رادیو مجازی اتاق ایران : 17 خرداد 1404

رئیس اتاق شهرکرد در جلسه مرکز خدمات سرمایه‌گذاری چهارمحال و بختیاری مطرح کرد

رفع مشکل تأمین مالی واحدهای تولیدی برای جلوگیری از تعدیل نیرو ضروری است

رئیس اتاق شهرکرد با اشاره به اینکه عمده تسهیلات در استان به واحدهای تولیدی بزرگ اختصاص پیدا می‌کند، اظهار کرد: اما متأسفانه واحدهای کوچک و متوسط نتوانسته‌اند از ظرفیت تسهیلات بانکی به‌خوبی استفاده کنند.

31 تیر 1404 - 12:04
کد خبر : 86165
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

به گزارش روابط عمومی اتاق شهرکرد، شهرام زارع در جلسه مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با تاکید بر اینکه واحدهای متوسط و کوچک برای تأمین مالی و سرمایه در گردش با مشکل مواجه هستند، خاطرنشان کرد: اگر این مشکل تا چند ماه آینده حل نشود، واحدها ناچار به تعدیل نیرو خواهند شد.

وی با بیان اینکه در چهارمحال و بختیاری نیازمند تسهیلات بانکی ویژه هستیم، یادآور شد: امروز واحدهای تولیدی با مشکلات متعددی مواجه هستند و عمده این مشکلات مربوط به مسائل مالی است.

زارع بیان کرد: واحد کسب و کار اتاق شهرکرد بخشی از نیازهای تسهیلاتی واحدهای تولیدی استان را احصا کرده است و نیاز داریم تا بانک‌های عامل نیز تسهیلاتی که می‌توانند به بخش‌های مختلف را اعطا کنند، شفاف اعلام نمایند.

رئیس اتاق شهرکرد با اشاره به اینکه هوشمندسازی خدمات شهری در شهر شهرکرد یک مسئله حائز اهمیت است، عنوان کرد: به نظر می‌رسد باید بسته‌های سرمایه‌گذاری نیز در این راستا تعریف شود.

وی با اشاره به اینکه بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده در شهر شهرکرد باید مورد توجه جدی شهرداری قرار بگیرد، توضیح داد: خدمات شهری نباید در برخی مناطق شهر متمرکز شود، بلکه خدمات باید عادلانه در سطح شهر توزیع شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی از جمله سازمان جهادکشاورزی، اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت و اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جزو ارکان اصلی این مرکز هستند، اظهار کرد: بنابراین باید حضور این مدیران در جلسات پررنگ باشد.

ملک‌محمد قربانپور افزود: دستگاه‌های اجرایی ملزم به پیگیری و اجرای مصوبات مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان هستند، برای عملیاتی شدن طرح‌ها و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام باید از تمامی ظرفیت‌ها بهره‌مند شویم.

وی در خصوص تسهیلات بخش تولید در چهارمحال وبختیاری، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید اطلاعات کامل در خصوص تسهیلات اختصاص یافته به حیطه کاری خود را داشته باشند و این اطلاعات را شفاف را در اختیار سرمایه‌گذار قرار دهند، باید یک بسته تأمین مالی برای استان آماده شود.

قربانپور تاکید کرد: تسهیلات باید به سمت تولید هدایت شود، باتوجه به اینکه عمده واحدهای تولیدی در چهارمحال و بختیاری کوچک و متوسط هستند، بنابراین باید نسبت به تهیه بسته‌های تسهیلاتی اقدام کرد، زیرا سهم تولید و اشتغال این واحدها قابل توجه است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص ضرورت ایجاد بندرخشک در استان، یادآور شد: بعد از حادثه بندر شهید رجایی، تمرکززدایی از بنادر مرزی در دستور کار قرار دارد و می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.

وی در پایان تاکید کرد: بسته‌های سرمایه‌گذاری تهیه شده توسط دستگاه‌های اجرایی باید حداقل دو زبانه باشند.

احمد مختار، رئیس کمیسیون تأمین مالی و سرمایه‌گذاری اتاق شهرکرد نیز در این جلسه با اشاره به سهم ناچیز واحدهای تولیدی خصوصی واقعی در اقتصاد، اظهار کرد: متأسفانه حمایت از این بخش چشمگیر و قابل توجه نیست.

وی افزود: بازار سرمایه در ایام جنگ دچار مشکل و اعتبار قابل توجهی برای حل مشکلات این بخش اختصاص یافت، اما سیاست‌های انقباضی بانک‌ها مانع از حمایت از بخش خصوصی واقعی شده است.

مختار با تاکید بر اینکه بخش خصوصی نیازمند تسهیلات ویژه است، گفت: واحد کسب و کار اتاق شهرکرد لیست نیاز تسهیلاتی واحدهای تولیدی را در دو بخش بالای ۵۰ میلیارد تومان و کمتر از این مبلغ را آماده کرده است، باید سریعاً برای حل مشکل تأمین مالی واحدها تدبیری اندیشیده شود.

موضوعات :
در همین رابطه