رادیو مجازی اتاق ایران - 12 اردیبهشت 1403

ادامه صعود بهای طلا در بازارهای جهانی

قیمت هر اونس طلا به 1400 دلار می‌رسد؟

امروز با بازگشایی بازارهای جهانی، بهای هر اونس طلا بیش از 10 دلار افزایش یافت.

07 تیر 1395
کد خبر : 2121
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

اولین روز فعالیت بازارهای جهانی در هفته جدید با افزایش قیمت طلا همراه شد.

اواخر هفته گذشته در پی رای مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا، بازار طلا با افزایش قیمت مواجه شد به طوری که بهای هر اونس طلا بیش از 60 دلار رشد کرد. امروز بازارهای جهانی پس از دو روز تعطیلی پایان هفته، فعالیت خود را آغاز کردند اما روند صعودی بهای طلا متوقف نشد. قیمت هر اونس طلا امروز تا ۱.۵ درصد افزایش بافت و به ۱۳۳۵ دلار و ۳۰ سنت رسید اما بعدا با اندکی ترمیم و افزایش ۰.۹ درصدی نسبت به روز جمعه به ۱۳۲۶ دلار و ۶۱ سنت رسید.

طبق گزارش رویترز، در حالی که سرمایه‌گذاران به دلیل شرایط مبهم اقتصادی و سیاسی بعد از رفراندوم جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا به دنبال انتقال سرمایه های خود به بازار طلا به عنوان یک بهشت امن هستند، قیمت فلز زرد امروز افزایش یافت و به نزدیکی بالاترین رقم بیش از 2 سال گذشته رسید. طلا روز جمعه بعد از مشخص شدن نتیجه رفراندوم جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا، افزایش قیمت 4.8 درصدی را تجربه کرد که بیشترین قیمت یک روزه از ژانویه 2009 تاکنون بود. پوند و سهام های آسیایی امروز نیز کاهش ارزش خود را ادامه دادند. جورج آزبورن، وزیر دارایی انگلیس گفت، رای این کشور به جدایی از اتحادیه اروپا احتمالا منجر به آشفتگی بیشتر در بازارهای مالی خواهد  شد، اما گفت که اقتصاد برای مقابله با چالش پیش رو در قوی ترین وضعیت ممکن خواهد بود.

 قیمت طلا روز جمعه تا 8 درصد افزایش یافت و به رقم 1358 دلار و 20 سنت رسید که بالاترین رقم از مارس 2014 تاکنون بود.

دانیل هاینس، استراتژیست کالایی بانک ای ان زد گفت: «ما فکر می کنیم در یکی دو هفته آینده قیمت طلا ممکن است به سمت 1400 دلار حرکت کند.» وی افزود، افت ارزش دلار آمریکا و موضع محتاطانه فدرال رزرو آمریکا درباره افزایش نرخ بهره نیز موجب تقویت قیمت طلا می شود.

تحلیلگران و کارشناسان گفتند، رای انگلیسی ها به جدایی از اتحادیه اروپا موجب خواهد شد که فدرال رزرو بلندپروازی های خود برای دو نوبت افزایش نرخ بهره در سال جاری را فعلا کنترل کند.

در همین رابطه