مهمترین رویدادهای اتاق ایران در هفته‌ اول دی‌ماه

قیمت طلای جهانی به کدام سو می‌رود؟

بهبود آمارهای اشتغال در آمریکا و تقویت دلار، قیمت جهانی طلا را در روند نزولی قرار داده و در این میان، با تداوم نگرانی‌ها برای تداوم افزایش نرخ بهره در آمریکا، سد محکمی در مقابل رشد قیمت فلز زرد ایجاد شده است.

15 مهر 1402 - 08:59
کد خبر : 14109
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

قیمت جهانی طلا پس از ۹ روز نزول پیاپی، در معاملات دیروز (جمعه) با اندکی افزایش مواجه شد؛ هرچند داده‌های قوی مشاغل در ایالات‌متحده نگرانی‌ها را نسبت به یک افزایش دیگر نرخ بهره در آمریکا افزایش داد و طلا را همچنان در مسیر دومین افت هفتگی خود نگه داشته است.

هر اونس طلا پیش از تعطیلی بازار به ۱۸۳۳ دلار و ۱۰ سنت رسید و در مسیر دومین ضرر هفتگی متوالی خود قرار دارد که تاکنون ۰.۹ درصد کاهش داشته است. قیمت طلای آمریکا نیز به ۱۸۳۴ دلار و ۱۰ سنت رسید.

بازدهی شاخص خزانه‌داری به سمت افزایش هفتگی پیش می‌رود و جذابیت طلا را کاهش می‌دهد.

تای وونگ، تاجر فلزات در نیویورک گفت: جهش قیمت طلا با وجود داده‌های شغلی قوی نشان می‌دهد که فشار فروش تمام شده است و موقعیت‌های فروش کوتاه وجود دارد.

بر اساس نظرسنجی رویترز از اقتصاددانان، پس از اینکه گزارش وزارت کار ایالات‌متحده نشان داد حقوق و دستمزد غیرکشاورزی در ماه سپتامبر به میزان ۳۳۶ هزار شغل در ماه سپتامبر افزایش یافته است، قیمت طلا تا ۰.۵ درصد کاهش یافت.

نتایج نشان داد که معامله گران با احتمال ۲۹ درصدی برای افزایش نرخ دیگر فدرال رزرو در سال جاری قیمت‌گذاری می‌کنند. نرخ بهره بالاتر هزینه فرصت نگهداری شمش را افزایش می‌دهد.

اوله هانسن، رئیس استراتژی کالا در بانک ساکسو اظهار کرد: با افزایش اخیر بازده اوراق قرضه و دلار، صعود برای طلا آسان نیست.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۳.۱ درصد افزایش به ۲۱.۵۴ دلار رسید و پلاتین با ۲.۶ درصد افزایش به ۸۷۶ دلار و ۷۳ سنت رسید و پالادیوم با ۱.۸ درصد افزایش به ۱۱۶۱ دلار و ۷۲ سنت رسید که در مسیر ضررهای هفتگی بودند.

در همین رابطه