بانک مرکزی قیمت خرده فروشی برخی اقلام خوراکی در بازار تهران در هفته منتهی به 7مهرماه سال جاری را منتشر کرد که بر اساس آن بهای 4 گروه کالای اساسی در این ماه افزایش یافته و میانگین قیمت در 5 گروه کالایی نیز با کاهش مواجه شده است.
به گزارش پایگاه خبری اتاق ایران، بر اساس آمارهای بانک مرکزی در هفته منتهی به 7 مهرماه 96، قیمتها در 2 گروه لبنیات، برنج تغییری نداشته است.
لبنیات و تخم مرغ
آمارهای منتشر شده از سوی بانک مرکزی نشان میدهد: در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای پنیر غیرپاستوریزه معادل 0.7 درصد افزایش یافته اما قیمت دیگر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بوده است. بهای تخممرغ نیز در این هفتهع معادل 4.2 درصد کاهش را ثبت کرده و شانهای 9هزار و 500 تا 12 هزار تومان به فروش رسیده است.
برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، قیمت تمام اقلام اعم از برنجهای وارداتی و داخلی، ثابت بوده اما در گروه حبوب قیمت همه اقلام بین یک تا 6.4 درصد کاهش یافته است.
میوهها و سبزیهای تازه
به گزارش بانک مرکزی، در هفته مورد بررسی، دو محصول نارنگی و لوبیا سبز در میادین زیر نظر شهرداری عرضه نشده و لیمو شیرین نیز عرضه کمی داشته است؛ اما عرضه سایر اقلام میوه و سبزیهای تازه به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار در جریان بوده است.
در هفته نخست مهرماه، سیب زرد معادل 4.4 درصد، لیموشیرین 6.6 درصد، خربزه 8.2 درصد، هندوانه 5.6 درصد و موز 2.6 درصد افزایش داشته اما بهای سایر اقلام گروه میوههای تازه بین یک تا 23.2 درصد کاهش یافته است.
در گروه سبزیهای تازه نیز قیمت خیار معادل 9.9 درصد، پیاز 1.7 درصد، لوبیا سبز 15.5 درصد . سبزیهای برگی 0.2 درصد افزایش بها را تجربه کردند اما سایر اقلام این گروه کاهش قیمت یک تا 4 درصدی داشتند.
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش، قیمت گوشت گوسفند بدون تغییر بود اما بهار گوشت تازه گاو و گوساله معادل 4درصد افزایش قیمت داشت. گوشت مرغ نیر در این هفته کاهش 3.3 درصدی را تجربه کرد.
قند، شکر، چای و روغن نباتی
در هفته نخست مهرماه، بهای قند و شکر هر یک معادل 0.2 درصد افت کرد اما قیمت چای خارحی معادل 0.5 درصد افزایش یافت. بهار روغن نباتی نیز ثابت بود.