رادیو مجازی اتاق ایران : 17 خرداد 1404

مدیرکل صمت استان آذربایجان شرقی در بیست و نهمین همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی در تبریز:

اولین مرکز تجاری توسط اتاق بازرگانی در کشورهای آفریقایی ایجاد خواهد شد | اجرای ۶۰ مگاپروژه در آذربایجان شرقی

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی از اجرای ۶۰ مگاپروژه، پیگیری سه‌هزار طرح صنعتی و تلاش برای تأمین برق شهرک‌های تولیدی از طریق انرژی خورشیدی خبر داد.

22 آبان 1404 - 10:34
کد خبر : 88043
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

صابر پرنیان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی در بیست و نهمین همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی در تبریز با بیان اینکه «صادرات یک انتخاب یا رویکرد نیست، بلکه محور توسعه اقتصاد کشور است» گفت: هفت درصد از منابع دنیا در اختیار یک درصد از جمعیت دنیا یعنی ایران قرار دارد که کشور ایران در چهارراه کریدورهای بین‌المللی و مسیر اتصال به آب‌های آزاد واقع شده است.

وی با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای استان آذربایجان شرقی افزود: با تدابیر استاندار محترم، هم‌اکنون ۶۰ مگاپروژه در دست اجرا داریم و سه هزار طرح صنعتی در حال پیگیری است. تولید باید تقویت شود و این امر از اولویت‌های اصلی ماست. متأسفانه در سال جاری، به‌دلیل مشکلات زیرساختی در حوزه انرژی، ۱۲۱ روز تعطیلی در واحدهای تولیدی به خاطر ناترازی انرژی داشتیم.

پرنیان ادامه داد: زیرساخت‌های انرژی به‌طور جدی در حال پیگیری است تا بتوانیم برق شهرک‌های تولیدی استان را از طریق انرژی خورشیدی تأمین کنیم. همچنین تولید کالای باکیفیت در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل صمت استان از گسترش فعالیت‌های تجاری در خارج از کشور نیز خبر داد و گفت: اولین مرکز تجاری توسط اتاق بازرگانی تبریز در کشورهای آفریقایی ایجاد خواهد شد.

وی در پایان تأکید کرد: موضوعاتی همچون چندنرخی بودن ارز باید در این دولت حل‌وفصل شود تا تولید عادلانه و مبتنی بر علم و دانش در کشور تحقق یابد.

موضوعات :
در همین رابطه