سالروز میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) مبارک باد
فعالان بخشخصوصی از مجلس و مجمع تشخیص مصلحتنظام خواستند که با حل معضل FATF، زمینه را برای حضور کالاهای ایرانی در مجامع جهانی فراهم کنند. بدون پیوستن به FATF، امکان مبادلات مالی میان ایران و سایر کشورها فراهم نیست.
اگر جامعه ایران قصدی برای دستیابی به سطوح درآمدی بالاتر و پایدار دارد، نیازمند زیستبوم در خدمت خلق ثروت و تبلور رانتهای اقتصادی خوب است. اما واقعیت دهههای گذشته حاکی از چرخش به سمت فضای اطلاعاتی است.
صمد حسنزاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، رهنمودهای مقام معظم رهبری در بازدید از غرفه اتاق ایران در نمایشگاه پیشگامان پیشرفت را تشریح کرده است.
خروج ایران از لیست سیاهFATF در گرو پذیرش لوایح دوگانه پالرمو و CFT است. برخورد مرحلهای نتیجهای جز از دست رفتن زمان و فرصتهای اقتصادی بیشتر و تقویت مخالفانFATF نخواهد داشت.
موسی غنینژاد، اقتصاددان در یادداشت خود به پیامدها و مصیبتهایی پرداخته که با هرگونه محدودسازی تجارت آزاد به هر بهانهای، دامنگیر کشور و اقتصاد خواهد شد.
ما برای بهینه کردن انرژی، مدیریت ارز و بهینه کردن یارانهها و...فقط به اضافه کردن پرسنل دولت و ایجاد بار مالی بیشتر برای دولت دامن زدهایم. باید وزارتخانهها، نهادها و ارگانهایی را که از دولت بودجه میگیرند، کوچک شوند.
محسن جلالپور، رئیس اسبق اتاق ایران، در یادداشت خود به شوک ارزی اخیر پرداخته است. به عقیده او باید به تصمیم گیران اقتصاد فرصت داد تا با اجرای برنامههای خود، اوضاع را به سامان کنند.
در هفته سوم دیماه، میزبان نشست شورای گفتوگو، نوزدهمین نشست هیات نمایندگان، نشست کمیسیونهای تخصصی و گردهمایی مدیران روابط عمومی اتاقها سراسر کشور بود.
فرشاد فاطمی، اقتصاددان در یادداشتی با محور تاثیرات فیلترینگ بر کسبوکارهای سنتی پرداخته و از کاهش سرمایه اجتماعی، حمایت ناکارآمد و سنجش میزان اهمیت دولت به کسبوکارها به عنوان تاثیرات مستقیم نام برده است.
حسن فروزانفرد، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران در یادداشتی به تبعات منفی فیلترینگ برای کسب و کارها پرداخته و این موضوع را بهویژه برای کسبوکارهای خرد و سنتی بسیار مهم میداند.