیدپذیر راه‌حل گذر از مسیر ناترازی در بحث انرژی است.

پیرموذن با بیان اینکه با سازمان برنامه‌وبودجه از بابت پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی در راستای تأمین انرژی‌های تجدیدپذیر مذاکراتی انجام شده است، افزود: تأمین زیرساخت‌ها برای استفاده از انرژی‌های نو در شرایطی که به دنبال کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی هستیم در حفظ پایداری انرژی صنایع و واحدهای تولیدی و کاهش ریسک نوسانات قیمت انرژی نیز مؤثر خواهد بود که لازم است با نگاه ویژه و کلان، این موضوع موردتوجه قرار گیرد.

موضوعات :
در همین رابطه