رادیو مجازی اتاق ایران - ۳ بهمن 1403

کیوان کاشفی در نشست بررسی مشکلات صنعت ساختمان کرمانشاه

کاهش موانع کسب و کار در صنعت ساختمان به اشتغالزایی کمک می‌کند

کیوان کاشفی، عضو هیات رئیسه اتاق ایران و رئیس اتاق کرمانشاه می‌گوید، رونق صنعت ساختمان، اشتغال و سایر صنایع را نیز تکان خواهد داد بنابراین کاهش بروکراسی اداری پیش روی صنعت ساختمان ضروری است.

11 آذر 1397 - 09:17
کد خبر : 16541
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

جلسه بررسی تصمیمات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی پیرامون مشکلات صنعت ساختمان استان کرمانشاه با حضور رئیس اتاق و سرپرست شهرداری کرمانشاه برگزار شد و فعالان صنعت ساختمان و انبوه‌سازان به بیان مشکلات و پیشنهادات خود پرداختند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمانشاه در این جلسه خواستار کاهش بروکراسی اداری پیش روی صنعت ساختمان کرمانشاه شد و گفت: رونق صنعت ساختمان، اشتغال و سایر صنایع را نیز تکان خواهد داد.

کیوان کاشفی گفت: متاسفانه اکنون حجم پروند‌های ورودی ساختمات به کمیسیون ماده 100 زیاد است و بسیاری از این ساختمان‌ها به دلیل تخلفات جزیی وارد ماده 100 می‌شوند.

عضو هیات رئیسه اتاق ایران افزود: تعداد زیادی از این پرونده‌ها که از سال‌های قبل باقی مانده هنوز تعیین تکلیف نشده است. باید به گونه‌ای عمل کنیم که تمایل برای تخلف در صنعت ساختمان و ورود پرونده‌ها به کمیسیون ماده 100 کم شود. لازمه این امر حل مشکلات پیش روی صنعت ساختمان است تا سازندگان مجبور به تخلف نشوند.

کاشفی عنوان کرد: برای این منظور اگر ضوابط طرح تفصیلی نیازمند اصلاح است باید با کسب نظر از بخش خصوصی این اصلاح صورت گیرد. باید سرعت بررسی این ساختار بیشتر شود و بهتر است از تجارب استان‌ها و شهرهای دیگر هم در این زمینه استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: البته اصلاح ساختار صنعت ساختمان کاری نیست که یک روزه و یک ماهه انجام شود، اما با استمرار می‌توان ظرف مدت یک سال شاهد بهبود وضعیت بود.

رئیس اتاق کرمانشاه با اشاره به بررسی مشکلات صنعت ساختمان استان در یکی از جلسات شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در چند ماه قبل، یادآوری کرد: این جلسه مصوباتی داشتیم که باید پیگیر اجرای آن باشیم و نگذاریم روی زمین بماند.

کاشفی از نقش اقتصاد صنعت ساختمان و تاثیر آن در استان هم یاد کرد وافزود: صنعت ساختمان می‌تواند اقتصاد استان را تکان دهد، اشتغالزایی فراوانی به همراه داشته باشد و سایر صنایع را نیز به دنبال خود به حرکت وا دارد.

وی خاطرنشان کرد: انبوه‌سازان صنعت ساختمان نیز نباید برای سرمایه‌گذاری در این صنعت فقط به مناطق خاصی از شهر کرمانشاه مانند کسری و 22 بهمن محدود شوند. در نقاط مختلف شهر کرمانشاه مناطق خوبی از جمله الهیه و کارمندان را داریم که ظرفیت خوبی برای بازآفرینی شهری دارند.

باید از تجارب استان‌های دیگر بهره گرفت

در ادامه سرپرست شهرداری کرمانشاه نیز در این نشست گفت: باید کمیته‌ای متشکل از شهرداری، راه و شهرسازی، بخش خصوصی، نظام مهندسی ساختمان و سایر دستگاه‌های مربوط به صنعت ساختمان  ضوابط ساخت و سازها را بررسی کنند تا اگر اصلاحی نیاز است، صورت گیرد.

حامد لعل‌بخش افزود: باید از تجارب استان‌های دیگری که از کرمانشاه چند درجه پیشرفته‌تر هستند نیز بهره بگیریم. شهرداری تاکنون برای اصلاح برخی از ضوابط ساخت و سازها چند طرح ارائه کرده که این طرح‌ها در فرمانداری مغایرت خورد و تایید نشد.

در همین رابطه