رادیو مجازی اتاق ایران:24 اردیبهشت 1404

وزیر اقتصاد اعلام کرد

بنگاه‌های دولتی تا پایان 98 واگذار می‌شوند

دژپسند گفت:تا یک سال آینده تمامی بنگاه‌های بانک‌های دولتی واگذار خواهد شد .

21 اسفند 1397 - 14:26
کد خبر : 17997
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: ارز ۴۲۰۰ تومانی در عمل آن طور که باید نتیجه نداد و اگر قرار باشد به دهک‌های پایین، فشارهایی از این ناحیه وارد شود، دولت قطعاً سیاست خود را تغییر می‌دهد.

فرهاد دژپسند، حضور در جمع نمایندگان، مجلس خبرگان را بسیار خوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: عمده پرسش اعضای مجلس خبرگان در مورد نحوه واگذاری‌ها، خصوصی سازی، قیمت کالاهای اساسی، نرخ ارز، مدیریت بازار و کنترل تورم بود که به این سوالات پاسخ داده شد.

دژپسند افزود: مطرح شدن این سوالات طبیعی است و ما نیز خودمان را متعهد به پاسخگویی به این پرسش‌ها می‌دانیم.

هدف دولت از اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی محقق نشد

وزیر امور اقتصادی و دارایی، در خصوص مشکلات پیش آمده در نحوه واگذاری ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی هم گفت: اصرار دولت بر این است تا مانع از فشار اقتصادی، به طبقات پایین شود، به همین دلیل هم با هدف افزایش نیافتن قیمت کالاهای اساسی، ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی به این کالاها اختصاص داد، اما این اقدام در عمل، آن طور که باید نتیجه نداد؛ بنابراین اگر قرار باشد به دهک‌های پایین، به ویژه دهک‌های پنجم و ششم فشارهایی از این ناحیه وارد شود، دولت قطعاً سیاست خود را تغییر می‌دهد.

وی افزود: هم اکنون دولت بر روی برخی طرح‌ها مطالعه می‌کند و قطعاً روش‌هایی را اتخاذ خواهیم کرد تا مانع از فشار آمدن به اقشار ضعیف جامعه شود.

وی در خصوص حمایت از کالاهای ایرانی در سال ۹۷ نیز افزود: همین که تراز تجاری کشور، یک و نیم میلیارد دلار مثبت است، نشان می‌دهد در سال ۹۷ واردات کاهش پیدا کرده و ما بخش قابل توجهی از نیاز خود را از طریق تولیدات داخلی تأمین کرده‌ایم.

دژپسند، در پاسخ به سؤالی در مورد برنامه وزارت امور اقتصادی و دارایی برای کاهش بنگاه‌داری بانک‌ها هم گفت: در این خصوص برنامه‌ای را تدوین کرده‌ایم که در صورت تأیید این برنامه در مراجع ذی صلاح تا یک سال آینده تمامی بنگاه‌های بانک‌های دولتی واگذار خواهد شد و آخر سال ۹۸ خبرهای خوبی در این زمینه به مردم خواهیم داد.

در همین رابطه