رادیو مجازی اتاق ایران - 12 آبان 1403

در مجمع عمومی اتاق مشترک ایران و عمان مطرح شد

افزایش 6 برابری تجارت ایران و عمان طی 6 سال

مجمع عمومی عادی سالیانه اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان با حضور سفیر عمان در ایران، نایب رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور و اعضای این اتاق مشترک برگزار شد.

05 تیر 1398
کد خبر : 29230
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

مجمع عمومی عادی سالیانه اتاق مشترک ایران و عمان با حضور سفیر عمان در تهران و نایب رئیس اتاق ایران تشکیل شد. 

سفیر کشور سلطنتی عمان در تهران در این نشست گفت: با وجود مشکلات بین‌المللی موجود ناشی از تحریم ها علیه ایران، توانسته‌ایم با همکاری خوب اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان و همکاری سفارت عمان در ایران، سطح روابط تجاری دو کشور را افزایش دهیم.
البروانی با تقدیر از اقدامات اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان گفت: طی سال‌های اخیر سفارت عمان تلاش خود را کرده تا خواسته‌های این اتاق مشترک را برای توسعه روابط تجاری بین دو کشور پیگیری و به انجام برساند.
وی اختصاص بندر سویق برای تجارت با ایران، تسهیل در روند صدور ویزا، تقویت سیستم حمل و نقل دریایی و هوایی را از جمله درخواست‌های اتاق مشترک عنوان کرد که به نتیجه رسیده است.
سفیر عمان در ایران، ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری  مشترک دو کشور و پیگیری برای حل مسائل بانکی و حمل و نقل را از جمله مسائل در دست پیگیری دانست.
البروانی توسعه روابط  دو کشور در حوزه‌های مختلف را مهم ارزیابی کرد و گفت: اتاق مشترک ایران و عمان طی این سال‌ها تمام تلاش خود را برای افزایش حجم مبادلات تجاری و سرمایه‌گذاری دو کشور انجام داده است که اقدامات رئیس این اتاق و همکارانشان قابل تقدیر است.
در این نشست نایب رئیس اتاق ایران نیز با اشاره به ثبات اقتصادی و امنیت سرمایه‌گذاری در عمان گفت: ارتباط گسترده و فراگیر دو کشور بیانگر استراتژی و برنامه مشخص و مدونی است که اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان به خوبی این رسالت را به انجام رسانده است.
حسین سلاح ورزی گفت: در ارزیابی‌های مختلف اتاق ایران از عملکرد اتاق مشترک ایران و عمان نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی و کارکردهای این اتاق می‌تواند الگویی برای برخی اتاق‌های مشترک باشد.
وی ضمن تقدیر از رئیس و هیئت رئیسه اتاق مشترک ایران و عمان ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک شاهد رشد بیش از پیش مناسبات تجاری و سرمایه‌گذاری بین دو کشور باشیم.

رئیس اتاق مشترک ایران و عمان هم در این جلسه با تقدیر از حضور سفیر عمان و نایب رئیس اول اتاق ایران از خرید یک ساختمان برای اتاق مشترک از محل حق عضویت اعضا و حمایت اتاق ایران خبر داد.
محسن ضرابی گفت: حجم مبادلات تجاری دو کشور از بهمن ۹۲ که اتاق مشترک تشکیل شد، از ۲۲۰ میلیون دلار به یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون دلار رسیده است. افزایش 6 برابری حجم مبادلات دو کشور به جهت ایجاد زیرساخت‌های بین دو کشور است که ناشی از تلاش‌ها و پیگیری‌های سفرای محترم دو کشور و اتاق مشترک است.

رییس اتاق مشترک ایران و عمان با اشاره به شرایط سخت مبادلات تجاری در سایه تحریم‌های ظالمانه گفت: پیش از این، در زمینه شرایط بانکی به توفیقات خوبی دست پیدا کرده‌ایم اما در حال حاضر با توجه به مشکلات، به دنبال راه‌حل‌های جایگزین هستیم.
ضرابی تاکید کرد: توسعه بندر سویق، ایجاد صندوق سرمایه گذاری مشترک، راه‌اندازی خط اعتبار خریدار و حل مشکلات حمل و نقل هوایی، دریایی و  بانکی،  صادرات مجدد و حفظ زیرساخت‌های فراهم شده، توسعه مبادلات در زمینه شیلات، گردشگری و خدمات فنی مهندسی، ازجمله  برنامه‌های امسال اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان است.
رئیس اتاق مشترک ایران و عمان تصریح کرد: تبدیل بنادر عمان به بنادر ترانسشیپ از جمله برنامه‌هایی است که در دستورکار اتاق مشترک قرار دارد.

وی در ضمن تشکر از سفیر عمان در ایران، از تلاش‌ها، پیگیری‌ها و همکاری بسیار خوب سفیر ایران در عمان و همکارانشان تشکر کرد.
در این نشست همچنین آرزو جمالی، دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان هم ضمن اشاره به اقدامات انجام شده این اتاق گفت: رشد ۷۰۰ درصدی تعداد اعضای اتاق مشترک و استقبال فعالان اقتصادی برای فعالیت در این حوزه، ماموریت‌های جدید و جدی‌تری را برای اتاق مشترک به همراه داشته است.
همچنین در جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان، صورت‌های مالی حسابرسی شده سال 97 به تصویب رسید و انتخابات بازرس قانونی و علی البدل و روزنامه رسمی اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان برگزار و به تصویب حداکثر اعضا رسید. 

در همین رابطه