هفته بسیج گرامی باد

رادیو مجازی اتاق ایران 30 آبان 1403

ایرانی‌ها ۸۰۰ میلیارد دلار سرمایه در آمریکا دارند

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت مدعی شد که سرمایه‌داران ایرانی حدود ۸۰۰ میلیارد دلار در آمریکا سرمایه دارند و پیشنهاد داد که یکی از راهکار ها برای جذب سرمایه گذاری خارجی استفاده از سرمایه سرمایه‌داران ایرانی در دیگر کشور هاست.

19 تیر 1395
کد خبر : 2347
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

سهل آبادی در مراسم روز صنعت و معدن با بیان اینکه اقتصاد کشور بیماری است که کارش از بستری و آزمایش گذشته و باید نگاه اورژانسی به آن داشت اظهار کرد: وقتی که مقام معظم رهبری می گویند اقدام و عمل یعنی اینکه کار خیلی سخت است و باید از شعار خارج شویم، از سوی دیگر نجات اقتصاد کشور در تولید و نگاه درست به آن است.

وی یکی از راه‌های نجات اقتصاد و پیشرفت تولید را تزریق پول دانست و گفت: آمریکا در زمان رکود 2000 میلیارد دلار فقط به سه کارخانه تزریق کرد. در عین حال همه ما می دانیم که دولت پول ندارد و باید برای پرداخت یارانه سالانه ۴۵ هزار میلیارد تومان پرداخت کند.

رئیس صنعت، معدن و تجارت از سوی دیگر برای پرداخت حقوق کارمندان و پرسنل مرتبط با دولت ۸۰ هزار میلیارد تومان نیاز است که نمی دانم این حقوق هایی که این روز ها در مورد آنها صحبت می شود هم در این مبلغ هست یا خیر.

سهل آبادی با بیان اینکه دولت سالانه ۲۵ هزار میلیارد تومان نیز به صندوق های بازنشستگی پرداخت می کند ادامه داد: مجموع پرداختی‌های دولت ۱۵۰ هزار میلیارد تومان می شود که با توجه به درآمد دولت، ۷۰ هزار میلیارد تومان آن از طریق درآمد نفتی و ۸۰ هزار میلیارد تومان دیگر از طریق مطالبه مالیات تامین می شود.

وی با تاکید بر اینکه در این شرایط باید به دنبال جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور باشیم تصریح کرد: ایرانی‌ها سرمایه های زیادی در کشور های دیگر دارند که یکی از راه‌های وارد کردن پول به کشور سرمایه خود ایرانی هاست.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت افزود: این سرمایه داران کمک و امنیت میخواهند تا بدانند اگر به کشور آمدند در این جا هم می توانند به راحتی آمریکا کار کنند بنابراین ما از مسئولان تقاضا داریم که به این موضوع توجه ویژه ای شود چرا که اگر سرمایه داران ایرانی به کشور بازگردند سرمایه گذاران خارجی نیز به تبعیت از آنها وارد کشور می شوند.

سهل آبادی با اشاره به شرایط سخت تولید کنندگان در وضعیت فعلی گفت:  باید انگیزه ایجاد کنیم و به وزارت اقتصاد نیز بگوییم در شرایطی که تولید کنندگان هیچ گونه حمایتی ندارند حداقل اذیتشان نکنیم.

وی ادامه داد: ما بار ها اعلام کردیم که وصول مطالبات ارزش افزوده به عهده ما نیست و در هیچ کجای دنیا این کار بر عهده سربازان جبهه اول گذاشته نمی شود.

او با بیان اینکه گفته می شود بخشی از اموال قاچاق از طریق فروش اموال تملیکی وارد چرخه عرضه کشور می شود اظهار کرد: خود قاچاقچیان اموال تملیکی را می‌خرند و با همراه داشتن برگه‌ای که همراه دارند بخشی از کالای قاچاق خود را نیز  عرضه می کنند. اما باید پرسید که چرا فروشگاهی که کالای قاچاق نمی‌فروشد را مشمول پرداخت مالیات کمتر نمی‌کنند؟

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه قاچاق ما را بیچاره کرده است ادامه داد: از نمایندگان مجلس این سوال را داریم که این همه قانون هایی که در جهت حمایت از تولید تصویب شده مورد نظارت دقیق هم قرار می گیرد؟

سهل آبادی تصریح کرد: سهم صنعت از درآمد هدفمندی یارانه ها از 1000 میلیارد تومان به صفر رسید و ما به جهت حمایت از اقتصاد تحمل کردیم اما آیا مشکلاتی که تامین اجتماعی برای ما به وجود می آورد و شما هم می دانید نیازمند نظارت نیست؟

موضوعات :
در همین رابطه