در راستای حمایت از تولید و بررسی ظرفیتهای صنعتی استان سمنان، محمدرضا صادقی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان، به همراه فرجالله معماری، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سمنان، از شرکت کابل سپهر البرز در شهرک صنعتی سمنان بازدید کردند.
در این بازدید که با حضور فرماندار سمنان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان و جمعی از اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید همراه بود، ظرفیتهای تولیدی و مسائل پیشروی این واحد صنعتی مورد بررسی قرار گرفت.
شرکت کابل سپهر البرز با سرمایهگذاری بالغبر ۱۱۶ میلیارد ریال، ظرفیت تولید سالانه ۲ هزار تن انواع سیم و کابل را داراست و برای حدود ۷۵ نفر بهصورت مستقیم اشتغالزایی کرده است.
در پایان این بازدید، مسائل و چالشهای موجود در حوزه تأمین مواد اولیه، توسعه بازار و تسهیلات بانکی مطرح و مقرر شد پیگیریهای لازم برای رفع آنها از سوی دستگاههای مسئول و اتاق سمنان صورت گیرد.