بررسیهای آماری و مقایسه قیمت خوراکیهای ویژه شب عید اعم از هفتسین، شیرینی و آجیل، نشان میدهد متوسط هزینه سفره عید ایرانیها در نوروز 98 نسبت به سال قبل حدود دو برابر افزایش یافته است.
در نوروز 98، کمترین افزایش قیمت مربوط به سفره هفتسین بوده که در اقلام مختلف از 20 تا 70 درصد متغیر است.
در این میان قیمت آجیل شب عید با رشد فراوانی مواجه بوده و از 30 تا 260 درصد نسبت به سال قبل رشد داشته است. در این گروه بیشترین افزایش قیمت به بادامهندی اختصاص دارد که 261 درصد نسبت به سال قبل گرانتر شده است.
در گروه شیرینیها، قیمت انواع شیرینی نزدیک به 70 درصد نسبت به سال قبل رشد کرده و بعد از گروه آجیل بیشترین گرانی را به خود اختصاص داده است.