رادیو مجازی اتاق ایران : 17 خرداد 1404

رئیس اتاق بوشهر مطرح کرد

ضرورت حضور پررنگ‌تر وزیران و معاونان آن‌ها در نمایشگاه‌های تخصصی مرتبط با ظرفیت‌های استان بوشهر

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بوشهر بر ضرورت حضور فعال‌تر وزیران و معاونان آن‌ها در نمایشگاه‌های تخصصی مرتبط با ظرفیت‌های اقتصادی استان تأکید کرد.

03 آبان 1404 - 12:53
کد خبر : 87684
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

به گزارش روابط عمومی اتاق بوشهر، خورشید گزدرازی با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های خرما، شیلات، آبزیان و صنایع دریایی که از مهم‌ترین ظرفیت‌های برجسته  استان بوشهر به شمار می‌روند،اظهار کرد: انتظار فعالان بخش خصوصی این است که وزیران و معاونان دستگاه‌های مرتبط با حضور در استان، از نزدیک با توانمندی‌ها، مسائل و چالش‌های این حوزه‌ها آشنا شوند.

وی تصریح کرد: برگزاری منظم جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و همچنین ستاد اقتصاد مقاومتی، موجب احصاء دقیق مسائل حوزه کسب‌وکار شده است. از این رو، حضور مستقیم مسئولان کشوری در زمان برگزاری نمایشگاه‌ها که همه فعالان اقتصادی استان در آن حضور دارند می‌تواند نقش مؤثری در رفع مشکلات و تسهیل مسیر توسعه اقتصادی بوشهر داشته باشد.

گزدرازی افزود: فعالان بخش خصوصی استان انتظار دارند، استاندار محترم و نمایندگان بوشهر در مجلس شورای اسلامی ـ که همواره اهتمام ویژه‌ای در پیگیری رونق اقتصادی استان داشته‌اند ـ زمینه حضور وزیران و معاونان مرتبط را در زمان برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی فراهم کنند، تا ضمن آشنایی نزدیک با توانمندی‌های استان، چالش‌ها و مشکلات کسب‌وکار مستقیم با آنان مطرح و گام‌های مؤثری در جهت گشایش اقتصادی برداشته شود.

رئیس اتاق بوشهر در پایان از برگزاری سه نمایشگاه تخصصی خرما، شیلات و آبزیان و صنایع دریایی در سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان خبر داد و گفت: این رویدادها توانسته‌اند به بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های تخصصی کشور در حوزه خود تبدیل شوند، که نشان‌دهنده ظرفیت‌ها و توانمندی‌های چشمگیر استان بوشهر در این زمینه است.

موضوعات :
در همین رابطه