مجمع عمومی فوقالعاده اتاق مشترک ایران و عمان برای تصویب اساسنامه و آییننامه اصلاحی برگزار شد.
رئیس اتاق مشترک ایران و عمان در این جلسه با اشاره به تصویب اساسنامه و آییننامه در شورای عالی نظارت گفت: بر اساس قانون، اساسنامه و آئیننامه جدید باید به تصویب مجمع نیز برسد که خوشبختانه با نظر مثبت کلیه اعضاء شرکتکنندگان امروز این کار انجام شد.
محسن ضرابی در جلسه مجمع عمومی فوقالعاده اتاق مشترک ایران و عمان، اقدامات انجام شده در این اتاق را بینظیر خواند و کسب رتبه اول در دو دوره گذشته و رتبه طلایی در میان اتاقهای مشترک را دلیلی بر این مدعا دانست.
او افزایش حجم تجارت با عمان از ۲۲۱ میلیون دلار در سال ۹۲ به ۹۶۳ میلیون دلار در۸ ماهه سال جاری را از جمله دستاوردهای اتاق مشترک ایران و عمان با همکاری دستگاه دیپلماسی دانست و گفت: اگرچه تحریمهای جدید مانعی بر سر راه تجارت با عمان شده، بااینحال به لطف همراهی خوب عمانیها، هم در زمینه صادرات و هم واردات توانستیم موفق عمل کنیم که افزایش حجم ۱۰۶ درصدی مبادلات تجاری در هشتماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیانگر این موفقیت است.
رئیس اتاق مشترک ایران و عمان با اشاره به علاقهمندی عمانیها برای صدور کالا از بنادر خود به ایران، گفت: حجم واردات از طریق این کشور در طی سالهای مختلف روندی ثابت داشت که این حجم از ۷۷میلیون دلار در سال گذشته به ۳۷۹ میلیون دلار در ۸ ماهه سال جاری رسیده است.
او در خصوص مشکلات بانکی موجود در مبادلات دو کشور نیز تصریح کرد: همچنان در حال رایزنی با بانکهای عمانی هستیم تا علیرغم تحریمهای گسترده آمریکا، شرایط در زمینه مبادلات بانکی با این کشور تسهیل شود.
ضرابی تسهیل شرایط مناسب سرمایهگذاری مشترک، صادرات مجدد ،رفع موانع، صدور آسان ویزا، فراهم شدن زمینه ارتباط بانکی، صدور ضمانتنامه، همراهی صندوق توسعه ملی، برقراری خطوط کشتیرانی و هوایی و ... را نتیجه پیگیریهای مستمر اتاق مشترک با همراهی و همکاری صمیمانه سفارت جمهوری اسلامی ایران و سازمان توسعه تجارت عنوان کرد.
رئیس اتاق مشترک ایران و عمان با تشکر از همراهی تمامی اعضا و دستگاههای دولتی و غیردولتی بخصوص سفرای دو کشور با اتاق مشترک ایران و عمان گفت: تشکیل کمیسیونهای مختلف در اتاق مشترک و حضور فعال اعضا در این کمیسیونها از اهمیت بالایی برخوردار است و اعضا برای رسیدن به اهداف، باید در کمیسیونها مطالب را مطرح و نتیجه بررسیهای خود را جهت پیگیری به هیئترئیسه اعلام کنند.
دبیر کل اتاق مشترک ایران و عمان هم در این جلسه ضمن ارائه گزارشی کاملی از اقدامات اتاق مشترک برگزاری جلسات منظم هیئترئیسه و برقراری جلسات متعدد پیگیری در داخل و خارج از اتاق مشترک و در کشور عمان را از جمله دلایل موفقیت این مجموعه اعلام کرد.
جمالی گفت: در ۸ ماه گذشته ریاست اتاق مشترک ایران و عمان، ۲۴ جلسه با مقامات دولتی عمان، ۵۵ جلسه با مقامات دولتی ایران و ۲۱۹ جلسه با اعضاء اتاق مشترک داشته است. در این جلسه تعدادی از مدیران شرکتهای خطوط دریایی و برخی از اعضا به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند.