رادیو مجازی اتاق ایران:7 اردیبهشت 1404

رئیس اتاق سنندج در گفت‌وگو با اتاق ایران آنلاین

سنندج در مسیر تبدیل به قطب تجاری غرب کشور| پروژه «مرکز مبادلات مالی و اقتصادی کردستان» در سنندج اجرا می‌شود

رئیس اتاق سنندج گفت: پروژه کلان «مرکز مبادلات مالی و اقتصادی کردستان» به عنوان بزرگ‌ترین هاب اقتصادی و استراتژیک غرب کشور توسط اتاق سنندج و در داخل این شهر اجرا می‌شود.

13 اردیبهشت 1404 - 12:49
کد خبر : 85110
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق سنندج از آغاز عملیات اجرایی پروژه کلان «مرکز مبادلات مالی و اقتصادی کردستان» خبر داد؛ طرحی که قرار است به عنوان بزرگ‌ترین هاب اقتصادی و استراتژیک غرب کشور و دروازه مبادلات مرزی در سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» در شهر سنندج راه‌اندازی شود.

علی‌اکبر عبدالملکی، رئیس اتاق سنندج در گفت‌وگو با اتاق ایران آنلاین گفت: پروژه ملی «مرکز مبادلات مالی و اقتصادی کردستان» که با مشارکت سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی طراحی شده در زمینی به مساحت ۱۵.۴ هکتار و با هدف تحول‌آفرینی در اقتصاد منطقه و کشور آغاز به کار کرده است.

او درباره کاربری‌های پیش‌بینی‌شده در این طرح نیز گفت: احداث و بهره‌برداری از مرکز مبادلات بین‌المللی کردستان و اکسپوی کردستان (KIFC)، تکمیل پروژه نمایشگاه بین‌المللی کردستان از طریق ساخت ساختمان‌های اداری، هتل، سالن‌های همایش و نمایشگاهی، احداث شهرک سلامت کردستان (KHC)، راه‌اندازی پایانه صادراتی و نمایشگاهی محصولات کشاورزی غرب کشور، احداث شهرک لوازم خانگی و احداث شهرک محصولات ساختمانی از کاربری‌هایی هستند که مدنظر قرار دارد.

این فعال اقتصادی تصریح کرد: اتاق سنندج به عنوان مجری این طرح، با هدف مولدسازی اقتصادی و حمایت از سرمایه‌گذاری و توسعه روابط تجاری، اقدام به طراحی و جانمایی قطعات متنوع اقتصادی کرده است.

رئیس اتاق سنندج به مزایای ویژه این طرح نیز اشاره و تصریح کرد: موقعیت ژئواکونومیک بی‌نظیر با بهره‌مندی از مرزهای رسمی با اقلیم کردستان عراق، ترکیه و قرارگیری در کریدور بین‌المللی شمال–جنوب، دسترسی به بازار ۳۰۰ میلیون نفری شامل ایران، عراق، ترکیه و سوریه، تنها مسیر زمینی ایران به مدیترانه، موقعیت ممتاز زمینی در مرکز شهر سنندج با دسترسی کامل به زیرساخت‌های حمل‌ونقل، نزدیکی به کمربندی غربی و جنوبی شهر، فرودگاه، هتل‌های شاخص و دروازه‌های ترانزیتی، فاصله کوتاه تا منطقه آزاد تجاری کردستان، پیش‌بینی استقرار دفاتر نمایندگی شرکت‌های بین‌المللی و مرکز داوری تجاری بین‌المللی، پشتیبانی کامل نهادهای دولتی، بانکی و مالی و امکان بازبینی و اصلاح طرح و کاربری‌ها براساس پیشنهاد سرمایه‌گذاران از جمله ویژگی‌های این طرح است.

عبدالملکی افزود: اتاق سنندج از تمامی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برای مشارکت در این پروژه ملی دعوت به عمل می‌آورد. طرح آماده بازنگری و توسعه بر مبنای نظرات تخصصی مشارکت‌کنندگان است و مدیریت پروژه نیز به شکل مشارکتی دنبال می‌شود.

موضوعات :
در همین رابطه