رادیو مجازی اتاق ایران: 9 فروردین 1404

پرونده خبری تحلیلی اتاق ایران درباره شعار سال 1404 – 49 | عباس کاظمی، رییس اتاق بجنورد:

نااطمینانی اقتصادی مشکل اصلی سرمایه‌گذاری است | تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» فقط وظیفه دولت نیست

رییس اتاق بجنورد، نااطمینانی اقتصادی را دلیل اصلی کاهش سرمایه‌گذاری دانست و گفت: باید شرایط آینده اقتصاد برای سرمایه‌گذار ایمن و قابل پیش‌بینی شود.

16 فروردین 1404 - 09:19
کد خبر : 84444
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

به گزارش پایگاه خبری اتاق ایران آنلاین به نقل از روابط عمومی اتاق بجنورد، عباس کاظمی، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بجنورد با بیان این مطلب افزود: نامگذاری شعار سال به نام «سرمایه‌گذاری برای تولید» گام خوبی برای رشد اقتصادی خواهد بود و این مهم مستلزم حل مصائب و مشکلات تولیدکنندگان است.

او تصریح کرد: دولتمردان باید سرمایه‌گذاری برای تولید را آسان‌تر کنند و مطالعات لازم بر روی آن انجام شود تا سرمایه‌های مردم به سمت تولید سوق داده شود.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بجنورد افزود: سرمایه‌گذاری نیازمند پیش‌بینی‌پذیری و ثبات است و چنانچه سرمایه‌گذار آینده اقتصادی کشور را حدس نزند و اگر هر روز با تغییر قوانین و سیاست‌گذاری‌های ناگهانی مواجه شود، رغبتی برای کار ندارد.

او ادامه داد: اگر نرخ تورم، ارز و هزینه‌های تولید به‌ صورت غیرقابل ‌کنترل دچار نوسان شود، ریسک سرمایه‌گذاری بالا خواهد رفت و سرمایه‌گذار از ورود به حوزه تولید منصرف خواهد شد.

کاظمی یادآور شد: نااطمینانی اقتصادی برای سرمایه‌گذاران داخلی مشکل‌ساز شده و تأکید می‌شود که این مشکل باید برطرف شود.

او با تاکید بر اینکه تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» فقط وظیفه دولت نیست، افزود: سرمایه‌گذاری برای تولید یک مسئله ملی است و تمام دستگاه‌ها، نهادها، بخش خصوصی و حتی مردم باید نقش خود را در این مسیر به خوبی ایفا کنند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بجنورد گفت: نظام بانکی باید منابع خود را به سمت تولید هدایت کند، مجلس و دستگاه‌های نظارتی باید قوانین دست‌وپاگیر تولیدکنندگان از جمله بوروکراسی اداری، تامین مواد اولیه و بازاریابی مخصوصا صادرات را اصلاح کنند و خود مردم باید با حمایت از تولیدات داخلی مسیر رشد را هموار نمایند.

او تصریح کرد: اهمیت شعار سال جدید زمانی محقق خواهد شد که بدانیم کاهش سرمایه‌گذاری تنها یک مسئله اقتصادی نیست بلکه مستقیما بر امنیت اجتماعی نیز تأثیر دارد چون زمانی که سرمایه‌گذاری در بخش تولید کاهش پیدا کند، اشتغال نیز آسیب می‌بیند.

کاظمی خاطرنشان کرد: وقتی تولیدکنندگان نمی‌توانند فعالیت خود را توسعه دهند، فرصت‌های شغلی جدید ایجاد نمی‌شود و نرخ بیکاری افزایش می‌یابد. بیکاری خود منشأ بسیاری از مشکلات اجتماعی از جمله افزایش فقر، مهاجرت نیروی کار به کشورهای دیگر، رشد آسیب‌های اجتماعی و حتی افزایش ناامنی در جامعه است.

در همین رابطه