رادیو مجازی اتاق ایران - ۳ بهمن 1403

رئیس اتاق کرج در دیدار با سفیر و رایزن اقتصادی اتریش در تهران

تجارت غذای حلال در اروپا را از طریق اتریش توسعه می‌دهیم

در جریان نشست هیات رئیسه اتاق کرج با سفیر اتریش در تهران و رایزن اقتصادی سفارت این کشور، رئیس اتاق کرج ضمن اعلام استقبال از سرمایه‌گذاری مشترک فعالان اقتصادی اتریش در صنعت غذای حلال استان البرز، اتریش را پل ارتباطی مناسبی با توسعه تجارت محصولات حلال ایران در اروپا دانست.

13 آذر 1398 - 10:30
کد خبر : 31329
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرج از اتریش به‌عنوان پل ارتباطی مناسب برای توسعه تجارت محصولات حلال کشورمان به سراسر اروپا نام برد و گفت: توسعه تجارت از این طریق در دستور کار قرار گرفته است.

رحیم بنامولایی در نشست هیات رئیسه اتاق کرج با سفیر و رایزن اقتصادی اتریش در تهران، افزود: فعالان اقتصادی اتریش از سرمایه‌گذاری مشترک در تولید انواع محصولات غذایی حلال و صادرات این محصولات با نشان ملی و بین‌المللی استقبال کرده‌اند.

او ادامه داد: مشارکت با واحدهای تولید خارجی با سه هدف رفع مشکلات فرایند تولید، به‌روز شدن ماشین‌آلات واحدهای تولیدی و مشارکت در تولید با هدف حضور فعال در بازارهای منطقه از جمله برنامه‌های اتاق بازرگانی البرز است.

بنامولایی ضمن تشریح جاذبه‌های گردشگری استان البرز از جمله طبیعت جذاب و دیدنی و آثار عدیده تاریخی، فرهنگی و ورزشی البرز، افزود: امکانات لازم برای جذب گردشگران سلامت اتریشی در استان فراهم است و استان البرز برای توسعه خدمات توریستی در زمینه‌های صنعتی، پزشکی و تاریخی به شهروندان اتریشی آمادگی دارد.

رئیس اتاق کرج از پیست دیزین و طبیعت زیبای ارتفاعات البرز به‌عنوان جاذبه پرطرفدار ورزشی و تفریحی نام برد و افزود: استان البرز از سرمایه‌گذاری در ایجاد زیرساخت‌های توریستی از جمله احداث هتل‌های مناسب و مکان‌های تفریحی توسط شرکت‌های اتریشی استقبال می‌کند.

بنامولایی گفت: البرز با بیش از سه هزار و پانصد واحد صنعتی یکی از قطب‌های صنعتی مهم کشور محسوب می‌شود و این استان در بخش‌های مختلف از جمله تولید محصولات دارویی، بهداشتی، غذایی، نساجی و نیز ساخت قطعات خودرو و کشاورزی دارای ظرفیت‌های مناسبی است و می‌تواند در رقابت‌های بین‌المللی حرف‌های خوبی برای گفتن داشته باشد.

او افزود: تولیدکنندگان استان البرز امروز در تولید بسیاری از کالاها در رتبه‌های اول تا سوم کشور قرار دارند و بخش زیادی از نیاز کشور در این استان تولید و راهی بازار مصرف می‌شود.

به گفته او استان البرز در کنار تولید، در حوزه خدمات مهندسی از جمله در بخش‌های ساختمان و مشاوره صنعتی نیز از ظرفیت‌های خوبی برخوردار است و آمادگی ارائه این خدمات در داخل و خارج از کشور وجود دارد.

بنامولایی تصریح کرد: در بحث تجارت خارجی قابلیت‌های خوبی در منطقه ویژه اقتصادی داریم و برای ساماندهی کارگو سنتر از همکاری و مشارکت شرکت‌های اتریشی استقبال می‌کنیم.

رئیس اتاق کرج، از منطقه ویژه اقتصادی پیام به‌عنوان یکی از مزیت‌های ویژه استان البرز نام برد و گفت: ب رأی انعقاد قرارداد با برقراری خطوط هوایی با کشورهای مختلف از جمله اتریش جهت انتقال کالاهای تجاری از جمله گوشت، گل و گیاه و انواع میوه و سبزی آمادگی داریم.

اشتفان شلتس، سفیر اتریش در تهران نیز در این نشست، عملکرد بخش تولید و صادرات این استان را بیانگر حرکت در مسیر اجرای اقتصاد مقاومتی موردنظر رهبر معظم انقلاب توصیف کرد.

او هدف از سفر به البرز و سایر استان‌های ایران را مذاکره و گفتگو با نیروی مولد و کاردان اتاق‌های بازرگانی برای توسعه مناسبات اقتصادی دو کشور ذکر کرد.

سفیر اتریش در ایران گفت: اتریش کشوری کوچک اما دارای اقتصادی غنی است و جزء ۱۲ کشور مرفه دنیا محسوب می‌شود و این مهم حاصل تلاش بنگاه اقتصادی کوچکی و بزرگی است که ۹۰ در صد صنعت اتریش را در برمی‌گیرد.

شلتس افزود: به‌منظور توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی با فعالان اقتصادی ایران برنامه‌ریزی و شبکه‌سازی را در دستور کار قرار داده‌ایم و به دنبال آن هستیم تا ضمن ارتباط نزدیک با بنگاه‌های اقتصادی بستر را برای مشارکت و سرمایه‌گذاری در ایران فراهم کنیم.

او تحریم‌های تحمیلی به ایران را ناعادلانه و به‌دوراز انصاف دانست و گفت: در روابط اقتصادی با ایران به دنبال رفع مشکلات ناشی از این تحریم‌ها هستیم.

مشارکت در توسعه گردشگری در زمینه‌های احداث هتل، ساخت تله‌کابین و فعالیت در حوزه صادرات به کشورهای عضو cis و نیز مشارکت در حوزه‌های فرهنگی، فیلم‌سازی، حمل‌ونقل و هوافضا از جمله موضوعاتی بود که در این نشست مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

موضوعات :
در همین رابطه