دومین جلسه مشترک مرکز ملی رتبهبندی اتاق ایران و کارگروه تخصصی تدوین شاخصهای ارزیابی صنایع غذایی و دارویی با حضور اکثریت اعضای تشکلهای این حوزه برگزار شد.
در این جلسه امینالله فرهادی، مدیرعامل مرکز ملی رتبهبندی اتاق ایران ضمن اشاره به تکالیف قانونی پارلمان بخش خصوصی در حوزه رتبهبندی بنگاههای فعال اقتصادی، شاخصهای عمومی و تخصصی تدوین شده در حوزه صنایع غذایی و دارویی را تشریح کرد.
در ادامه اعضای حاضر در جلسه با ارائه نقطه نظرات انجمنهای صنفی خود با توجه به شرایط حاکم بر محیط کسبوکار کشور پرداختند.
همچنین با توجه به روند مثبت تدوین شاخصها مقرر شد مدل پیشنهادی در بازه زمانی یکهفتهای مورد بررسی بیشتر قرار گیرد تا تشکلها مدل منسجمتری را برای حوزه غذایی و دارویی ارائه کنند.
در پایان این نشست توافق شد تدوین شاخصهای تخصصی حوزه مذکور در جلسه هفته اول تیرماه سال جاری نهایی و به مؤسسات مجری رتبهبندی ابلاغ شود.