رادیو مجازی اتاق ایران: 27 بهمن 1403

پروژه‌های هفت‌گانه بندر شهید بهشتی چابهار بهره‌برداری شد

وزیر راه و شهرسازی در آیین بهره‌برداری از ۷ پروژه سرمایه‌گذاری در بندر شهید بهشتی چابهار گفت: این بندر به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور ویژگی‌های بین‌المللی بسیاری دارد.

04 اسفند 1403 - 10:24
کد خبر : 73789
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

وزیر راه و شهرسازی در دومین روز از سفر خود به استان سیستان و بلوچستان با حضور در شهر چابهار در آیین آغاز عملیات اجرایی ۵ پروژه زیرساختی و بهره‌برداری از ۷ پروژه سرمایه‌گذاری در بندر شهید بهشتی چابهار شرکت کرد.

فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی در دومین روز از سفر خود به استان سیستان و بلوچستان با حضور در شهر چابهار در آیین آغاز عملیات اجرایی ۵ پروژه زیرساختی و بهره‌برداری از ۷ پروژه سرمایه‌گذاری در بندر شهید بهشتی چابهار شرکت کرد و با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت عملیات در بندر شهید بهشتی، مهم‌ترین مسئله را لزوم تعامل این بندر با شهر چابهار خواند.

صادق افزود: از میان این پروژه‌ها سه پروژه بهره‌برداری خودروهای آتش‌نشانی، تجهیزات جدید درمانگاه شهرک و کریدور لجستیکی در تعامل کامل با شهر چابهار و خدمت‌رسانی به مردم این منطقه است.

او با ابراز تأسف از اینکه ساخت بندر شهید بهشتی از ابتدا به گونه‌ای بوده که امکان افزایش فازهای جدید را ندارد ادامه داد: برای توسعه این بندر باید به ارتقای فازهای کنونی و افزایش خدمات آن اندیشید.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: ۱۲ پروژه‌ای که در این مراسم آغاز به کار کرده و یا وارد اجرا می‌شوند منجر به اشتغال حدود ۷۰۰ نفر می‌شود. نکته مهم این است که بخش اعظم این افراد باید از مردم بومی چابهار باشند و پس از آموزش‌های لازم در این پروژه‌ها مشغول به کار شوند تا نرخ بیکاری در این منطقه کاهش یابد.

صادق با تأکید بر ضرورت عجین شدن بندر شهید بهشتی و شهر چابهار خاطرنشان کرد: بندر شهید بهشتی به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور حائز ویژگی‌های بین‌المللی بسیاری است که رونق و توسعه فازهای کنونی آن به مدد مردم منطقه خواهد آمد البته باید در نظر داشته باشیم که توسعه این بندر نباید به شهر آسیبی وارد کند.

صادق ادامه داد: در حال حاضر اسکله صیادی چابهار در حال لایروبی است تا لنج‌های صیادی همچنان معیشت پرور باشند.

این عضو کابینه دولت چهاردهم با بیان اینکه مردم چابهار باید نخستین افرادی باشند که طعم توسعه در این منطقه را می‌چشند ادامه داد: چابهار در حوزه ارتباطات بین‌المللی کشور قرار دارد، اما طعم معیشت و اقتصاد دریا محور آن را باید مردم چابهار و مکران بچشند.

در این مراسم چهار فروند شناور خدماتی جست‌وجو و نجات با دستور وزیر راه و شهرسازی به آب انداخته شد که به گفته وی پشتیبان ایمنی دریانوردی خواهد بود و یکی از این شناورها که شناور آتش خوار است در اطفای حریق لنج‌های این بندر ایفای نقش خواهد کرد.

در همین رابطه