رادیو مجازی اتاق ایران ۲ دی 1403

چهار مدرسه پویش «ایران من» در مناطق زلزله زده سرپل ذهاب افتتاح شد

چهار مدرسه ابتدایی پویش «ایران من» با همکاری موسسه خیریه مهرگیتی و حمایت فعالان بخش خصوصی طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 30 و 31 مردادماه ۱۳۹۸ در در روستاهای بلوان، بی بیانی، ریزه وند علی اکبر‌ و زاوله شهرستان سرپل ذهاب استان کرمانشاه افتتاح شد.

03 شهریور 1398 - 11:58
کد خبر : 30019
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

چهار مدرسه ابتدایی پویش «ایران من» با همکاری موسسه خیریه مهرگیتی و حمایت فعالان بخش خصوصی طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 30 و 31  مردادماه ۱۳۹۸ در مناطق زلزله زده شهرستان سرپل ذهاب استان کرمانشاه افتتاح شد.

پویش ایران من به عنوان پویشی فعال در عرصه مدرسه سازی و توسعه آموزشی در پی حادثه زلزله سال 1396 سرپل ذهاب، بازسازی 4 مدرسه آسیب دیده از زلزله در روستاهای بلوان، بی بیانی، ریزه وند علی اکبر‌ و زاوله را به عهده گرفته بود.

مدرسه 2 کلاسه «ایران من 96» در روستای بلوان با حمایت کارکنان و مدیریت گروه دارویی بهفار، مدرسه 3 کلاسه «ایران من 97» در روستای بی بیانی به همت اعضای اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوئیس، مدرسه 2 کلاسه «ایران من 98» در روستای ریزه وند علی اکبر‌ با مشارکت انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته و مدرسه 2 کلاسه «ایران من 99» با کمک‌های خرد مردمی در روستای زاوله بخش گهواره احداث شده‌اند.

مراسم افتتاح این مدارس با حضور جمعی از فعالان اقتصادی، اعضای اتاق‌های بازرگانی کشور و نیکوکاران پویش ایران من و همچنین مسئولان دولتی برگزار شد.

پدرام سلطانی، مؤسس پویش ایران من، در این مراسم گفت: معضل بی‌‌مهارتی که امروز کسب‌‌وکارهای اقتصادی بسیاری را تحت تأثیرات منفی خود قرار داده، ریشه در چرخه معیوب بی‌سوادی در کشور دارد. با وجود نیاز مبرم اقتصاد کشور به سرانه آموزشی، کشور ما همچنان ۴۰ میلیون متر مربع از استانداردهای حداقلی آموزش و پرورش عقب است و بیش از یک سوم مدارس موجود در کشور از استانداردهای مدرسه‌سازی فاصله دارند. این مسئله نشان می‌دهد که با وجود رسیدن به مرحله چهارم توسعه، باید به مرحله اول توسعه برگردیم تا با رفع شکاف‌های آموزشی موجود میان مرکز و پیرامون، با سرعت بیشتری در مسیر توسعه قدم برداریم.

سلطانی نقش‌آفرینی بخش خصوصی در رفع شکاف‌های آموزشی را از دلایل اصلی شکل‌گیری پویش ایران من دانست و افزود: این پویش در مرحله نخست و با هماهنگی سازمان نوسازی، توسعه و تجهز مدارس کشور، ساخت ۱۰۰ باب مدرسه را در دستور کار قرار داده است. ما در طول پنج سال گذشته موفق به ساخت و افتتاح 82 مدرسه در نقاط کمتر برخوردار شده‌ایم و این موفقیت را مرهون حمایت کارآفرینان و فعالان اقتصادی هستیم.

وی اضافه کرد: بقیه مدارس درحال ساخت نیز تا پایان امسال تکمیل و به سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تحویل می‌شود.

سلطانی در بخش دیگری از سخنان خود درباره فلسفه نام‌گذاری مدارس ایران من گفت: تمامی مدارسی که توسط کارآفرینان و فعالان اقتصادی احداث می‌شوند به نام ایران من نامگذاری می‌شود تا فارغ از نگاه قومی و مذهبی، علاقه به ایران را بیش از پیش در نسل آینده این سرزمین تقویت کند.

او گفت: سرمایه مشترک ما ایرانی بودنمان است. ما باور داریم که کودکان پرشور و نشاطی که در جمع ما هستند سازندگان آینده ایران ما هستند. عشق به وطن باید در دل این کودکان رشد کند. در این مدارس کودکان باید درس عشق، میهن دوستی، همکاری و سازندگی بیاموزند که اهمیت آن‌ها از دروسی که در مدرسه فرا می گیرند کمتر نیست.
در ادامه زهرا گیتی نژاد موسس و مدیر انجمن خیریه مهرگیتی به سخنرانی پرداخت و بر لزوم اشاعه فرهنگ دوستی، صلح و زنده بادها در بین دانش آمورزان تاکید کرد.

پویش ایران من با 4 مدرسه افتتاح شده اخیر، مجموعا  10 مدرسه در استان کرمانشاه افتتاح کرده است. پویش مدرسه سازی ایران من از سال ۱۳۹۳ با همت جمع بزرگی از کارآفرینان و فعالان اقتصادی آغاز به کار کرده است و تاکنون در 19 استان کشور مدرسه ساخته است.

 

در همین رابطه