محمدرضا رمضانی، معاون پارلمانی و امور مجلس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در گفتگو با اتاق ایران آنلاین، انتخاب شعار سال طی چند سال گذشته با محوریت تولید را بسیار مهم و مدبرانه دانست و گفت: «سرمایهگذاری برای تولید» نه تنها زمینهساز افزایش اشتغال و رونق اقتصادی خواهد شد، بلکه عاملی برای تحقق عدالت اجتماعی و کاهش آسیبهای اقتصادی و اجتماعی نیز محسوب میشود. از این رو، همه دستگاهها و نهادهای اجرایی، اقتصادی و فرهنگی باید در این مسیر گام بردارند و وظایف خود را به درستی ایفا کنند.
معاون پارلمانی و امور مجلس اتاق ایران در خصوص جایگاه سرمایهگذاران و رونق تولید، بیان داشت: باید سرمایهگذاری داخلی و خارجی مورد حمایت قرار گیرد و از موانع و چالشهای پیش روی آنها کاسته شود.
او از ایجاد امنیت اقتصادی، کاهش بروکراسیهای اداری با حمایتهای قانونی و تسهیل شرایط برای کارآفرینان به عنوان لازمههای جذب و تقویت سرمایهگذاری و توسعه اقتصادی کشور نام برد و گفت: دولت نباید جایگزین بخش خصوصی شود، بلکه باید نقش مکمل ایفا کند و بستر را برای فعالین اقتصادی بخش خصوصی هموار نماید تا سرمایههای موجود به سمت تولید هدایت شوند.
رمضانی خاطرنشان کرد: در این شرایط تحریمی باید از تمامی ظرفیتهای بخش خصوصی برای سرمایهگذاری در بخشهای مختلف تولید استفاد شود. در این راستا نقش مجلس شورای اسلامی به عنوان قوه تقنینی بسیار حائز اهمیت است.
او افزود: با عنایت به شعار سال، قوه تقنینی باید با تمام توان در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری و با همکاری و مشاورت بخش خصوصی (اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران) بسترهای لازم و مشوقهایی جهت تضمین امنیت سرمایهگذاری بهخصوص تسهیل فرآیند سرمایهگذاری در بخش تولید فراهم آورد.
معاون پارلمانی و امور مجلس اتاق ایران از نمایندگان مردم در خانه ملت خواستار شد تا در راستای وظایف خود در حیطه نظارت و قانونگذاری، قوانینی وضع کنند که گرهگشای سرمایهگذاری برای تولید باشد.
رمضانی افزود: به منظور تقویت سرمایهگذاری برای تولید لازم است قوانینی همانند قانون بهبود مستمر محیط کسبوکار که در سال 1390 مورد تصویب قرار گرفت، به صورت لایحه از طرف دولت محترم و یا طرح از طرف مجلس شورای اسلامی با همکاری اتاق ایران در دستور کار قرار گیرد تا از مشکلاتی که هم اکنون گریبانگیر بخش تولید و سرمایهگذاری است، کاسته شود و بتوان موانع تولید، صادرات و خدمات را مرتفع کرد.
معاون پارلمانی و امور مجلس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در پایان تاکید کرد: به هر صورت برای سرمایهگذاری در بخشهای مختلف کشور مواردی مانند ثبات اقتصادی، کاهش موانع تولید، هدایت سرمایهگذاری به صنایع دارای مزیت رقابتی و حمایت از صادرات الزامی است تا منجر به نتایج مثبت و پایدار شود.