رادیو مجازی اتاق ایران: 11 خرداد 1404

در نشست شورای گفت‌وگوی استان قم اعلام شد

هنرستان‌های جوار صنایع به‌منظور تأمین نیروی کار ماهر راه‌اندازی شوند | الزام صرفه‌جویی در مصرف برق بخش خانگی و اداری

استاندار قم در نشست شورای گفت‌وگوی استان، ضمن تأکید بر لزوم صرفه‌جویی در مصرف برق بخش‌های خانگی و اداری به‌منظور کمک به تأمین نیاز صنایع، بر ضرورت راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنایع برای تأمین نیروی کار ماهر تأکید کرد.

12 خرداد 1404 - 11:38
کد خبر : 85603
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

به گزارش روابط عمومی اتاق قم، اکبر بهنام جو در شصت و هشتمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی که با حضور رئیس اتاق قم، معاون قضایی دادستان عمومی و انقلاب، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیران کل دستگاه‌های دولتی و جمعی از فعالان اقتصادی استان در سالن ابریشم اتاق قم برگزار شد، اظهار داشت: ناترازی انرژی و برق، واقعیتی است که کشور تا سال آینده با آن دست‌به‌گریبان خواهد بود و می‌بایست نسبت به این موضوع حساسیت بیشتری نشان داد.

وی با استناد به آمار ارائه شده از سوی وزارت نیرو و شرکت برق منطقه‌ای استان، خاطرنشان کرد: در روز گذشته، استان با کمبود 180 مگاوات برق مواجه بوده است. در حالی که میزان مصرف برق در استان 1000 مگاوات بوده، 800 مگاوات آن تأمین شده و مابقی به خاموشی اختصاص یافته است.

مقام عالی دولت در استان با تأکید بر سهم بالای مصرف برق در بخش مسکونی، افزود: 500 مگاوات از این میزان کمبود، مربوط به بخش مسکونی بوده است. این در حالی است که با وجود صرفه‌جویی 40 تا 50 مگاواتی در این بخش، همچنان شاهد مصرف بالای برق در حوزه مسکونی هستیم.

استاندار قم، صرفه‌جویی در مصرف برق در بخش‌های مسکونی، تجاری و اداری را راهکاری مؤثر برای کمک به تولید و جلوگیری از قطع برق واحدهای مسکونی دانست و تصریح کرد: با فرهنگ‌سازی و اعمال مدیریت صحیح، می‌توانیم مصرف برق را در این بخش‌ها کاهش داده و این صرفه‌جویی را به بخش صنعت بازگردانیم.

وی با بیان اینکه این میزان صرفه‌جویی، معادل میزان خاموشی اعمال شده به واحدهای صنعتی، مسکونی، هتل‌ها و اصناف است، تأکید کرد: همه باید دست به دست هم دهیم و با ترویج فرهنگ صرفه‌جویی، به حل مشکل ناترازی برق کمک کنیم.

استاندار قم از ابلاغ بخشنامه صرفه‌جویی 30 درصدی به ادارات استان خبر داد و هشدار داد: در صورت عدم رعایت این بخشنامه، برق ادارات متخلف قطع خواهد شد.

استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اهمیت توسعه هنرستان‌ها در استان، اظهار داشت: باید تلاش کنیم تا تعداد هنرستان‌ها در استان افزایش یابد، چرا که با کمبود نیروی کار ماهر مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه استقبال از هنرستان‌ها در استان بسیار خوب است، خاطرنشان کرد: در ثبت‌نام سال گذشته، بسیاری از متقاضیان به دلیل کمبود ظرفیت، از ثبت‌نام در هنرستان‌ها بازماندند.

مقام عالی دولت در استان با تأکید بر لزوم ایجاد هنرستان‌های جوار در شهرک‌های صنعتی، تصریح کرد: این اقدام، می‌تواند زمینه را برای آموزش عملی و تربیت نیروی کار ماهر مورد نیاز صنایع فراهم کند.

استاندار قم همچنین از واحدهای تولیدی استان خواست تا با شناسایی و جذب دانش‌آموزان مستعد هنرستان‌ها، زمینه را برای اشتغال آن‌ها پس از فارغ‌التحصیلی فراهم کنند.

بهنامجو در پایان سخنان خود تصریح کرد: برای عبور از موانع تولید و تحقق توسعه اقتصادی استان، ضرورت دارد همه مسئولان و فعالان اقتصادی با جدیت مصوبات را پیگیری کنند و برای حل مشکلات و تسریع در روند صدور مجوزها همدل باشند. روند برخی مصوبات نباید طولانی شود و پیگیری مستمر، شرط حصول نتیجه است.

وی افزود: تشکیل تشکل‌های تخصصی می‌تواند در حل مشکلات تولیدکنندگان مؤثر باشد. همراهی و همدلی همه دستگاه‌ها و نهادهای ذیربط، لازمه تحقق اهداف استان است و استانداری قم آماده است از تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران در همه زمینه‌ها حمایت کند.

موضوعات :
در همین رابطه