رادیو مجازی اتاق ایران - 7 آذر 1403

با حضور هیات تجاری وین در اتاق اصفهان عنوان شد

گردشگری و حمل‌ونقل؛ محور همکاری‌های وین و اصفهان

نشست بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تجاری اصفهان و وین اتریش در اتاق اصفهان برگزار شد.

23 اردیبهشت 1396
کد خبر : 8352
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

نشست بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تجاری اصفهان و وین اتریش در اتاق اصفهان برگزار شد.

رئیس اتاق اصفهان در این نشست با اشاره به اینکه پس از برجام بیش از 120 هیات سیاسی و خارجی به استان اصفهان سفرکرده‌اند، گفت: سفر این هیات به اصفهان دستاوردهای خوبی را در زمینه توسعه همکاری‌های اقتصادی و بازرگانی بین طرفین به وجود آورده است و امیدواریم سفر هیات تجاری وین نیز چنین دستاوردی را در پی داشته باشد.

سید عبدالوهاب سهل‌آبادی افزود: کشور ما مترقی‌ترین قوانین سرمایه‌گذاری خارجی را دارد و تا 100 درصد سهم مشارکت برای خارجی‌ها در نظر گرفته است.

وی از رئیس اتاق وین و همراهان وی خواست پیام صلح و دوستی مردم ایران به‌ویژه فعالان اقتصادی استان اصفهان را به هم‌وطنان خود در اتریش ابلاغ کند.

سهل‌آبادی با اشاره به اینکه ایران امن‌ترین کشور دنیاست، افزود: همکاری مردم و دولت زمینه امنیت پایدار در ایران و حضور سرمایه‌گذاران خارجی و توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشورهای جهان را فراهم کرده است.

رئیس اتاق اصفهان با اشاره به فعالیت هشت هزار و 500 واحد تولیدی در استان اصفهان گفت: فولاد، پالایش نفت، نساجی و مصالح ساختمانی از جمله مهم‌ترین بخش‌های صنعتی استان است.

وی گردشگری و حمل‌ونقل را یک از زمینه‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری خارجی برشمرد و گفت: با توجه به قانون موجود سرمایه‌گذاری خارجی ایران زمینه جذب سرمایه‌گذاران اتریشی برای فعالیت در استان اصفهان فراهم است.

رئیس اتاق بازرگانی وین با استقبال از توسعه روابط و همکاری این اتاق با اتاق اصفهان گفت: وین دارای شرایط و موقعیت‌های فراوانی برای سرمایه‌گذاری است.

والتر روک افزود: وین دارای موقعیت اقتصادی، جغرافیایی و سیستم حمل‌ونقل کارآمد و مناسبی است که شرایط خوبی را برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی در آن به وجود آورده است. این شهر تاکنون بالغ‌بر 930 میلیارد یورو جذب سرمایه‌گذاری خارجی داشته است و حدود 300 شرکت خارجی در آن فعال‌اند.

رئیس اتاق بازرگانی وین پایه و اساس موفقیت وین در جذب سرمایه‌گذاران خارجی و نقش مؤثر در رشد ناخالص ملی را، سرمایه‌گذاری وین در تحقیق و توسعه بیان کرد و گفت: سرمایه‌گذاری در بخش زیرساخت‌ها به‌ویژه حمل‌ونقل و فناوری‌های جدید عامل موفقیت وین در جذب سرمایه‌گذاران خارجی بوده است.

وی افزود: سابقه همکاری ایران و اتریش به بیش از 150 سال می‌رسد و اتریش 103 سال پیش در ایران سفارت تأسیس کرده است.

در ادامه این نشست هیات تجاری وین متشکل از 30 شرکت اتریشی در زمینه‌های مختلف ازجمله محیط‌زیست، فناوری‌های هوشمند، ورزش، گردشگری، غذا، بهداشت، ساختمان، نرم‌افزار، نفت و گاز، انرژی‌های تجدید پذیر و آب با اعضای اتاق اصفهان مذاکره کردند.

حجم تجارت دوجانبه ایران و اتریش در پایان سال 2016 به 377 میلیون یورو افزایش یافته است.

موضوعات :
در همین رابطه